Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАко има човешки род - ще се възползват от постиженията на Леонардо, ако няма човешки род - няма. Но независимо дали останат хора на тая планета или не - постиженията на Леонардо за времето си никой не ги оспорва!
По-интересният въпрос е 'геният' на Леонардо на какво се дължи:
а) дали на гените на баща си - нотариуса?
б) или на средата, в която е отрасъл и е получил образование, осигурена от втория му баща?
п.п.
Защото според мен гените са повече отговорни за това кога ще му окапе косата / брадата!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Хаха да, дай Боже и ние да стигнем дотам, от хубави времена да ни закърнеят инстинктите.
Испанците явно нямат "out of money experience". Не са имали Виденова зима, пирамиди и още безброй знайни и незнайни схеми, които да им глътнат спестяванията. Все пак винаги може да ги бъзнеш, че ако решат да си вдигат адреналина, все още ни се намират достатъчно прикрити и открити комунисти в готовност да оправят нещата.
Нямат такъв експириънс, но винаги има първи път.
Сега единични случаи на късо съединение с отделни инвеститори и малки банки има, но не е имало масовост кат нашта виденова зима 96та или лукановата 92ра.
Тука на един маркиз му прелапаха едни 700 000 €, и тоя като превъртя този юли, та взе, че утрепа жената, слугинята и себе дори, но си беше единично късо съединение. Верно големи горещини бяха …Last edited by Arana; 01.11.2022, 23:15.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
От какво най-много се страхува немец / австриец / швейцарец? Ваймар. Парен каша духа.
Аз като им приказвам на испанските тъпунгери, че банките могат да гърмят като пуканки - ме гледат като морни добичета и нищо не вдяват. Щастливци.
Ама кака помни. Само аржентинецът ме разбира…
Испанците явно нямат "out of money experience". Не са имали Виденова зима, пирамиди и още безброй знайни и незнайни схеми, които да им глътнат спестяванията. Все пак винаги може да ги бъзнеш, че ако решат да си вдигат адреналина, все още ни се намират достатъчно прикрити и открити комунисти в готовност да оправят нещата.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ах, значи ще дойдете в моЙта партия скороНяма страшно от бурята, мечо умее да плува и да лови риба. Проблема е, че с тея опашки за златото, работата никак не ми харесва. За самото злато. Щом толкова шаранчета са се наредили да бутат кеша, нищо хубаво не го чака.
Аз като им приказвам на испанските тъпунгери, че банките могат да гърмят като пуканки - ме гледат като морни добичета и нищо не вдяват. Щастливци.
Ама кака помни. Само аржентинецът ме разбира…
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Че мъжете имат мръсно подсъзнание, а жените имат мръсно съзнание :P
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеМедуне, дори и от КТБ-то се съмнявам, че биха си държали всички запъртъци у един кош. Все щеше да им светне некоя ламБа!Иначе предната криза точно таквиз сходни ипотеки ги секюритизираха в 1 бъндел и му даваха рейнтинг трипъл-А (понеже са на родата на бай Чингис, а той както знаем е голяма работа)
и ги шиткаха на м/убанковия пазар и когато само 1 лоша ипотека изгърмеше - и целия бъндел ставаше горещ картоф, който никой не го искаше!
- 1 like
Коментар
-
Сакън, както кажеш. Ти какво си помисли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеЮлка, родата дето е навъдил Чингиза, ако дръпнат по една ипотека и спрат да обслужват...пиши я тая банка у рЯкатаИначе предната криза точно таквиз сходни ипотеки ги секюритизираха в 1 бъндел и му даваха рейнтинг трипъл-А (понеже са на родата на бай Чингис, а той както знаем е голяма работа)
и ги шиткаха на м/убанковия пазар и когато само 1 лоша ипотека изгърмеше - и целия бъндел ставаше горещ картоф, който никой не го искаше!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеОстави,ами е живял в юрта, а не е построил нищо с тухли и бетон. Пълен лузър.
Ама аз не бързам за никъде.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАбе какво само ни го пробутваш тоя монголски перонец?!
Кел файда, че е нафърфорил няколкостотин фърфалака, ако не е теглил 50-годишна ипотека на 8% фиксе, за да осигури с поне една юрта 80 кв. чиста площ всяко от чаветата! Ник'ъф мАж значи не е! Само ги е пуснал да скитат немили-недраги по чуждите вигвами!
Ай сиктир и юртогонци!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАбе какво само ни го пробутваш тоя монголски перонец?!
Кел файда, че е нафърфорил няколкостотин фърфалака, ако не е теглил 50-годишна ипотека на 8% фиксе, за да осигури с поне една юрта 80 кв. чиста площ всяко от чаветата! Ник'ъф мАж значи не е! Само ги е пуснал да скитат немили-недраги по чуждите вигвами!
Ай сиктир и юртогонци!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ааааа днеска съм се наспала и спокойна
Гледам един колега в темата за монетите е постнал опашка за монетки пред виенския монетен двор и невинно пита защо има опашки и си викам точно като във вица за големия и малкия орел … е..ла съм му …
Задава се перфектната буря, за дреболии ли да си хабя енергията?Няма страшно от бурята, мечо умее да плува и да лови риба. Проблема е, че с тея опашки за златото, работата никак не ми харесва. За самото злато. Щом толкова шаранчета са се наредили да бутат кеша, нищо хубаво не го чака.
Коментар
-
Ай сиктир и юртогонци!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Той не е такъв. Просто е срамежлив, а жените обичат по-отворени.
Коментар
Коментар