Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И мъжете могат, ако си платят или си намерят приятел за тази цел,
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеХахаха-е ти как разбра,че не е зряла тази жена на 40 години?
Пак от бързане да се изкажеш, но както винаги...аз, аз, аз...накрая на пясъка
Уроците по гръЧки се заплащат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
В тоя ред на мисли да добавя, че из нета често виждам разяснения как всяка жена може да си намери секс с щракване на пръсти, докато при мъжете не било така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Хахаха-това важи за мъжете, но не и за жените. За една жена е много важно да има мъж до себе си.То жените ако правеха толкова лесно секс без ангажименти щяха да се чукат всеки ден,да свалят мъжете, които харесват и така нататък преди да се омъжат. Само че нещата са много различни.Всеки мъж ще ти го каже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Култова мисъл. А ти на нея за какво си ѝ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Те са се отървали, ти искаш отново да стават обслужващ персонал във всичките му направления. При условие, че могат да правят секс за здраве и удоволствие и да си гледат децата без други битови ангажименти!?
Наздраве!Last edited by Vergil1975; 31.01.2023, 11:34.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Ето още една
https://www.youtube.com/watch?v=B0Jb...ezvousJūrmala
Всеки трябва да чуе тази песен. Младите ако не разбират трябва да научат руски.
Коментар
-
Е тя една жена ако не ми готви и пере за какво ми е?По-добре да си стоя сам.Щото чрез обвързането мъжът губи част от личната си свобода и поема определени ангажименти. Трябва да получи и нещо насреща.
А и аз съм излизал на срещи с жени,които още са стари моми. Вече са над 45 плюс така че надали ще се омъжат и имат деца. Изборът си е техен. Аз лично не съжалявам, че не съм се обвързал с тях.
А като не можеш да намериш българки вариант са и чужденки.Четох,че в Пловдив имало вече доста двойки българин и украинка,които сключвали брак.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да. Слепаков е пич. Владея и работя с пет езика и ползвам още пет. Надам се АИто или ИИто да не ми изяде хляба все още. Докато пуска филета от сьомга в една река вместо жива сьомга има надеждаВърти се една такава картинка в ЛинкдИн. Задали му задачка да напълни една река със сьомга като картинка, обаче в базата му данни имало само снимки на сготвена сьомга на скара. И “интелектът” я свършил каквато могъл
.
Те и други интелекти по форума правят колкото и каквото могат
Пускай го повече да разведрява
https://www.youtube.com/watch?v=B0Jb...ezvousJūrmala
Всеки трябва да чуе тази песен. Младите ако не разбират трябва да научат руски.
Коментар
-
Отнася се до целият свят. Гледам в Ютуб предаване на една американска психоложка и тя каза абсолютно същото нещо.И 40 е границата, защото след тази възраст жените вече са като лелки в повечето случаи. Естествено има и изключения. Докато ако един мъж се поддържа той може и на 60 години да изглежда добре.
И не знам какво е това събиране на двойки след 40 годишна възраст. Първо жената върви с деца, често вече и с внуци,които винаги ще са й приоритет. Второ в повечето случаи напълняват и не изглеждат добре. За какво му е на един атрактивен за жените мъж над 40 години да се обвързва с такава. Даже имам позната жена на 40 години,която се поддържа и изглежда доста добре, но откакто се е развела вече 7 е все сама. Друга и тя така,ама е разведена от 15 години. И двете са много интелигентни и изглеждат добре. Ама мъже йок.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Хареса ли ти песента? Това което написах за теб може и да не е вярно. Може и да те бъркам с някоя. Примерно със Селена. Може.
Но не изпускай отличната легенда, която направих за теб. Даже трябва да я дарозвиеш. Такъв един живот те прави 100% капацитет и не може тоя-оня да спори с теб. Да.
И още нещо. Щом разбираш руски значи си най-малко на 45 години. Дори и да не е така не го отричай. Това ще ти даде доплнителна тежест в разговорите.
Поздрави.Върти се една такава картинка в ЛинкдИн. Задали му задачка да напълни една река със сьомга като картинка, обаче в базата му данни имало само снимки на сготвена сьомга на скара. И “интелектът” я свършил каквато могъл
.
Те и други интелекти по форума правят колкото и каквото могат
Пускай го повече да разведряваLast edited by Arana; 31.01.2023, 10:46.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пусни нещо на слепаков и не се претоварвай с толкова умствена дейност.
Но не изпускай отличната легенда, която направих за теб. Даже трябва да я дарозвиеш. Такъв един живот те прави 100% капацитет и не може тоя-оня да спори с теб. Да.
И още нещо. Щом разбираш руски значи си най-малко на 45 години. Дори и да не е така не го отричай. Това ще ти даде доплнителна тежест в разговорите.
Поздрави.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Всичко е много относително.
Мъжете, по принцип, не искаме жени над 40г, обаче ако е много загорял или ако тя е хитра и го подлъже, ще станат нещата.
На 25 и на 30г човек е в силна позиция и смята, че има време.
През 2018 г. излзиах с жена на 40г с препоръчване и "с протекции" от нейна приятелка, беше и казала много хубави думи за мен. Тя обаче не ме хареса и все още е стара мома, и миналата година я изтрих от ф.б.. Ако се беше навила, можеше всичко да се нареди и за двамата и да гледаме 1 или 2 деца сега.
И си говорихме общи и отнесени неща на срещата, казали са ми да не говоря за женитби и за репродукция и аз не говоря, въпреки че тук пиша.
Просто има емиграция и има демографска криза и трудно може да се намери нещо свясно.
Има мъже, които искат да им слугуват и да им готвят и да ги перат, та те биха взели жена и на 40 г. и на 50 г.
А и аз съм излизал на срещи с жени,които още са стари моми. Вече са над 45 плюс така че надали ще се омъжат и имат деца. Изборът си е техен. Аз лично не съжалявам, че не съм се обвързал с тях.
А като не можеш да намериш българки вариант са и чужденки.Четох,че в Пловдив имало вече доста двойки българин и украинка,които сключвали брак.Last edited by Vergil1975; 31.01.2023, 10:25.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Отнася се до целият свят. Гледам в Ютуб предаване на една американска психоложка и тя каза абсолютно същото нещо.И 40 е границата, защото след тази възраст жените вече са като лелки в повечето случаи. Естествено има и изключения. Докато ако един мъж се поддържа той може и на 60 години да изглежда добре.
И не знам какво е това събиране на двойки след 40 годишна възраст. Първо жената върви с деца, често вече и с внуци,които винаги ще са й приоритет. Второ в повечето случаи напълняват и не изглеждат добре. За какво му е на един атрактивен за жените мъж над 40 години да се обвързва с такава. Даже имам позната жена на 40 години,която се поддържа и изглежда доста добре, но откакто се е развела вече 7 е все сама. Друга и тя така,ама е разведена от 15 години. И двете са много интелигентни и изглеждат добре. Ама мъже йок.
Мъжете, по принцип, не искаме жени над 40г, обаче ако е много загорял или ако тя е хитра и го подлъже, ще станат нещата.
На 25 и на 30г човек е в силна позиция и смята, че има време.
През 2018 г. излзиах с жена на 40г с препоръчване и "с протекции" от нейна приятелка, беше и казала много хубави думи за мен. Тя обаче не ме хареса и все още е стара мома, и миналата година я изтрих от ф.б.. Ако се беше навила, можеше всичко да се нареди и за двамата и да гледаме 1 или 2 деца сега.
И си говорихме общи и отнесени неща на срещата, казали са ми да не говоря за женитби и за репродукция и аз не говоря, въпреки че тук пиша.
Просто има емиграция и има демографска криза и трудно може да се намери нещо свясно.
Има мъже, които искат да им слугуват и да им готвят и да ги перат, та те биха взели жена и на 40 г. и на 50 г.
Коментар
Коментар