IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Да бе, да... ти си великан
    Забравих, че ги опъваш по три накуп, и питаш за още
    Няма как да забравиш при положение, че нищо такова не съм написал. Напротив-изрично написах,че си търся жена за сериозна връзка, не за любовница.
    Ама явно доста комплекси имаш за избиване.

Коментар

• Евго , замислял ли си се, че това което казваш,че няма жени в подходяща възраст просто не е вярно..Няма жени, които да влизат в твоите високи и невъзможни критерии по- скоро.. Явно за да имаш успех трябва да промениш критериите и да направиш компромиси с нещо..Трябва да побързаш , защото времето върви..

Това, което разказваш за дядо е защото баба ти не е била умна и не си е премълчала..Една моя леля на която мъжа и беше голям шеф и все го одумваха за любовници казваше- Нали вечер се връща при мене да спи и да му гладя ризите, нали аз му гледам децата..И не го тормозеше с ревност..То и ходенето е до време..

Коментар

• Боже, бях позабравила колко са добри класиците

”…Степан Аркадич взе шапката си и се спря, припомняйки си дали не е забравил нещо. Оказа се, че не е забравил нищо освен онова, което искаше да забрави — жена си.

„Ах, да!“ Той наведе глава и красивото му лице доби тъжен израз. „Да ида ли, или да не ида?“ — питаше се той. И един вътрешен глас му казваше, че не трябва да отиде, че тук не може да има нищо друго освен фалш, не е възможно да се поправят да се закърпят техните отношения, защото е невъзможно тя да стане пак привлекателна и възбуждаща любов или той да стане старец, неспособен да обича. Сега не можеше да излезе нищо друго освен фалш и лъжа; а фалшът и лъжата бяха противни на природата му.

„Все пак, когато и да е, ще трябва да отида; та това не може да остане така“ — каза си той, като се мъчеше да си придаде смелост. Изпъчи гърди, извади цигара, запуши, смукна два пъти, хвърли я в седефената раковина-пепелница, с бързи крачки мина по мрачната приемна и отвори другата врата, за спалнята на жена си.”

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Явно доста си се мъчил. Мога само да ти съчувствам.
          Да бе, да... ти си великан
          Забравих, че ги опъваш по три накуп, и питаш за още
          Last edited by Kildirim_Bei; 18.09.2022, 08:40.
          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

[ATTACH=CONFIG]n3965854[/ATTACH]
            Явно доста си се мъчил. Мога само да ти съчувствам.

Коментар

Не само го разбирам, но това ми е правило номер 1 в секса-важното е жената да е задоволена. Затова и доста се старая.Винаги и с всяка.
              Нали знаеш поговорката "Здрав кръст,здраво семейство ".
              Click image for larger version

Name:	dilema.jpg
Views:	1
Size:	65.4 КБ
ID:	3965854
              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Къ движити широките лайсни 124 пичуви ?

Коментар

• Поненеже не сме открили топлата вода ние, още малко от романа:

”…Степан Аркадич беше човек правдив към себе си. Той не можеше да се мами и да се уверява, че се разкайва за постъпката си. Не можеше да се разкайва сега за онова, за което се разкайваше преди около шест години, когато за първи път изневери на жена си. Не можеше да се разкайва, че той, тридесет и четири годишен, красив, влюбчив човек, не е влюбен в жена си, майка на пет живи и две умрели деца, която е само една година по-млада от него. Разкайваше се само за това, че не е могъл по-добре да го скрие от нея. Но той чувствуваше цялата тежест на своето положение и съжаляваше жена си, децата и себе си. Може би щеше да успее да скрие по-добре греховете си, ако очакваше, че това известие ще й подействува така. Той никога не бе обмислял ясно тоя въпрос, но смътно му се струваше, че жена му отдавна се досеща, че й изневерява, и гледа през пръсти на това. Струваше му се дори, че тя, изтощена, състарена, вече некрасива жена и с нищо неотличаваща се, обикновена, само добра майка на семейството, от чувство на справедливост трябва да бъде снизходителна. А излезе съвсем обратно…”

Коментар

С никакви цинизми не се изказвам за жените, а представям доказани факти. Аз не съм виновен, че жените си падат по лошите момчета. Пиша от телефона и не мога да дам линк,но Джордан Питърсън има доста интересни предавания по въпроса, които могат да се намерят в Ютуб, включително с психолози,които са изследвали задълбочено темата.
                    И ситуацията в "Ана Каренина"няма нищо общо с моя случай.
                    Миро, тука е “ракиено време”, викам да паузираме, че после пак . Лека от мене.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Твоят личен живот не ме интересува, но цинизмът, с който се изказваш за всички жени дразни и ще се изказвам естествено. Сега се зачетох в първата страница на “Анна Каренина” - може не е зле да я препрочетеш :

“Всички щастливи семейства си приличат, всяко нещастно семейство е нещастно посвоему.

В къщата на Облонски всичко се обърка. Жената бе научила, че мъжът й има връзки с гувернантката французойка, която беше по-рано при тях, и заяви на мъжа си, че не може да живее в една къща с него. Това положение продължаваше вече три дни и измъчваше както самите съпрузи, така и всички членове на семейството, и слугите. Всички членове на семейството и слугите чувствуваха, че няма смисъл от тяхното съжителство и че във всеки хан случайно срещналите се хора са повече свързани помежду си, отколкото те, членовете на семейството и слугите на Облонски. Жената не излизаше от стаите си, мъжа трети ден го нямаше в къщи. Децата тичаха из цялата къща като подплашени; англичанката се скара с икономката и писа до една своя приятелка, молейки я да й намери ново място; готвачът си отиде още вчера, по време на обеда; готвачката на слугите и кочияшът поискаха да им уредят сметката.

На третия ден след скарването княз Степан Аркадич Облонски — Стива, както го наричаха в обществото — в обикновения час, сиреч в осем часа сутринта, се събуди не в спалнята на жена си, а на сахтиянения диван в своя кабинет. Той обърна пълното си, охранено тяло върху пружините на дивана, сякаш искаше да заспи пак за дълго, силно прегърна възглавницата от другата страна и притисна бузата си върху нея; но изведнъж скочи, седна на дивана и отвори очи.”
                      С никакви цинизми не се изказвам за жените, а представям доказани факти. Аз не съм виновен, че жените си падат по лошите момчета. Пиша от телефона и не мога да дам линк,но Джордан Питърсън има доста интересни предавания по въпроса, които могат да се намерят в Ютуб, включително с психолози,които са изследвали задълбочено темата.
                      И ситуацията в "Ана Каренина"няма нищо общо с моя случай.

Коментар

Правиш струваш, все към моя личен живот се насочваш.А престани вече. Аз не съм направил дори и един коментар по отношение на твоя личен живот.
                        Ако искаш стани бракоразводен адвокат на жената.Ама няма нужда, щото ние сме постигнали съгласие по абсолютно всички въпроси .При колко семейства при развод е така?
                        Твоят личен живот не ме интересува, но цинизмът, с който се изказваш за всички жени дразни и ще се изказвам естествено. Сега се зачетох в първата страница на “Анна Каренина” - може би не е зле да я препрочетеш :

“Всички щастливи семейства си приличат, всяко нещастно семейство е нещастно посвоему.

В къщата на Облонски всичко се обърка. Жената бе научила, че мъжът й има връзки с гувернантката французойка, която беше по-рано при тях, и заяви на мъжа си, че не може да живее в една къща с него. Това положение продължаваше вече три дни и измъчваше както самите съпрузи, така и всички членове на семейството, и слугите. Всички членове на семейството и слугите чувствуваха, че няма смисъл от тяхното съжителство и че във всеки хан случайно срещналите се хора са повече свързани помежду си, отколкото те, членовете на семейството и слугите на Облонски. Жената не излизаше от стаите си, мъжа трети ден го нямаше в къщи. Децата тичаха из цялата къща като подплашени; англичанката се скара с икономката и писа до една своя приятелка, молейки я да й намери ново място; готвачът си отиде още вчера, по време на обеда; готвачката на слугите и кочияшът поискаха да им уредят сметката.

На третия ден след скарването княз Степан Аркадич Облонски — Стива, както го наричаха в обществото — в обикновения час, сиреч в осем часа сутринта, се събуди не в спалнята на жена си, а на сахтиянения диван в своя кабинет. Той обърна пълното си, охранено тяло върху пружините на дивана, сякаш искаше да заспи пак за дълго, силно прегърна възглавницата от другата страна и притисна бузата си върху нея; но изведнъж скочи, седна на дивана и отвори очи.”
                        Last edited by Arana; 17.09.2022, 20:47.

Коментар

Не е Чехов, а Толстой, “Анна Каренина”, като оставим настрана руските класици от XIXти век, мисля, че някои хора каквото сами си направят и Господ не може да им го направи.

Да, юрист съм, и то добър. Формалната истина е тук от казаното от теб. Липсва другата страна, така е, но първо, аз не съдя, второ, не ми е необходима другата страна, за да засека някои неща.

Обещах ти да не задълбавам. Приеми го като общи “женски” вятърничави свободни разсъждения …
                          Правиш струваш, все към моя личен живот се насочваш.А престани вече. Аз не съм направил дори и един коментар по отношение на твоя личен живот.
                          Ако искаш стани бракоразводен адвокат на жената.Ама няма нужда, щото ние сме постигнали съгласие по абсолютно всички въпроси .При колко семейства при развод е така?
                          Last edited by mirodes; 17.09.2022, 20:43.

Коментар

Ще ти отговоря с цитат от"Три сестри"на Чехов:"Всички щастливи семейства си приличат, всяко е нещастно по своему".
                            Така че недей да заемаш позицията на морален съдник,без да си наясно с всички обстоятелства.
                            Още повече доколкото си спомням си юрист,а един юрист никога не заема позиция преди да знае всички обстоятелства по случая.
                            Щом съм взел такова сериозно решение то не е някаква прищявка, а е добре обмислено.
                            Не е Чехов, а Толстой, не са “Три Сестри”, а е началната фраза от “Анна Каренина”, като оставим настрана руските класици от XIXти век, мисля, че някои хора каквото сами си направят и Господ не може да им го направи.

Формалната истина е тук от казаното от теб. Липсва другата страна, така е, но първо, аз не съдя, второ, не ми е необходима другата страна, за да засека някои неща.

Обещах ти да не задълбавам. Приеми го като общи “женски” вятърничави свободни разсъждения …

Като цяло отношението ти към жените е нездраво и го пишеш публично. Иначе наистина не желая да се занимавам с нечия драма, че е пак работа и то про боно
                            Last edited by Arana; 17.09.2022, 22:59.

Коментар

Дано намериш нова … хората обаче не са носни кърпи …
                              Ще ти отговоря с цитат от"Три сестри"на Чехов:"Всички щастливи семейства си приличат, всяко е нещастно по своему".
                              Така че недей да заемаш позицията на морален съдник,без да си наясно с всички обстоятелства.
                              Още повече,доколкото си спомням си юрист,а един юрист никога не заема позиция преди да знае всички обстоятелства по случая.
                              Щом съм взел такова сериозно решение ,то не е някаква прищявка, а е добре обмислено.
                              Last edited by mirodes; 17.09.2022, 20:17.

Коментар

Working...
                              X