Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Чарли Чаплин е бил на 54 години, когато се е оженил за съпругата си,която е била на 18 години. Живели са заедно 34 години и са имали 8 деца.
А явно доста незадоволени котета има,та чак мяукат жално. В тая връзка се сетих за един виц:"Вървяло едно коте и видяло в една локва малко парче салам. Локвата не била голяма и котето малко се намокрило докато вземе салама.Продължило по пътя си и видяло по-голямо парче салам в по-голяма локва.Взело салама и се намокрило повече от първия път.Накрая стигнало до една много голяма локва,в която имало голям салам. Котето влязло в локвата и много се намокрило. Та изводът е-колкото е по-голям салама, толкова по-мокро е котето".
Та задоволявайте ги тия котета, че в противен случай много мяукат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Обяснявам си го със старческата деменция.На тая възраст вече не са съвсем с акъла си.
И престани с твоите щуротии,че не всички мислили като мен. Естествено, че всеки си има собствено мнение и в този форум всеки си изразява своето мнение. Аз,както и всички други участници във форума, изразяваме само собствената си гледна точка. Нали затова е форум-всеки да си казва личното мнение.
Затова като пиша нещо то изразява ЕДИНСТВЕНО личното ми мнение и нямам никакви претенции да говоря от името на други хора.
https://youtu.be/sQJqYSagujgLast edited by Arana; 25.03.2023, 18:40.
- 1 like
Коментар
-
И ти ли Бруте?
Ти си човек,чието мнение уважавам,така че ако не искаш да пиша в темата, ще го направя.
пиши, бе миродесчо. стига си търсил поводи да се отказваш.Last edited by ratten; 25.03.2023, 17:15.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеама полаксчое виновен, че го върна в играта
Ти си човек,чието мнение уважавам,така че ако не искаш да пиша в темата, ще го направя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеама полаксчое виновен, че го върна в играта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Анджък де, ти се осъзнай, че нечия ценностна система и нечие мислене може да не съвпада баш с твоята. Аман бе. Уморявам се вече.
И престани с твоите щуротии,че не всички мислили като мен. Естествено, че всеки си има собствено мнение и в този форум всеки си изразява своето мнение. Аз,както и всички други участници във форума, изразяваме само собствената си гледна точка. Нали затова е форум-всеки да си казва личното мнение.
Затова като пиша нещо то изразява ЕДИНСТВЕНО личното ми мнение и нямам никакви претенции да говоря от името на други хора.Last edited by mirodes; 25.03.2023, 11:25.
- 1 like
Коментар
-
Кое й е бонбона на жена на 66 години?Ти се осъзнай,че става въпрос за един от най-богатите и влиятелни мъже в света.За такива мъже ВИНАГИ има десетки милиони кандидатки.Млади и красиви,не бабки.Ако направят риалити "Ергенът"с участник Мърдок ще има милиони жени,които ще се запишат за участие.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Братле, той не го вдига.......за това няма значение дали е 26 годишна или баба й, 66 годишна.
Ето, аз бях писал за специалистиките по старци, с 2 реални истории, а не като фантасмагориите, които ги пишат 2-ма човека в имотната тема всеки ден,
А и не се знае дали с Виагра няма да го вдигне.Last edited by mirodes; 25.03.2023, 10:07.
- 1 like
Коментар
-
Мисля,че на всеки е ясно защо тя се е омъжила за мумия.Въпросът е защо той се е оженил за бабка при положение, че милиони млади жени биха се омъжили за него по същите причини, поради които и тая жена.При положение, че подобни мъже имат избор от милиони млади и красиви жени,той е избрал бабка Което наистина е странно.Ако дядо Пенчо от България се ожени за жена на 66 години няма да е кой знае колко учудващо, ама милиардер да се ожени за 66 годишна бабка вече е доста странно.
Ето, аз бях писал за специалистиките по старци, с 2 реални истории, а не като фантасмагориите, които ги пишат 2-ма човека в имотната тема всеки ден,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
За тебе бабка, за него бонбон. Осъзнай се де. Всичко ли трябва да ти се обяснява и то преди кафето???Last edited by mirodes; 25.03.2023, 07:44.
Коментар
-
Мисля,че на всеки е ясно защо тя се е омъжила за мумия.Въпросът е защо той се е оженил за бабка при положение, че милиони млади жени биха се омъжили за него по същите причини, поради които и тая жена.При положение, че подобни мъже имат избор от милиони млади и красиви жени,той е избрал бабка Което наистина е странно.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар