If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Той спора стана малко както за кокошката и яйцето... Какво значение имат гените, при положение че не се репродуцират? С какво е допринесла средата за децата на Леонардо?
По същия начин, по който с теб сме много далечни братовчеди, така и Леонардо ни е общ много далечен прадядо.
Ако има човешки род - ще се възползват от постиженията на Леонардо, ако няма човешки род - няма. Но независимо дали останат хора на тая планета или не - постиженията на Леонардо за времето си никой не ги оспорва!
По-интересният въпрос е 'геният' на Леонардо на какво се дължи:
а) дали на гените на баща си - нотариуса?
б) или на средата, в която е отрасъл и е получил образование, осигурена от втория му баща?
п.п.
Защото според мен гените са повече отговорни за това кога ще му окапе косата / брадата!
Той спора стана малко както за кокошката и яйцето... Какво значение имат гените, при положение че не се репродуцират? С какво е допринесла средата за децата на Леонардо?
Хаха да, дай Боже и ние да стигнем дотам, от хубави времена да ни закърнеят инстинктите.
Испанците явно нямат "out of money experience". Не са имали Виденова зима, пирамиди и още безброй знайни и незнайни схеми, които да им глътнат спестяванията. Все пак винаги може да ги бъзнеш, че ако решат да си вдигат адреналина, все още ни се намират достатъчно прикрити и открити комунисти в готовност да оправят нещата.
Имат само един верен инстинкт. Бягат от червените като дявол от тамян. И гласуват, не ходят за гъби. Социалистите са всъщност техният център, а левите са толкова нефелни, че се дънят петилетка след петилетка.
Нямат такъв експириънс, но винаги има първи път.
Сега единични случаи на късо съединение с отделни инвеститори и малки банки има, но не е имало масовост кат нашта виденова зима 96та или лукановата 92ра.
Тука на един маркиз му прелапаха едни 700 000 €, и тоя като превъртя този юли, та взе, че утрепа жената, слугинята и себе дори, но си беше единично късо съединение. Верно големи горещини бяха …
От какво най-много се страхува немец / австриец / швейцарец? Ваймар. Парен каша духа.
Аз като им приказвам на испанските тъпунгери, че банките могат да гърмят като пуканки - ме гледат като морни добичета и нищо не вдяват. Щастливци.
Ама кака помни. Само аржентинецът ме разбира…
Хаха да, дай Боже и ние да стигнем дотам, от хубави времена да ни закърнеят инстинктите.
Испанците явно нямат "out of money experience". Не са имали Виденова зима, пирамиди и още безброй знайни и незнайни схеми, които да им глътнат спестяванията. Все пак винаги може да ги бъзнеш, че ако решат да си вдигат адреналина, все още ни се намират достатъчно прикрити и открити комунисти в готовност да оправят нещата.
Ах, значи ще дойдете в моЙта партия скоро Няма страшно от бурята, мечо умее да плува и да лови риба. Проблема е, че с тея опашки за златото, работата никак не ми харесва. За самото злато. Щом толкова шаранчета са се наредили да бутат кеша, нищо хубаво не го чака.
От какво най-много се страхува немец / австриец / швейцарец? Ваймар. Парен каша духа.
Аз като им приказвам на испанските тъпунгери, че банките могат да гърмят като пуканки - ме гледат като морни добичета и нищо не вдяват. Щастливци.
Медуне, дори и от КТБ-то се съмнявам, че биха си държали всички запъртъци у един кош. Все щеше да им светне некоя ламБа! Иначе предната криза точно таквиз сходни ипотеки ги секюритизираха в 1 бъндел и му даваха рейнтинг трипъл-А (понеже са на родата на бай Чингис, а той както знаем е голяма работа) и ги шиткаха на м/убанковия пазар и когато само 1 лоша ипотека изгърмеше - и целия бъндел ставаше горещ картоф, който никой не го искаше!
Точно така беше. Въпроса е, в момента колко картофа се търкалят из тенджерата преди да заври водата
Юлка, родата дето е навъдил Чингиза, ако дръпнат по една ипотека и спрат да обслужват...пиши я тая банка у рЯката
Медуне, дори и от КТБ-то се съмнявам, че биха си държали всички запъртъци у един кош. Все щеше да им светне некоя ламБа! Иначе предната криза точно таквиз сходни ипотеки ги секюритизираха в 1 бъндел и му даваха рейнтинг трипъл-А (понеже са на родата на бай Чингис, а той както знаем е голяма работа) и ги шиткаха на м/убанковия пазар и когато само 1 лоша ипотека изгърмеше - и целия бъндел ставаше горещ картоф, който никой не го искаше!
Абе какво само ни го пробутваш тоя монголски перонец?!
Кел файда, че е нафърфорил няколкостотин фърфалака, ако не е теглил 50-годишна ипотека на 8% фиксе, за да осигури с поне една юрта 80 кв. чиста площ всяко от чаветата! Ник'ъф мАж значи не е! Само ги е пуснал да скитат немили-недраги по чуждите вигвами!
Ай сиктир и юртогонци!
Юлка, родата дето е навъдил Чингиза, ако дръпнат по една ипотека и спрат да обслужват...пиши я тая банка у рЯката
Коментар