IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Това си е техен избор. Ако трябва да избирам пред тяхна кариера и внуци,естествено ще избера внуци.
    Опа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Искаш ли дъщерите ти да учат висше? Или ще ги курдисаш на по 20 да раждат деца до откат?
      Това си е техен избор. Ако трябва да избирам пред тяхна кариера и внуци,естествено ще избера внуци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

И по-добре, че като ти знам сарказма...после пак щеше да играе модератора
        Ааааа днеска съм се наспала и спокойна

Гледам един колега в темата за монетите е постнал опашка за монетки пред виенския монетен двор и невинно пита защо има опашки и си викам точно като във вица за големия и малкия орел … е..ла съм му …

Задава се перфектната буря, за дреболии ли да си хабя енергията?
        Last edited by Arana; 01.11.2022, 19:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Изпреварил си ме
          И по-добре, че като ти знам сарказма...после пак щеше да играе модератора

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Ти недей много да прилагаш тактиките на Миро вкъщи, че да не ти посочат дивана довечера Той сам си е казвал, че е хрисим човечец, който не влиза в противоречия с жена му, ама тука си развива теориите на които подражава. Виртуалния му Аз обича да навлиза в крайности. Хановете и султаните са част от постулатите, заради които отнесе много майтапи, ама е печен и устиска.
            Изпреварил си ме

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Питах я сега моята, но като разбра, че това не е покана за любовна игра, ме изгледа лошо и остана безмълвна. Пробвай с твоята, може да е по-сговорчива и да си признае.
              Ти недей много да прилагаш тактиките на Миро вкъщи, че да не ти посочат дивана довечера Той сам си е казвал, че е хрисим човечец, който не влиза в противоречия с жена му, ама тука си развива теориите на които подражава. Виртуалния му Аз обича да навлиза в крайности. Хановете и султаните са част от постулатите, заради които отнесе много майтапи, ама е печен и устиска.

Коментар

Властта и многото пари са най-големият афродизиак за жените. Пък която какво ще да разправя.
                И за мъжете. На първо място за мъжете.

Коментар

Понеже темата е "Какво искат жените" , а на ханът явно са му се отдавали с лекота, можем да заключим, че жените искат да са ханъма на хан?
                  То по онези времена много някой ги е питал. Били са стока. Слава Богу еволюирали сме. Поне някои от нас

Коментар

До какво негативно води концентрацията на богатство?Вероятността някое дете да стане престъпник, наркоман, алкохолик е много по-висока сред деца,израснали в мизерия. И сред богатите има такива, но са по-редки.
                    И е най-голямата глупост да си събрал ресурси и да ги раздаваш на чужди хора. Но разни хора,разни идеали.
                    А и какво означава-най-добрите резултари.Ако някой мултимилионер има едно дете, което направи кариера в някоя сфера, но няма деца,а друг с подобно богатство има едно дете, което не е постигнало някакви постижения в дадена област, но има 4 деца,кой ще е по-добрият резултат?За мен определено вторият.
                    В наши дни професионалната реализация се поставя на първо място, затова и раждаемостта е катастрофална. Ако една жена на 20 години роди дете, вместо да учи висше образование, я смятат за лузърка.
                    Искаш ли дъщерите ти да учат висше? Или ще ги курдисаш на по 20 да раждат деца до откат?

Коментар

Питах я сега моята, но като разбра, че това не е покана за любовна игра, ме изгледа лошо и остана безмълвна. Пробвай с твоята, може да е по-сговорчива и да си признае.
                      Властта и многото пари са най-големият афродизиак за жените. Пък която какво ще да разправя.

Коментар

Точно това искат.

Коментар

Понеже темата е "Какво искат жените" , а на ханът явно са му се отдавали с лекота, можем да заключим, че жените искат да са ханъма на хан?
                          Точно това искат.

Коментар

Техен си проблем. Казах вече кой е най-успешен от природна гледна точка-Чингиз хан. Натрупал е власт и богатства и е създал много деца. Тия вместо да имат по много деца, раздават богатството си на чужди хора .

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                              Да, добре!

Ти ли ще им пишеш на 'глупаците' Бил Гейтс, Уорън Бъфет, Блумбърг, Дж. Лукас, Стинг, Джеки Чан, Даниел Крейг.... или аз да им предам?

(и не се хващай за това, че те са милиардери или мултимилионери, защото има и доста по-скромни богаташи, но със същото мислене, просто не са чак толкова известни)
                              Техен си проблем. Казах вече кой е най-успешен от природна гледна точка-Чингиз хан. Натрупал е власт и богатства и е създал много деца. Тия вместо да имат по много деца, раздават богатството си на чужди хора .

Коментар

...... И е най-голямата глупост да си събрал ресурси и да ги раздаваш на чужди хора. Но разни хора,разни идеали.....
                                Да, добре!

Ти ли ще им пишеш на 'глупаците' Бил Гейтс, Уорън Бъфет, Блумбърг, Дж. Лукас, Стинг, Джеки Чан, Даниел Крейг.... или аз да им предам?

(и не се хващай за това, че те са милиардери или мултимилионери, защото има и доста по-скромни богаташи, но със същото мислене, просто не са чак толкова известни)

Коментар

Working...
                                X