Първоначално изпратено от mikomikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Да не излезе грубо, но за една дама - важни моменти са: запознаването с партньора в секса, първата целувка (често тя е с различен партньор от този в секса), първият сутиен, първият секси комплект бельо, първият женски цикъл, първото докосване (с нейно съгласие) на гърдите й от момче (най-вероятно това не е при първия полов акт), първият полов акт (дефлорация), ... ТЯ помни също и подробностите от всеки шопинг - в страната или чужбина... Това са неща, които ТЯ помни задължително, независимо, че мъжът (до нея) не помни подобни "простотии"..... Па мъж да забрави рожден ден на съпругата - по-добре да се хвърли от близък мост в дълбоки води и се остави водата да го погълне... , както и да изчезне от света ..
Мъжът със сигурност помни поне един "важен" момент в своя живот - първото напиване и (може би) всички казармени изпълнения, въпреки че това са изгубените и безмислени моменти от живота му, за разлика от великият смисъл, заложен във всички най-важни моменти от живота на дамата до него...
Така, че - когато мъж забрави повода, поради който харесва една песен от миналото - редно е да попита дамата до себе си, защото тя със сигурност ще го подсети... Има вероятност още тя да го изгледа предизвикателно, с показалец да го почука по главата и да го помоли да разкопчае панталона (джинсите) си..., да му ги смъкне внимателно надолу..., след което да му покаже (орално) какво се е случило при това изпълнение от клипчето... "Ох, скъпа! Толкова съм виновен пред теб! И признателен, разбира се!"... (предполагаеми реплики, които всеки мъж би трябвало да помни)... Или да се ограничи само с едно: "опааа!"
Мъжете (понякога) забравяме и това......., но дамите прощават, защото утре е шопинга, а днес той е получил заплатата и коледните бонуси...
- 1 like
Коментар
-
Имате ли си химн с любимата/любимият? Ние имаме огромен брой песни, които са запечатали някаква емоция, от различни периоди на връзката ни. Харесваме всички тях, защото пазят много ценни спомени. Но една песен ни е малко по-специална. Защото още като бяхме деца през 94-та си стана нашата песен. Вече не помня защо точно тази, но помня, че беше много важно. И до ден днешен ми е много скъпа. Знам, че не е кой знае какво и че е на милион години, но аз влагам един по-различен смисъл в нея. За това, искам да поздравя всички влюбени гълъбчета тук, с тази антика от отминалата младост на бат ви цецкоОбичайте се истински, слейте сърцата и душите си, завинаги вярвайте във вашата любов и нищо друго няма да има значение.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
20-годишният може и 3-4 пъти. Има много хормони.
А жиголото може да вземе виагра и да изкара 4-5 тека.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеХайде, хайде... Достатъчно е, че се будим на другата сутрин.
Нека не бъдем максималисти...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
А само реалисти достатъчно ли е? Не мисля, поне в това отношение, но съм далечко от тези години.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеХайде, хайде... Достатъчно е, че се будим на другата сутрин.
Нека не бъдем максималисти..., или как ни будят
- 3 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеТрябва поне месец за да почувстваш партньора, да се напаснете, да си поискаш и изпълниш всички фетиши
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Слаб рекорд, ти бъзикаш ли се...сега съм на 52 и като стане вечер и на другата сутрин, го считам за рекорд
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
+1
Тогава отдавам слабия рекорд на средата. И аз съм правил любов в общежитията на щутгарт, след купон и признавам, че там е трудно да се усамотите. С мъка я повторих там
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Вицът може да запълни донякъде липсата на находчиви и разсмиващи истории в една компания "на градус"..., но ...
...ако говорим за възможността - някой пациент да попадне в подобна ситуация, според- репликите на лекаря - мъжът и жената (вероятно съпрузи) се намират в кабинета на лекар УНГ (уши-нос-гърло). "Обърнете се насам..., застанете така,..., завъртете се!"
Едва ли втората специалност на ушен лекар е точно сексолог.
От друга страна, жената да каже, че "мъжът й е за преглед, а не тя" - говори за абсолютна (вопиюща) некомпетентност и неориентираност. Същото е валидно и за мъжа, който отива САМ за помощ при лекар-сексолог?!? Или жена му го е изпратила - все същото.
Еректилната дисфункция е проблем на двойката и в повече от случаите - изобщо НЕ е заболяване.
.....
А какви дами има, които могат да решат (и решават!) подобен "проблем" на мига! "Доктори" по призвание! Родени са за психолози и сексолози. Какво синьо хапче ви е патило, кВи 5 лева?Не напразно се е утвърдила репликата "Търсете жената!"
Давайте нататък... С помощта на Евго можем да открием дори .. Америка!
(направо се връщам в 5-6 класове)...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Абе, обичал я съм, даже така бях хлътнал по нея, че три пъти хващах автобус 94 за да ходя до студентския и да гледам лампата дали се е прибрала в общежитието от гр. Ямбол. Нямаше мобилни тогава, а аз й давах по 5$ от бакшишите ми, за да се прибира при мама и тати с влака.
Тогава отдавам слабия рекорд на средата. И аз съм правил любов в общежитията на щутгарт, след купон и признавам, че там е трудно да се усамотите. С мъка я повторих там
Коментар
Коментар