IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
    Евго ко вярваш на женските фантасмагории трябва да подаряваш стъкълцето тюркоаз.
    Тюркоазът активира женската сексуалност, а самотните жени ще помогнат да привлекат фенове и да намерят любов. Тя дава на мъжете харизма и е подходяща за тези, които са сериозно ангажирани в кариера или се борят за власт.

Ма от моя опит най-мноо кълват на диаманти и злато
    Понякога всичко е като в "Разкази с неочакван край" - аз се опитвам да свалям мадамата и се чудя защо не става, а тя от младини вземала хапчета за биполярно разтройство.

Аз се опитвам да я вкарам в леглото, а тя просто не харесвала момчета/мъже или предпочита да си живее сама.

Коментар

• Евго ко вярваш на женските фантасмагории трябва да подаряваш стъкълцето тюркоаз.
      Тюркоазът активира женската сексуалност, а самотните жени ще помогнат да привлекат фенове и да намерят любов. Тя дава на мъжете харизма и е подходяща за тези, които са сериозно ангажирани в кариера или се борят за власт.

Ма от моя опит най-мноо кълват на диаманти и злато
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Наистина може да се направи за тези пари една пица, макар и не луксозна.

1) тесто 2 лв

2) парче сирене 2лв

3) парче кашкавал 2 лв

4) кремвирши 2 лв

5) гъби за 2 лв

И ще сложиш домат, чубрица, масло, яйце, които не влизат в сметката, но ги имаш в владилника.

Убеди ме. Обаче махни тоя селски кренвирш и го замени с нещо по така - пикантно чоризо, пеперонче, липсва му само един скъп акцент и избиваш рибата.

Гледаш ли черешката на тортата?

Още малко и ще те цаня счети за по-завъртените казусчета с бг дестинация

Талантът не бива да се похабява само по форуми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Жива да не бях, и такава сметка направи

Евго по сметките равен нямаш. Аз съвсем сериозно ще си те консултирам за най-икономичен масраф във всяка житейска сфера
          Наистина може да се направи за тези пари една пица, макар и не луксозна.

1) тесто 2 лв

2) парче сирене 2лв

3) парче кашкавал 2 лв

4) кремвирши 2 лв

5) гъби за 2 лв

И ще сложиш домат, чубрица, масло, яйце, които не влизат в сметката, но ги имаш в владилника.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Важна е кухнята и уменията да готвиш.

Първо, както поскъпнаха храните, излиза по-изгодно да си ядеш вкъщи, да готвиш за мадамите вкъщи. Можеш да направиш голяма пица за 10 лв и да ядат 4 човека, а в ресторант ще излезе 80-100 лв поне за 4 човека.

Второ, има чичовци тип стария Хенри 8, не могат да правят секс, но обичат да ядат. На тях им трябва готвачка, а не кифла.

Една стрина навремето разправяше на майка ми: "Ти не се притеснявай, мъжете от нашия род не са курвари, те са по манджите",
            Жива да не бях, и такава сметка направи

Евго по сметките равен нямаш. Аз съвсем сериозно ще си те консултирам за най-икономичен масраф във всяка житейска сфера
            Last edited by Arana; 25.11.2022, 18:08.

Коментар

ний таквиз сме се родили, ама послъгваш яко. Няма как да оцениш нещо дет ни си го виждала ни си го чувала ака НЯМАШ сетива за това.
              затова и кълвете на чичко паричко щот най разбирате от парцалки, шарени стъкларийки
              Хахаха, щот пък ти имаш - хайде холан, аз и стъкларийки сега вече ма обиждаш …

Не ми трябват на мене чичковци
              Last edited by Arana; 25.11.2022, 18:07.

Коментар

Пу, че си назад с модата. Сега тука при мене е на мода сапиосексуалният мъж
                ний таквиз сме се родили, ама послъгваш яко. Няма как да оцениш нещо дет ни си го виждала ни си го чувала ака НЯМАШ сетива за това.
                затова и кълвете на чичко паричко щот най разбирате от парцалки, шарени стъкларийки

Коментар

Таквиз дали са на почит сред нашата дамска фауна?
                  Гастросексуалният мъж

Той ѝ готви още на първата среща. Разпалва я като чили и я разтапя като шоколад. Новият мъж не е просто кавалер, еманципиран, метросексуален. Той готви така, както люби, и люби така, както готви. Явлението се нарича гастросексуалност и заразява все повече представители на силния пол. Терминът бе измислен от британски хранителни експерти, които наблюдават тенденциите в приготовлението на храната. Според тях кухнята е новият еротичен център в живота на съвременния мъж.
                  Важна е кухнята и уменията да готвиш.

Първо, както поскъпнаха храните, излиза по-изгодно да си ядеш вкъщи, да готвиш за мадамите вкъщи. Можеш да направиш голяма пица за 10 лв и да ядат 4 човека, а в ресторант ще излезе 80-100 лв поне за 4 човека.

Второ, има чичовци тип стария Хенри 8, не могат да правят секс, но обичат да ядат. На тях им трябва готвачка, а не кифла.

Last edited by Evgo; 25.11.2022, 22:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тоя аватар ли?
                    и не ми се прави на разбойник
                    Старият беше екстра, тоз новият малко хорър фикшън

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение

Ко туй и как се яде?
                      Видях вече.
                      Може да се каже, че съм малко в отбора.
                      Аз, понеже съм извън времето от край време само на такива кълва

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тоя аватар ли?
                        Мен стария ти аватар много ме кефеше. И някак ти прилягаше на чувството за хумор. Двете в комбинация бяха топ.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Мишок толко си можеш , не трябваше да сменяш оригиналния аватар . Жестоко ти прилягаше личната снимчица , кикотенето ,щеше да е хилене до припадък, от раз . Живота е шарен , случайни срещи по улиците нямало казват .
                          тоя аватар ли?
                          препоръка е

Коментар

Ко туй и как се яде?
                            Видях вече.
                            Може да се каже, че съм малко в отбора.
                            Last edited by harpiata; 25.11.2022, 16:28.

Коментар

Таквиз дали са на почит сред нашата дамска фауна?
                              Гастросексуалният мъж

Той ѝ готви още на първата среща. Разпалва я като чили и я разтапя като шоколад. Новият мъж не е просто кавалер, еманципиран, метросексуален. Той готви така, както люби, и люби така, както готви. Явлението се нарича гастросексуалност и заразява все повече представители на силния пол. Терминът бе измислен от британски хранителни експерти, които наблюдават тенденциите в приготовлението на храната. Според тях кухнята е новият еротичен център в живота на съвременния мъж.

Коментар

• Таквиз дали са на почит сред нашата дамска фауна?
                                Гастросексуалният мъж

Коментар

Working...
                                X