Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Щом мъжете почнаха да мислят фелно ли им е семето ,преди да са онодили "принцесата , закривай !!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Предположението е едно,нещата може да са различни.Щото възрастта понякога си оказва влияние. Нищо не пречи мъжът след определена възраст да си направи такова изследване.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Straight съм.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Изтрих спама по-долу.
за какво го трих аз, да не се излагаме а ти го държишпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Малеей, в последните дни някои сте изпипали клишето до съваршенство.
А Евгича си го вълнува мъжката любов....с което в никакъв случай не твърдя, че е гей, нито целта ми е да го обидя....но е факт за всеки, който е чел темата. Какъв ще е финалът, като в стааарият виц: дали ще се вземат младите, бъдещето ще покаже.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Тоя па се към мъжкото клони , къв ти е случая на тебе ?! Много мъже са бисексуални , и ?! Обясни тука ти би ли си или не . Ако да , намери подходящата среда за щенията си и стига натрапва тая педерастия .
- 6 Харесвания
Коментар
-
Предположението е едно,нещата може да са различни.Щото възрастта понякога си оказва влияние. Нищо не пречи мъжът след определена възраст да си направи такова изследване.
- 1 like
Коментар
-
Така е, но се предполага, че при здрави родители (водещи здравословен начин на живот), всичко ще е наред.
- 1 like
Коментар
-
Ами щото има и вариант жената да зачене дете с увреждания заради проблеми на мъжът.Или да прави спонтанни аборти ,защото бебето не се развива,пак заради проблеми на мъжа.И по-добре е да се установи дали всичко е наред още преди да се правят деца.
- 1 like
Коментар
-
Не бе батко , и на 50 ако реши да има деца, прави деца , за чии му е да се изследва ?! Ако не станат децата , тогава нека .... Баси и сложнотията ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
дай да изясним нещата,
прекалено често вмъкваш темата за мъжка любов и сякаш търсиш мнения
не помня някой да те е насърчил или да е казал, че е ок това.
никой друг не пише и явно не се интересува от тия неща.
приеми, че явно нагласата тук не е такава
и ако може, спести ми ги тия коментари, че някой се праскал с мъже па му и харесвало.
ако пък нещо те влече, послушай пачангата
Last edited by Evgo; 23.11.2022, 16:33.
- 1 like
Коментар
-
Тоя па се към мъжкото клони , къв ти е случая на тебе ?! Много мъже са бисексуални , и ?! Обясни тука ти би ли си или не . Ако да , намери подходящата среда за щенията си и стига натрапва тая педерастия .
Last edited by Evgo; 23.11.2022, 16:09.
Коментар
-
Правил съм спермограма преди време и всичко беше ОК. Не правя рисков секс,
То освен правенето на много деца, трябва да има и възпитание, грижи, материално осигуряване и духовна връзка.
Правенето е най-лесното и приятното.
Относно коментара на Пачангата, имам няколко познати, семейни мъже с деца, добре изглеждат и са мъжкари.........въпреки това, са опитвали секс с мъже, не знам колко пъти и как точно, но са ми казали, че имат опит и им харесва.
- 12 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Не. Лайквам ти ги само от колегиалност. Но за нищо на света не ги слушам. Защото тук ми писаха, че само "хлапетата слушат песни" [1]. На 20 е трябвало да се размножа, а когато потомството стане на 20 от своя страна, да размножа и него. Понеже съм на 45 сега, от 5 години е трябвало вече да съм дядо. А както виждаш "дядовците ходят по екскурзии". Много ми се иска, да съм на висотата на обществените очаквания и да изпълня моралните норми и изискванията, но аз вече съм обиколил по-интересната за мен част на света. При това съм сглупил, както обикновено правя и съм обикалял земната шир, когато младите ми крака още са ме държали и очите ми са виждали отлично. Голяма грешка. Както обикновено при мен. Но както писах и вчера "Животът е всичко онова, което ни се случва, докато кроим планове за него". [2]. Така, че моля те, не ми задавай смешни въпроси, дали съм слушал парчетата. Ето виж и тук, няколко старци като мен са си купили билети само, за да освиркат изпълнителката. А тя даже отрони сълза милата и загуби глас:
[1]
[2]
- 1 like
Коментар
Коментар