If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не бре! Не си разбрал!
Дал съм му домашно! След 1 месец ще го препитам.
Нямам очаквания /не съм нито оптимист, нито песимист/,аз съм проверяващия.
Ако не ми каже виц, който да ме разсмее - го свалям от рейса!
Хахаха, извинявай Юлка, но ми стана много смешно, ами ако ти каже смешен виц ще се омъжиш ли за него или ще се откажеш защото не е издържал твоето препитване ?
Проклетото псе го водя на изложби и състезания. Голям цирк - по-едрата 1/3-та не може да го накара да му даде фазаня и се гонят из ловното поле за радост на съдиите и публиката. Голяма излагация
Наздраве!
Някой събират срам, други положителни емоции...
Поне има доволни от излагацията
Наздраве!
Съжалявам!
Значи вече ще сте тримата пълноправни и проклетото псе
Проклетото псе го водя на изложби и състезания. Голям цирк - по-едрата 1/3-та не може да го накара да му даде фазаня и се гонят из ловното поле за радост на съдиите и публиката. Голяма излагация
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Всички жени са златотърсачки в една или друга степен. Вродено им е да търсят финансово обезпечени мъже, които да подсигурят бъдещето им потомство, а и тях самите. В което няма нищо лошо.
Не е така, не всички жени са еднакви, има и други, които не търсят обезпечени мъже и на тях аз им викам, че са сбъркани.
Категорично не съм съгласен - и веднага ти отговарям защо!
С тоя подход най-много да попадне на някоя златотърсачка!
Аз бих му дал следното упражение - да измисли собствен виц! Ама такъв дето да разсмее максимален брой хора, без да засегне никого! Ако успее - има много по-големи шансове да си намери жена отколкото с намеци за Хапартаменти и хелиЧоптери!
Давам му 1 месец за целта!
Всички жени са златотърсачки в една или друга степен. Вродено им е да търсят финансово обезпечени мъже, които да подсигурят бъдещето им потомство, а и тях самите. В което няма нищо лошо.
Категорично не съм съгласен - и веднага ти отговарям защо!
С тоя подход най-много да попадне на някоя златотърсачка!
Аз бих му дал следното упражение - да измисли собствен виц! Ама такъв дето да разсмее максимален брой хора, без да засегне никого! Ако успее - има много по-големи шансове да си намери жена отколкото с намеци за Хапартаменти и хелиЧоптери!
Давам му 1 месец за целта!
+1
Четох някакво изследване преди време, че ако успееш да накараш момата да се засмее, в първите няколко минути след запознанството, нещата са почти сигурни.
Да ви кажа, че липсата на курец е много лошо.......
В блока ми си нямат такъв бабичката на 80+, момата (която нощем приема и пуска музика) на 44 г. и една луда лелка, която гледа 20 котки и смърди много на етажа й. Нямат мъже от 20 г. и повече.
Коментар