Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Значи в крайна сметка изводът какъв е - Щастието на жените е в ръцете на мъжете. В тяхното усърдие, воля и успех.
Погледнато от този ъгъл е разбираемо, защо напоследък се наблюдава колосална липса на мотивация от мъжка страна. Изземвайки функцията на мъжете и с отказа си да раждат деца, жените действат демотивиращо на мъжкото съсловие. Все пак силния пол е рационален и не си пилее енергията залудо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Със сигурност ти дреме. Друг въпрос е дали пред себе си го признаваш. Кариера и пари са неща, които са важни за мъжете .Парите са важни и за жените, но те се привличат от мъжете с много пари.
Та в тоя смисъл успешен е живота на една жена, която е намерила мъж,който да отговаря на високите й критерии, родила е и му е отгледала деца.Нито кариерата, нито спечелените пари ще я направят истински щастлива ако липсва мъж до нея и деца.Или ако има такъв мъж, то не е този, за когото е мечтала. Което също я прави нещастна.
Коментар
-
Със сигурност ти дреме. Друг въпрос е дали пред себе си го признаваш. Кариера и пари са неща, които са важни за мъжете .Парите са важни и за жените, но те се привличат от мъжете с много пари.
Та в тоя смисъл успешен е живота на една жена, която е намерила мъж,който да отговаря на високите й критерии, родила е и му е отгледала деца.Нито кариерата, нито спечелените пари ще я направят истински щастлива ако липсва мъж до нея и деца.Или ако има такъв мъж, то не е този, за когото е мечтала. Което също я прави нещастна.
Погледнато от този ъгъл е разбираемо, защо напоследък се наблюдава колосална липса на мотивация от мъжка страна. Изземвайки функцията на мъжете и с отказа си да раждат деца, жените действат демотивиращо на мъжкото съсловие. Все пак силния пол е рационален и не си пилее енергията залудо.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Обществата са различни и контекстът е различен. Дреме ми на мен с парите и професията някакъв льольо какво написал преди сто години.
- 1 like
Коментар
-
Винаги е така.Хората са еднакви както преди 200 хиляди години, откакто е възникнал Хомо Сапиенс,така и преди 100 години или в наши дни.За жената най-важното в живота е да намери подходящ мъж,от който да забременее и да роди деца.Които да отгледа и на свой ред самите те да имат деца.Затова и жените в африканските села,афганистанските аули и индийските гета често са по-щастливи от високо образованите и живеещи в лукс европейки и американки, които са бездетни.
Допускаш поне две логически грешки. Кариерата и работата не изключва наличието на семейство и семейно щастие.
Кой колко е щастлив трудно може да се измери. Един се радва на цвете друг на сто кила чер хайвер.Last edited by Arana; 09.05.2023, 19:53.
Коментар
-
Винаги е така.Хората са еднакви както преди 200 хиляди години, откакто е възникнал Хомо Сапиенс,така и преди 100 години или в наши дни.За жената най-важното в живота е да намери подходящ мъж,от който да забременее и да роди деца.Които да отгледа и на свой ред самите те да имат деца.Затова и жените в африканските села,афганистанските аули и индийските гета често са по-щастливи от високо образованите и живеещи в лукс европейки и американки, които са бездетни.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Остаряла е цялата концепция. По онова време е било така. Резервирам пушилката за друг ден.
Комплексиран младеж написал глупост на 23 години и се гръмнал. И дотам.
Дай другия комплексар Ницше - той поне е разработил нещата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Няма архаично и съвременно.Тия неща са закодирани във всеки мъж и жена и съвременното лустро не може да ги промени.Само да ги подтисне, което води единствено до неудачи в личният живот. И до самозаблуда в някои хора ,което им пречи да открият истинският източник на проблемите си.
Комплексиран младеж написал глупост на 23 години и се гръмнал. И дотам.
Дай другия комплексар Ницше - той поне е разработил нещата.Last edited by Arana; 09.05.2023, 19:02.
Коментар
-
Знам я. Архаична ми е обаче.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мързи ме да ида до компютъра и да постна линк към "Пол и характер"на Ото Вайнингер,която е толкова скандална,че веднага ще разбуни духовете в женската част на форума.
- 1 like
Коментар
-
Периодично е. Пак ще живне.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Замря темата.Няма тръпка.
- 1 like
Коментар
-
Ретрограден Меркурий нещо не съм във форма
Коментар
-
Аз лафа го знам,ама ти подавам топка за остроумен отговор.Ама не я пое тази топка.
Коментар
Коментар