If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не е Евго за испанка. Не му туряй зорлем таралеж в гащите.
Може някоя клиентка от бг контингента тук. Имам една вдовичка, но е с “изтекъл срок на годност” Имам и една рускиня, ама тя драпа да остава тука, а доста българки са на ръба на решението да се върнат. Рускинята трябва да ѝ видя “срока на годност”, че не помня
Българите в днешно време.......приемат това като подигравка и не искат да правят никакви услуги за друг човек. За това и няма приятелство почти.
Нали сме го коментирали. Всеки се оправя както може и хората са станали егоисти.
Стига бе човек. Става дума за социален живот, а не за услуги. Аз като се връщам как имам богат социален живот и хората ми се струват ок както винаги са били.
Не ме карай лятос да ти уреждам социални контакти. При теб това трябва много много социални контакти и да те очупим да си общителен.
абе то така лесно се дават съвети
я селенка да те запознае с неко нейна приятелка, мустаката хиспанка
и както казваше един пиятел:
не знам дали защото са мустакати са толко страстни
или от страст им избиват мустаци
Не е Евго за испанка. Не му туряй зорлем таралеж в гащите.
Може някоя клиентка от бг контингента тук. Имам една вдовичка, но е с “изтекъл срок на годност” Имам и една рускиня, ама тя драпа да остава тука, а доста българки са на ръба на решението да се върнат. Рускинята трябва да ѝ видя “срока на годност”, че не помня
Българите в днешно време.......приемат това като подигравка и не искат да правят никакви услуги за друг човек. За това и няма приятелство почти.
Нали сме го коментирали. Всеки се оправя както може и хората са станали егоисти.
абе то така лесно се дават съвети
я селенка да те запознае с неко нейна приятелка, мустаката хиспанка
и както казваше един пиятел:
не знам дали защото са мустакати са толко страстни
или от страст им избиват мустаци
Той също може да има сестра . Не ти говоря за сватосване, а да си разшириш контактите с повече жени. Май митето и той ти го каза. Някой ти го каза това.
Този тип сватосване много не води до резултат.........според мен.
Приятелят й също е готин.
Той също може да има сестра . Не ти говоря за сватосване, а да си разшириш контактите с повече жени. Май митето и той ти го каза. Някой ти го каза това.
новата наемателка е точно типа, който харесвам, финна , културна, с професия, обаче има приятел. И аз се запознах с него. То не се знае.....защото хората се разделят. Дори на "Вие" ми говори тя. Не искат да живеят с родители, а да купят е скъпо днес.
Обаче изчистих и стегнах апартамента както тя иска, с внимание към детайла - измити прозорци, изпрани пердета, измит под и паркет и извърлих доста боклуци от предишните наематели. Основно в събота и малко в неделя. Дори имах и мускулна треска малко (пих два парацетамола сутринта и вечерта).
И Рейнбол ще носи, за да филтрира въздуха и да почисти, където прецени,
Ако знаеш какви наематели идват (изпаднали) или сами хора, тези двамата бяха най-доброто.
Ти оглеждаш ли се за жени.
Ратко,
този път успях да направя застъпване на наемателите, между тях имаше само един ден, в който чистих основно.
С украинките щеше да стане работата. Дори и да не стават за сериозна връзка, стават за други работи.
Този апартамент ти е като капан-трябвало е да изчакаш,все някоя самотна мадама или две съквартирантки щяха да се хванат.Даже можеше да го обявиш на по-ниска цена и естествено да одобриш само самотни жени.
Аз така по едно време ходех с една вдовица и тя ми каза,че първо е била наемателка на починалия си мъж и след това са се оженили.
Коментар