Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Искаш ли дъщерите ти да учат висше? Или ще ги курдисаш на по 20 да раждат деца до откат?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
И по-добре, че като ти знам сарказма...после пак щеше да играе модератора
Гледам един колега в темата за монетите е постнал опашка за монетки пред виенския монетен двор и невинно пита защо има опашки и си викам точно като във вица за големия и малкия орел … е..ла съм му …
Задава се перфектната буря, за дреболии ли да си хабя енергията?Last edited by Arana; 01.11.2022, 19:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Изпреварил си ме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ти недей много да прилагаш тактиките на Миро вкъщи, че да не ти посочат дивана довечераТой сам си е казвал, че е хрисим човечец, който не влиза в противоречия с жена му, ама тука си развива теориите на които подражава. Виртуалния му Аз обича да навлиза в крайности. Хановете и султаните са част от постулатите, заради които отнесе много майтапи, ама е печен и устиска.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Питах я сега моята, но като разбра, че това не е покана за любовна игра, ме изгледа лошо и остана безмълвна. Пробвай с твоята, може да е по-сговорчива и да си признае.Той сам си е казвал, че е хрисим човечец, който не влиза в противоречия с жена му, ама тука си развива теориите на които подражава. Виртуалния му Аз обича да навлиза в крайности. Хановете и султаните са част от постулатите, заради които отнесе много майтапи, ама е печен и устиска.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Властта и многото пари са най-големият афродизиак за жените. Пък която какво ще да разправя.
Коментар
-
Понеже темата е "Какво искат жените" , а на ханът явно са му се отдавали с лекота, можем да заключим, че жените искат да са ханъма на хан?
- 2 Харесвания
Коментар
-
До какво негативно води концентрацията на богатство?Вероятността някое дете да стане престъпник, наркоман, алкохолик е много по-висока сред деца,израснали в мизерия. И сред богатите има такива, но са по-редки.
И е най-голямата глупост да си събрал ресурси и да ги раздаваш на чужди хора. Но разни хора,разни идеали.
А и какво означава-най-добрите резултари.Ако някой мултимилионер има едно дете, което направи кариера в някоя сфера, но няма деца,а друг с подобно богатство има едно дете, което не е постигнало някакви постижения в дадена област, но има 4 деца,кой ще е по-добрият резултат?За мен определено вторият.
В наши дни професионалната реализация се поставя на първо място, затова и раждаемостта е катастрофална. Ако една жена на 20 години роди дете, вместо да учи висше образование, я смятат за лузърка.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Питах я сега моята, но като разбра, че това не е покана за любовна игра, ме изгледа лошо и остана безмълвна. Пробвай с твоята, може да е по-сговорчива и да си признае.
- 1 like
Коментар
-
Точно това искат.
- 1 like
Коментар
-
Понеже темата е "Какво искат жените" , а на ханът явно са му се отдавали с лекота, можем да заключим, че жените искат да са ханъма на хан?
Коментар
-
Техен си проблем. Казах вече кой е най-успешен от природна гледна точка-Чингиз хан. Натрупал е власт и богатства и е създал много деца. Тия вместо да имат по много деца, раздават богатството си на чужди хора .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеДа, добре!
Ти ли ще им пишеш на 'глупаците' Бил Гейтс, Уорън Бъфет, Блумбърг, Дж. Лукас, Стинг, Джеки Чан, Даниел Крейг....или аз да им предам?
(и не се хващай за това, че те са милиардери или мултимилионери, защото има и доста по-скромни богаташи, но със същото мислене, просто не са чак толкова известни)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение...... И е най-голямата глупост да си събрал ресурси и да ги раздаваш на чужди хора. Но разни хора,разни идеали.....
Ти ли ще им пишеш на 'глупаците' Бил Гейтс, Уорън Бъфет, Блумбърг, Дж. Лукас, Стинг, Джеки Чан, Даниел Крейг....или аз да им предам?
(и не се хващай за това, че те са милиардери или мултимилионери, защото има и доста по-скромни богаташи, но със същото мислене, просто не са чак толкова известни)
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар