IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

НСИ да питам ,защо ти не си дал сигурност на жена си, та да иска да има дете ,баш от тебе ?! Ти верно ли ме питаш тва ?!
    На Запад има последователи на философия наречена чайлдфри. Доброволно приемат да бъдат бездетни. Племенницата ми беше омъжена за младеж, с подобно отношение към семейния живот.
    На около 32 години реши, че иска да стане майка. Съпругът й, който е с 2 години по-голям от нея, не промени си мнението по въпроса. Разведоха се, тя има дъщеря на 4 години. Той има 4 или 5 котки. Всеки е доволен от живота си.
    Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny

Цецо,

харесва ми как си ми праснал цитат. Правилно - неизвестен автор така се цитира!

Обаче... неправилно ме интерпретираш!

Нищо... ще го преживея някак си

Не искам да споря с теб, щото имаме много прилики - на една възраст сме, завършили сме МГ, в ИТ сектора сме, четящи хора сме...

Има и разлики - аз имам 2 деца, карам кола с ръчни скорости и нямам камера за обратно виждане (но пък съм факир на пътя), портфейла ми акции е шестциферен (можеше да е седмцифрен, ако се бях омъжила за работата си), била съм само в 5-6 държави (имам опции за много повече, но нямам време)...
      С мъжа ми се запознах в 1 курс в университета. Той беше в по-горен

Цецо,

с много високо мнение съм за тебе. Мога да те оценя по достойнство, повярвай ми! Симпатичен си ми! Но... ти не си хлапето. Ти си един млад и много умен мъж, който... се крие зад едно симпатично хлапе...

Очаквано съм те засегнала. Сега съжалявам. Никой няма право да се бърка за важните работи в живота ти, прав си! Ти не би го допуснал... както не го допускам и аз!

Не искам да продължавам разговора за хлапето, щото ще станем на кълбо... Вдигам бяло знаме и се оттеглям!!!

Много здраве, любов и щастие ти желая!!!

P. S. Ще бъде много възпитателно за ергените във форума, ако след като ти се роди бебенце, споделяш за грижите, трудностите и радостите при отглеждането
      Скъпа Съни, няма как да ме засегне човек, когото ценя. Може да имам регистрация тук от 10 месеца, но съм хвърлял по едно око на форума, макар и рядко от самото му начало. Брой на посетени държави, както и размер на активи, би било безкрайно нечестно да изтъквам, пред човек влагал с десетилетия в най-добрата инвестиция след образованието си, а именно в децата си. Късметлийка си и твоят път е бил хубав. Но не е единствен. Всеки върви по неговия си път. Различен. За едни е по-труден, за други е по-лек. Но накрая всички финишираме на едно място. Нека не бързаме за там. Животът не е състезание, в което първия печели. Желая ти щастлив и изпълнен с любов живот, точно какъвто и заслужаваш

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

това от страната на "някой друг" ли си го мислиш
        И какъв е проблема? Много жени го правят. Ако не се получава с мъжа и намират някой стар съученик, колега.
        Е, мъжа и може би не знае. И какво?

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Въпросната "принцеса" никога не си е тръгвала, за да може да "дойде". Защо до сега не е искала да има деца в България, можеш да питаш НСИ. Там работят сериозни учени, които пишат демографски стратегии, на база именно познанието си по предходния въпрос. Мен не ме мисли, скоро може и да ги бъде. За останалите милиони, които нямат тен обаче не съм сигурен.
          НСИ да питам ,защо ти не си дал сигурност на жена си, та да иска да има дете ,баш от тебе ?! Ти верно ли ме питаш тва ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
            Винаги съм се чудил защо двойка, които не успяват да заченат трошат луди пари за "ин витро".
            Да организират някак си жената да прави любов 5-10-15 пъти с някой друг и да си зачене нормално.
            Аз не виждам нищо противоречиво и нередно в такова едно решение.
            това от страната на "някой друг" ли си го мислиш
            препоръка е

Коментар

Ти верно ли си на 45г още нямаш деца , що бе ?! Тва обикалях , гледах, консумирах си го спести ! 45 баце , принцесата не дойде викаш а ?
              Въпросната "принцеса" никога не си е тръгвала, за да може да "дойде". Защо до сега не е искала да има деца в България, можеш да питаш НСИ. Там работят сериозни учени, които пишат демографски стратегии, на база именно познанието си по предходния въпрос. Мен не ме мисли, скоро може и да ги бъде. За останалите милиони, които нямат тен обаче не съм сигурен.

Коментар

Винаги съм се чудил защо двойка, които не успяват да заченат трошат луди пари за "ин витро".
                Да организират някак си жената да прави любов 5-10-15 пъти с някой друг и да си зачене нормално.
                Ако се стигне до инвитро проблеми със зачеването има жената ,не мъжът.

Коментар

Гадно е спрямо мъжа. Жена обичаща своя мъж трудно ще се навие.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Много си отворен като не ти е дошло на главата. Казвам го от личен опит. И то основно,щото в темата пишат мъже, които искат да стават бащи на 45 плюс години.Да не се озоват в небрано лозе и да се чудят как да постъпят постфактум.
                    Бе , не е до отворен . Да има хора с проблеми и ще стават все повече . Това от убав живот ,стрес ,не добра храна и прочие . Българският мъж е принципно един потиснат човек със всичките следствия произтичащи от това . Но това преди секса да се изследват "здрави" мъже за да знаят е простотия на квадрат !!!
                    Last edited by aleks262; 23.11.2022, 18:21.

Коментар

• Винаги съм се чудил защо двойка, които не успяват да заченат трошат луди пари за "ин витро".
                      Last edited by vikhunter; 23.11.2022, 17:44.

Коментар

Ти като някоя бабка комунист го раздаваш, не чуваш а само нареждаш. Факт е това което говориш , но това се разбира когато тръгнат да правят чаве и не става .
                        Много си отворен като не ти е дошло на главата. Казвам го от личен опит. И то основно,щото в темата пишат мъже, които искат да стават бащи на 45 плюс години.Да не се озоват в небрано лозе и да се чудят как да постъпят постфактум.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ти като ходиш по курви и по чужди жени, също поемаш риск. И трябва редовно да ходиш на андролог/уролог.
                          Капутите са за това бе джанъм , хипохондрик не мисля да ставам.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

В България има над 250 хиляди бездетни двойки. Голяма част от тях са именно заради проблеми на мъжете, които са мислели точно като теб.В случаят говорим за здравословни проблеми заради които нямат никаква вина, не за осъзнато поведение като на тия,които ги чукат други мъже. Така че не виждам повод за подигравка.
                            Ти като някоя бабка комунист го раздаваш, не чуваш а само нареждаш. Факт е това което говориш , но това се разбира когато тръгнат да правят чаве и не става .

Коментар

Щом мъжете почнаха да мислят фелно ли им е семето ,преди да са онодили "принцесата , закривай !!!
                              Ти като ходиш по курви и по чужди жени, също поемаш риск. И трябва редовно да ходиш на андролог/уролог.

Коментар

Щом мъжете почнаха да мислят фелно ли им е семето ,преди да са онодили "принцесата , закривай !!!
                                В България има над 250 хиляди бездетни двойки. Голяма част от тях са именно заради проблеми на мъжете, които са мислели точно като теб.В случаят говорим за здравословни проблеми заради които нямат никаква вина, не за осъзнато поведение като на тия,които ги чукат други мъже. Така че не виждам повод за подигравка.

Коментар

Working...
                                X