Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
При големите империи винаги става така. Една от причините за възхода на Османската империя през 14-ти век е феодалната раздробеност на Балканите.
А пък на младини баща ми беше доста плодовит, но не е имал пари и желание за повече от 2 деца.
А Османската империя е просъществува толкова дълго,защото винаги се е управлявала от един султан ,а не е била раздробена като Монголската империя. Съединението прави силата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Чингис хан е капо ди тути капи, най-големият мачо за всички времена. Покорява земи и народи, преспива с най-красивите жени от покорените народи,прави им деца като след това дава тези жени за съпруги на приближените си,като така осигурява бъдещето им,че няма да растат в бедност и мизерия и ще заемат важни постове в държавата като "деца"на монголски благородници.
Но дори и той допуска фатална грешка,която в крайна сметка води до разпадането на империята около 150 години след смъртта му.Заради жена.Като млад племенен лидер се жени за една жена,която я отвлича друго монголско племе.И той напада това племе, разгромява ги и си връща жената.Но жена му е бременна и не е сигурно кой е бащата на детето, щото докато е в плен тя е дадена за съпруга на един от водачите на другото племе. В крайна сметка Чингис хан приема детето като свое.След това му се раждат още трима сина от тази жена (има сигурно още стотици деца, ама официално не са негови).И е било редно според тогавашните обичаи най-големият син да наследи империята. Да ама е ималo съмнение за произхода му. Затова и Чингис хан разделя империята на 4 части,които да управляват синовете му.И след смъртта му започват вътрешни борби,продължаващи столетия, което отслабва империята и тя се разпада.Ако си беше взел друга жена и тя му роди деца,то първородния син щеше да го наследи и това да се предава с поколенията,нямаше да има вътрешни борби и монголите най-вероятно щяха да завладеят целият свят.
Та и най-големият мачо се е поддал на слабостта си към една жена.
А пък на младини баща ми беше доста плодовит, но не е имал пари и желание за повече от 2 деца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Е, ти сега за първо/второ гадже няма какво да му се бъркаш. Младежа трупа опит. Говорим принципно за съжителство и да гради семейство, все процеси свързани с разхищение на време и ресурси. На мен също са се опитвали да ми се месят и не съм приемал чуждо мнение, но впоследствие съм осъзнавал, че е имало резон и не съм бил прав. Понякога нещата се виждат по-добре отстрани.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ако знаеш с какво точно се занимавам последните 18 години ще си посипеш главицата с пепел и ще ми се извиниш. Това е номерът на анонимните форуми, че разговаряш с анонимни хора, които реално не познаваш, а някои и не си струва да познаваш.
Не ми тръгвай по тази нишка, защото пак ще удариш на камък.
Ей писна ми от тоя Чингиз Хан, брей.
Но дори и той допуска фатална грешка,която в крайна сметка води до разпадането на империята около 150 години след смъртта му.Заради жена.Като млад племенен лидер се жени за една жена,която я отвлича друго монголско племе.И той напада това племе, разгромява ги и си връща жената.Но жена му е бременна и не е сигурно кой е бащата на детето, щото докато е в плен тя е дадена за съпруга на един от водачите на другото племе. В крайна сметка Чингис хан приема детето като свое.След това му се раждат още трима сина от тази жена (има сигурно още стотици деца, ама официално не са негови).И е било редно според тогавашните обичаи най-големият син да наследи империята. Да ама е ималo съмнение за произхода му. Затова и Чингис хан разделя империята на 4 части,които да управляват синовете му.И след смъртта му започват вътрешни борби,продължаващи столетия, което отслабва империята и тя се разпада.Ако си беше взел друга жена и тя му роди деца,то първородния син щеше да го наследи и това да се предава с поколенията,нямаше да има вътрешни борби и монголите най-вероятно щяха да завладеят целият свят.
Та и най-големият мачо се е поддал на слабостта си към една жена.Last edited by mirodes; 22.02.2023, 06:55.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеВ миналия сезон можеше рускинята да е нагла
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
Баси, всички ли си губите времето със тия тъпотии, даже им знаетв подробностите от живота.
Времето е най-ценно, не го губете във глупости (даже и у анонимния форум).
На ски сме, само дето е прекалено топло и водата тече отсекъде!
Вечер се забавляваме да анализираме психо-профили.
Едно от настолните ми четива е ето това!
https://bg-nacionalisti.org/BNF/inde...5;t=1669274497
Дълго е, отнема време.......... но си струва!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ооо, много по-зле се очертава да е.
Ама по-скоро търси някакви съкратени репортажчета, другото ще е тотална загуба на време.
Времето е най-ценно, не го губете във глупости (даже и у анонимния форум).
- 1 like
Коментар
-
Ами ок. Аз имам по-различно мнение обаче. Защото проследих във времето две три такива отхвърляния случили се на приятелски семейства и резултатите не бяха добри.
И аз да си кажа - ще го приема и ще приема избора му. От няколко месеца е с първото си момиче и не е каквото аз искам, но мълча и приемам. Каквото има да става то ще става.
- 1 like
Коментар
-
В миналия сезон можеше рускинята да е нагла, но поне прояви характер и износи шоуто на гръб. За сметка на хейта, който отприщи. Сега определено няма отличаващи се образи. Липсва опаковка и съдържание. А младежа е толкова галантен, че на моменти се чудя, дали не е част от групата на съблазнителките
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ооо, много по-зле се очертава да е.
Ама по-скоро търси някакви съкратени репортажчета, другото ще е тотална загуба на време.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако е по-зле от предишния път ще се напъна да го изгледам с антропологичен интерес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНасран, ама ти казвам насран до ушите!
Ама и те са му подбрали едни такива силиконки, че нямам думи.
п.п.
Виж, аз съм представител на поколение, което няма как да каже "дама" на жена, която се е набамкала до ушите със силикони и хиалурони и прочее... а по-скоро ще потърси начин да им помогне! Само че те не го виждат като проблем,.... всъщност болестта е тяхната гордост! :-((( Това е драмата на нашето съвремие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеНов ерген ли има? Утре ще наваксвам.
Ама и те са му подбрали едни такива силиконки, че нямам думи.
п.п.
Виж, аз съм представител на поколение, което няма как да каже "дама" на жена, която се е набамкала до ушите със силикони и хиалурони и прочее... а по-скоро ще потърси начин да им помогне! Само че те не го виждат като проблем,.... всъщност болестта е тяхната гордост! :-((( Това е драмата на нашето съвремие.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
прав си, щото им е по-лесно така,
не е като да се бъхти от работа всеки ден на Запад като мъжете.
Как да те разбере някой дето е генерално на друга честота ? Никога.Last edited by mibova; 22.02.2023, 08:44.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар