IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Както казах си пълнолетен и способен на самостоятелни решения. Успех.
    Въображението ти доста работи и то все в негативен за мен план.Естествено,че е възможно да не си паснем с рускинята(ако изобщо се стигне до там щото имам предвид една неомъжена колежка и ако се навие да бъде с мен, рускинята отпада като вариант),но е невъзможно да бъда измамен.Било финансово, било да осигуря само паспорт чрез брак,било да ми натресат да гледам чуждо дете. Ако ще и най-прекрасната жена на света да е има ли дете, я изключвам като вариант.Няма да харча пари, ресурси и време за отглеждането на чужди деца. Дори и да нямах свои деца,пак никога не бих го направил, а щях да подпомагам племенниците ми.
    Last edited by mirodes; 18.09.2022, 13:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Пълни глупости .За теб качествени са жените от голям град-т.е предполага се добре образовани и финансово независимо. Въпросът е ,че точно такива не стават за семейство. На такива принцеси е под достойнството да дундуркат деца и се грижат за домакинството и ако го правят е с нежелание и постоянно тръбене какъв подвиг вършат.А и точно такива слагат рога на мъжете си,щото нямат елементарно уважение към тях.Това естествено не се отнася само за Москва и Санкт Петербург, а и за другите големи градове в Източна Европа. За България може да питаш Евго дали сред софиянките се намира лесно качествена съпруга. Ако е живяла в малък град е много по-голяма вероятността да стане добра съпруга. Така че хайде няма нужда от такива "елитни, "жени.
      Освен това те знам защо си мислиш,че ако дойде някоя да живее с мен непременно ще иска да бяга в Западна Европа. Не те знам от колко време не си в България, ама вече стандарта на живот в България много се повиши.При положение ,че ще й осигуря прекрасна къща, в която да живее и няма да й се налага да работи, трябва да е много тъпа да тръгне да гони Михаля в Западна Европа. Освен това ако има дете, то това дете или ще живее отделно или тя си тръгва заедно с него. Не съм балък,та да гледам чужди деца. Това е невъзможно да се случи.
      Както казах си пълнолетен и способен на самостоятелни решения. Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

"уважаваха" ,щото беше кофти да е разведена , приемаше се за кофти стока и щото мъжлетата губеха жилищата си автоматично и отиваха на улицата .
        Сега да не би да е по-различно.Не съм забелязал разведените жени да са много атрактивни за съпруги ,ако пък са и с деца само най-големите лузъри се навиват за брак с такива .А и в наши дни законът брани жените при развод и съдът им присъжда да ползват семейното жилище при развод. И често мъжете набутват огромни суми за жилище, а пък след развода си вземат багажа и нямат нищо. Освен дългове, които да плащат.

Коментар

Мико се опита нещо да ти каже. Аз също. Пълнолетен си. Имаш право самоволно да си трошиш главата.

Статистиката и опитът не грешат, а ти си толкова наивен, че ще бъдеш лесна плячка.

Така, както стоят нещата в момента, за рускинята ти си ходещ портфейл и входна виза за Западна Европа. Толкоз.

От мен запомни: заветната мечта на всяка рускиня от сайтовете за запознанства, с 0,00001% изключение, е да си развее колхозническите гащи из Западна Европа, САЩ или Канада. България е междинна транзитна дестинация, подобно на това, което е и за македонците с български паспорти.

Когато там, в заветната “европа”, я оправят централно почва да гледа тъпо и на десетата година адаптира и се очовечва. Дотогава с абсолютно селския си манталитет гледа какво може да докопа.

Обикновено подобна наташка влачи задължително със себе си дете от предишна връзка, може и повече от едно дете. Това може и да не ти се съобщи веднага, а да ти се изкаже впоследствие.Лесно се разпознава по разчекнатата си поза при сядане в което и да е западно кафене.

За да не е такава трябва да е от поне две поколения жителка на Питер или Москва, но такава елитна рускиня теб няма и да те погледне. А ти се занимаваш с разни сайтове с разни наташки вътре. Там е тотален и повсеместен колхоз в руския смисъл на думата.

Изненадата идва от два фактора, поне в Западна Европа: 1. Западноевропеецът е изключително стиснат и пресметлив мъж; 2. Законите са железни ѝ и се полага точно толкова, колкото е заслужила.

Квичащата рускиня/украинка/жителка на бившата империя със същия манталитет е редовен мой казус. Сори, но това са фактите.

Медал ще ѝ дадат на тая, която те изтърпи с твоя ангелски характер
          Пълни глупости .За теб качествени са жените от голям град-т.е предполага се добре образовани и финансово независимо. Въпросът е ,че точно такива не стават за семейство. На такива принцеси е под достойнството да дундуркат деца и се грижат за домакинството и ако го правят е с нежелание и постоянно тръбене какъв подвиг вършат.А и точно такива слагат рога на мъжете си,щото нямат елементарно уважение към тях.Това естествено не се отнася само за Москва и Санкт Петербург, а и за другите големи градове в Източна Европа. За България може да питаш Евго дали сред софиянките се намира лесно качествена съпруга. Ако е живяла в малък град е много по-голяма вероятността да стане добра съпруга. Така че хайде няма нужда от такива "елитни, "жени.
          Освен това те знам защо си мислиш,че ако дойде някоя да живее с мен непременно ще иска да бяга в Западна Европа. Не те знам от колко време не си в България, ама вече стандарта на живот в България много се повиши.При положение ,че ще й осигуря прекрасна къща, в която да живее и няма да й се налага да работи, трябва да е много тъпа да тръгне да гони Михаля в Западна Европа. Освен това ако има дете, то това дете или ще живее отделно или тя си тръгва заедно с него. Не съм балък,та да гледам чужди деца. Това е невъзможно да се случи.
          Освен това ни знам как си ме представяш като плячка.Какво точно ще ми вземе и по какъв начин, при положение че нямам намерение да сключвам брак, а и да сключа имуществото ми е придобито преди брака,така че нулев е шанса да ме издокара с имущество.
          А и интересно как разбра,че съм наивен при положение, че съм юрист с 20 години стаж?Аз съм последният човек на света, който може да бъде измамен. Просто няма начин .
          Една един път се опита да ме измами като каза,че търгувала с криптовалута и предложи и аз да съм инвестирал.Без да сме се виждали. На момента я отрязах и язък й за труда дето ме омайваше 10 дни. Повече и не писа.
          Last edited by mirodes; 18.09.2022, 13:09.

Коментар

• УМЕН ВИЦ, НО НЯКОИ МЪЖЕ СА ВЕЧЕ КАТО ЖЕНИ..

Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж.
            На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:
            1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
            2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите.
            3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж.
            4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж.
            Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже”, за да си намери половинка.
            След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа” - тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата”. Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновено красиви”. „Супер!” - зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висяла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи”.
            - - Невероятно!!! - възкликнала жената - Много ми е трудно да устоя!
            Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота,помагащи вкъщи и много романтични”. На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на
            последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание:
            „Вие сте посетителка № 98 325 018, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!
            А точно срещу този магазин бил открит” Магазин за жени”. На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория - богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ,НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ.

Коментар

Ала-бала.Познавам 15 разведени човека и мъже, и жени, които са на сходна възраст с мен, и никой не е от семейство на разведени родители. Само че жените от предишните поколения си уважаваха семейството и съпрузите ,а сегашните принцеси само с претенции. И накрая съвсем естествено стигат до развод.

"уважаваха" ,щото беше кофти да е разведена , приемаше се за кофти стока и щото мъжлетата губеха жилищата си автоматично и отиваха на улицата .

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Нашите не са разведени, а историята на баба ми и дядо ми е доста стара и преживяна отдавна.
                Преди каза, че са разведени обаче или разделени. Не е никак стара историята щом още се разказва и ако си мислиш, че не е оставила диря се заблуждаваш.

Но вече ще казвам по веднъж нещата.
                Last edited by Arana; 18.09.2022, 11:41.

Коментар

Как пък я прецени каква е,без да я познаваш?Най-глупави са обобщенията и стереотипите. Щом е от еди каква си народност, значи задължително е с определен манталитет и поведение. Те понякога сестри не си приличат по поведението,какво остава да се прави обобщение за жените от държава с 145 милиона население.
                  И що да не ме изтърпи-аз съм много добър по характер, даже прекалено добър. Нито забележки правя, нито имам някакви претенции. От една жена само искам да ме роди деца,да се грижи за домакинството,да ми е вярна и да се старае в леглото.Не са чак толкова големи изискванията ми.
                  Мико се опита нещо да ти каже. Аз също. Пълнолетен си. Имаш право самоволно да си трошиш главата.

Статистиката и опитът не грешат, а ти си толкова наивен, че ще бъдеш лесна плячка.

Така, както стоят нещата в момента, за “рускинята” от разни сайтове за запознанства, ти си ходещ портфейл и входна виза за Западна Европа. Толкоз.

От мен запомни: заветната мечта на всяка рускиня от сайтовете за запознанства, с 0,00001% изключение, е да си развее колхозническите гащи из Западна Европа, САЩ или Канада. България е междинна транзитна дестинация, подобно на това, което е и за македонците с български паспорти.

Когато там, в заветната “европа”, я оправят централно почва да гледа тъпо и на десетата година адаптира и се очовечва. Дотогава с абсолютно селския си манталитет гледа какво може да докопа.

Обикновено подобна наташка влачи задължително със себе си дете от предишна връзка, може и повече от едно дете. Това може и да не ти се съобщи веднага, а да ти се изкаже впоследствие.Лесно се разпознава по разчекнатата си поза при сядане в което и да е западно кафене.

За да не е такава трябва да е от поне две поколения жителка на Питер или Москва, но такава елитна рускиня теб няма и да те погледне. А ти се занимаваш с разни сайтове с разни наташки вътре. Там е тотален и повсеместен колхоз в руския смисъл на думата.

Изненадата идва от два фактора, поне в Западна Европа: 1. Западноевропеецът е изключително стиснат и пресметлив мъж; 2. Законите са железни ѝ и се полага точно толкова, колкото е заслужила.

Квичащата рускиня/украинка/жителка на бившата империя със същия манталитет е редовен мой казус. Сори, но това са фактите.

Медал ще ѝ дадат на тая, която те изтърпи с твоя ангелски характер
                  Last edited by Arana; 18.09.2022, 12:51.

Коментар

Ала-бала.Познавам 15 разведени човека и мъже, и жени, които са на сходна възраст с мен, и никой не е от семейство на разведени родители. Само че жените от предишните поколения си уважаваха семейството и съпрузите ,а сегашните принцеси само с претенции. И накрая съвсем естествено стигат до развод.
                    Хайде пак старият рефрен. За всичко са виновни жените
                    Last edited by Arana; 18.09.2022, 11:54.

Коментар

Ето го коренът на проблема. Забележи, по веригата и родителите ти са разведени, а ти се запъваш за направиш брак. Погледни това по-долу непредубедено и помисли по него:

„Децата рядко или никога не се осмеляват да водят по-щастлив или изпълнен с удовлетворение живот от този на родителите си. Несъзнателно те остават лоялни към една неизказана семейна традиция, която носи скрити влияния. В резултат на това децата повтарят определени типове поведение и съдбата им е подобна на тази на родителите. Когато има тежко наследство, то оказва влияние дори когато членовете на семейството изглеждат отчуждени или пък децата вече са пораснали и са се отдалечили от родителите. Това е революционна идея в системната терапия, която намира израз в използването на семейните констелации за установяването на скритите значими семейни връзки и сили. Процесът разкрива съвсем ясно, че определени проблеми се коренят в неблагоприятното унаследяване на чувства, нагласи и житейски принципи, които несъзнателно са били предавани през поколение.“ – казва един от колегите – фасилитатори Румен Янкулов.

Коментар

Рускинята е “no go”.

Филипинката може и да те изтърпи.

Мерси за комплимента , но както ти казах, на този етап аз съм добронамерен спортен коментатор и това е моето българско виртуално ганкино кафене
                        Как пък я прецени каква е,без да я познаваш?Най-глупави са обобщенията и стереотипите. Щом е от еди каква си народност, значи задължително е с определен манталитет и поведение. Те понякога сестри не си приличат по поведението,какво остава да се прави обобщение за жените от държава с 145 милиона население.
                        И що да не ме изтърпи-аз съм много добър по характер, даже прекалено добър. Нито забележки правя, нито имам някакви претенции. От една жена само искам да ме роди деца,да се грижи за домакинството,да ми е вярна и да се старае в леглото.Не са чак толкова големи изискванията ми.

Коментар

Ето го коренът на проблема. Забележи, по веригата и родителите ти са разведени, а ти се запъваш за направиш брак. Погледни това по-долу непредубедено и помисли по него:

„Децата рядко или никога не се осмеляват да водят по-щастлив или изпълнен с удовлетворение живот от този на родителите си. Несъзнателно те остават лоялни към една неизказана семейна традиция, която носи скрити влияния. В резултат на това децата повтарят определени типове поведение и съдбата им е подобна на тази на родителите. Когато има тежко наследство, то оказва влияние дори когато членовете на семейството изглеждат отчуждени или пък децата вече са пораснали и са се отдалечили от родителите. Това е революционна идея в системната терапия, която намира израз в използването на семейните констелации за установяването на скритите значими семейни връзки и сили. Процесът разкрива съвсем ясно, че определени проблеми се коренят в неблагоприятното унаследяване на чувства, нагласи и житейски принципи, които несъзнателно са били предавани през поколение.“ – казва един от колегите – фасилитатори Румен Янкулов.
                          Нашите не са разведени, а историята на баба ми и дядо ми е доста стара и преживяна отдавна.

Коментар

Имам един познат в София на 35 години и той като теб не си намери приятелка в България и се ожени за филипинка. Чужденка не е лоша опция ,естествено стига да попаднеш на свястна. Аз така си пиша с една рускиня и оная напира да идва в България. Ама първо ще пробвам да намеря българка, имам две-три предвид.
                            Жалко, че Селена е заета-щяхме да си цитираме класиците в леглото.
                            Рускинята е “no go”.

Филипинката може и да те изтърпи.

Мерси за комплимента , но както ти казах, на този етап аз съм добронамерен спортен коментатор и това е моето българско виртуално ганкино кафене

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo
                              Добро утро,

един колега на майка ми от следването има 3 деца, най-голямото е колкото мен. Също не може да си намери половинка, а баща му е казал да търси филипинка, тайландка или друга азиатка, тъй като няма читави българки в репродуктивна възраст.

Относно разводите, всеки сам решава. То е много лошо да търпиш някой в продължение на години и едвам да го изтрайваш.

Все пак, една стара история, преди 49г баба ми и дядо ми се развели, задщото луда стара мома се навряла между тях. В резултат на това, дядо ми ни оставя 0 апартаменти и 0 лева, а можеше да осигури 2 бр. апартаменти, бил с голяма заплата и връзки, които ползвали предимно чуждите хора.

Накрая, преди да почине, той беше казал : "Да си беше мълчала първата ми жена, нямаше да се разведа и всичко щеше да се размине."

Методът "Семейни Констелации" разкрива съвсем ясно, че определени проблеми се коренят в неблагоприятното унаследяване на чувства, нагласи и житейски принципи, които несъзнателно са били предавани през поколение

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo
                                Добро утро,

един колега на майка ми от следването има 3 деца, най-голямото е колкото мен. Също не може да си намери половинка, а баща му е казал да търси филипинка, тайландка или друга азиатка, тъй като няма читави българки в репродуктивна възраст.

Относно разводите, всеки сам решава. То е много лошо да търпиш някой в продължение на години и едвам да го изтрайваш.

Все пак, една стара история, преди 49г баба ми и дядо ми се развели, задщото луда стара мома се навряла между тях. В резултат на това, дядо ми ни оставя 0 апартаменти и 0 лева, а можеше да осигури 2 бр. апартаменти, бил с голяма заплата и връзки, които ползвали предимно чуждите хора.

Накрая, преди да почине, той беше казал : "Да си беше мълчала първата ми жена, нямаше да се разведа и всичко щеше да се размине."
                                Имам един познат в София на 35 години и той като теб не си намери приятелка в България и се ожени за филипинка. Чужденка не е лоша опция ,естествено стига да попаднеш на свястна. Аз така си пиша с една рускиня и оная напира да идва в България. Ама първо ще пробвам да намеря българка, имам две-три предвид.
                                Жалко, че Селена е заета-щяхме да си цитираме класиците в леглото.

Коментар

Working...
                                X