Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
И защо си мислиш, че на всички 25 годишни жени приоритет са им големите компании?На мен и на 20 и на 25 години никога не ми е било приятно да съм в голяма компания. И жените, с които съм бил тогава също не са ги харесвали.В голяма компания си като в стадо, принуден си да слушаш разговори,които не те вълнуват,ходиш на места, които не харесваш ,щото някой така е решил. Не, благодаря.
За 20 годишни съм съгласен, че още са деца,ама една жена на 25 години вече има друго мислене.Завършила е университет, започнала е работа.Тя вече търси мъж за сериозна връзка и отношения,не само за купони. А и нищо не пречи да ходят двамата по заведения.Аз съм на 47 години и още ходя по нощни клубове и изобщо не ми пука от възрастта. Естествено не ходя по дискотеки с 18 годишни, я в пиано барове, където ходят по-зрели хора.А и не само там-може да ходят заедно през уикенда на спа хотел,а лятото и на морето. Още повече един мъж на 50 години в повечето случаи е материално осигурен.
Е не съм аристократ да ходя в Мадрид, а само в провинциални заведения в Пловдив.Ама за Мадрид се иска класа като на форумната героиня, а такива като мен с провинциалното мислене я нямат.Признавам си,че нямам класата да се обвържа с 50 годишна разведена лелка.
Коментар