If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И на този въпрос отговора е тц.
Снимки явно няма да качиш, но да те питам един въпрос.
Какъв е гласа на девойката? Кажи някоя известна личност с подобен глас или тембър.
И от какъв зор ще ти давам обяснение какво си говорим с жена ми?Това си е наша лична работа и не касае никой друг.
А като не искаш да съм център на внимание просто не ми чети коментарите.Никой насила не те кара да ги четеш, още по-малко да ги коментираш.
С риск да се потретя, къде видя накой да ти търси обяснение? И хич дума да не си обелвате, ми е през крачола. Лично на мен.
Ти лъвченце ли го раздаваше? Някъде назад ми се мярна.
Хахаха, това е защото не си в унисон с отсрещния градус.
Дядо ми много хубава приказка ми думаше навремето - Вика, да знаеш от мене, запоя има 3 фази:
Първа фаза - като седнат хората на маса - един говори и всички го слушат. Вече като ударят по няколко питиета...
Втора фаза - разделят се на групи, един говори друг го слуша. И накрая:
Трета фаза - всеки говори и никой, никого не слуша
Та тука сме в някво такова перманентно състояние между 2ра и 3та фаза...затова ти казвам, че градус не ти достига. Ако не си пила. си е чист психодиспансер
Правиш ли разлика между въпрос и съвет?
Съдържанието на разговорите ви едва ли вълнува някой, камо ли мен. Да, говорили сме, или не, не сме говорили. Точка по въпроса. Никой не ти търси писмено обяснение и защита на дипломна работа.
Обичаш си вниманието и да си център, но и фиксацията ти по това си е твой проблем, не мой или на съфорумците. Ender ти го написа. Директно, без завоалирани думи.
И от какъв зор ще ти давам обяснение какво си говорим с жена ми?Това си е наша лична работа и не касае никой друг.
А като не искаш да съм център на внимание просто не ми чети коментарите.Никой насила не те кара да ги четеш, още по-малко да ги коментираш.
Социалистическите хора не ламтяха и не бяха така опростачени както в днешно време.
Евго,
простаци винаги е имало, има и ще има. При това в изобилие! Но навремето хората бяха много по-кротки и като им направиш забележка малко или много си даваха сметка/ В момента простаците са арогантни и агресивни и една забележка може да ти коства дори и живота! И това в резултат само на 20-30 год. налагане на екранни модели на татуирани образци тип 'славчу трифонов', чиито плодове ще се берат следващите 50-100 години!
Има и друго, което води до изкривяване на отношенията. Навремето като видиш отстрани нещо нередно и като го кажеш - човека поне донякъде си взимаше бележка. А сега всеки се чувства прав и отговорът е: "Бе къф си да ми даваш акъл и да ми се бъркаш!" ...... то хубаво, ти си безгрешен и никой няма право да ти каже отстрани как изглеждат нещата, ама когато трайно и постоянно отблъскваш хората - утре като ти потрябва помощта им - да не ревеш! Говоря утре някой като го бият или нещо по-лошо на улицата - да не се окаже, че същите тия хора, които е отблъсквал - се обърнат на другата страна и продължат да си четат вестника.
Какво се ровиш в бельото на хора ,които не познаваш?Какво си казваме с жена ми си е наша работа. И това теб по никакъв начин не те засяга. Както мен не ме засяга твоят живот.
Млад човек си ,а се държиш като старец.Те така обичат да поучават и да се месят в живота на другите хора.И дават съвети, без да са им искани.
Правиш ли разлика между въпрос и съвет?
Съдържанието на разговорите ви едва ли вълнува някой, камо ли мен. Да, говорили сме, или не, не сме говорили. Точка по въпроса. Никой не ти търси писмено обяснение и защита на дипломна работа.
Обичаш си вниманието и да си център, но и фиксацията ти по това си е твой проблем, не мой или на съфорумците. Ender ти го написа. Директно, без завоалирани думи.
Възможно е да не му е дал пари. А само име и контакти. Понякога те са по-важни от парите.
Но не виждам смисъл да го коментираме в тая тема. А по-скоро в темата за успеха.
Бе знаеш ли, може да се окаже и че може! До залез един, след залез - друг.
Говоря теоретично! - не за конкретния човек/
Знаеш ли какво ми прави впечатление все повече и повече - двойнствената природа на повечето хора. Голяма част от хората демонстрират широко скроена личност (учтиви, вежливи, гледащи отгоре на нещата, абе с една дума - ларж....), и тази природа е уж сравнително константна - наблюдаваш я доста често (ама само уикендите да речем)... и изведнъж като ги поставяш (или се окажат) в малко по-екстремна ситуация и много бързо на повърхността изплува непознатата досега, скрита природа - дребнава, заядлива, и т.н.
Та... преди години хората сякаш бяха по-, как да го кажа - по-константни - както ти твърдиш! Демек ако си добър - си добър; и съответно в спорните ситуации губиш, защото останалите се възползват от добротатата ти. Тоя момент обаче сякаш поприключи. Хората като че ли се научиха да си защитават интереса (което е добре по принцип), но добротата м сякаш стана "по-плитка", само на повърхността (и основно по празници - Коледа и прочее). Иначе скритата природа стои в латентно състояние и много бързо е готова да изплува (в случай на необходимост).
п.п. Не знам как да кача от телефон снимка да видите каква красота са в момента Родопите - асъл пика на есента! Цяла седмица на различно място, а есенните 'пожари' са навсякъде, в добавка - истински гостоприемни хора (ама не като тия в големите градове), чудесна кухня и прочее... ай стига толкоз, че завистливците дебнат отвсякъде! Не че родопите са алпите, всеки може да си ги позволи, ама все пак!
+100
Социалистическите хора не ламтяха и не бяха така опростачени както в днешно време.
Можеш да качиш снимки от Родопите да ги видим. Има бутон за прикачане като пишеш коментар.
Коментар