IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Съгласен съм, но по-интересното е, че дистанцията която се налага да бъде скъсена, се касае до женския пол. Комуникацията им с други мъже, обикновено е на високо ниво и доста аргументирана. Но наложи ли се, да се мисли извън логическия шаблон, както спомена...става страшно
    Интересното е, че мъжете по-лесно се навиват за секс и основно мислят за това.

Докато жените трудно пускат и не им е толкова важно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Добави инженери и счетоводители, въобще аз ги наричам “студените” специалности. Там се акцентира на строго технически умения. Сега имам клиент инженер. Телекомуникациите ги разбира, обаче с човешките комуникации е мъка мъка
      Съгласен съм, но по-интересното е, че дистанцията която се налага да бъде скъсена, се касае до женския пол. Комуникацията им с други мъже, обикновено е на високо ниво и доста аргументирана. Но наложи ли се, да се мисли извън логическия шаблон, както спомена...става страшно

Коментар

Пачангич, пролет иде, кокичета пробиват, горе главата
        Тамън , време за ритуални ...... показности ..... В стил "ще и говоря хубаво ,отнесено ...."
        Като се вземе и в предвид ,че доста мъже не са и фертилни ....смятай ... Купон в стил , "Пич помогни ми да оправя ....ко ..... жената"

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Миналия сезон гледах "Ергенът" и се впечатлих от Виктор.

И си купих 3 нови констюма за топло време. Ризи имам. И ще търся палави котета (малки котета), ще им подарявам по една червена роза, ще ги черпя навън, ще им говоря хубаво, , за отнесени неща, за роматични неща, за чувства и отношения .........ще им предложа ексурзия в чужбина, дано стане........ Весело и непринудено.

У нас също е чисто и приветливо. Тези дни от ф.б. групите си купих 2 бр. немски кристални купи (много красиви) от отминали времена за 56 лв с доставката. И ги сложих в хола ми и стана много яко.
          За чувства и отношения трябва да изчакаш,щото жените по-бавно се привързват от мъжете. Жените се плашат ако още на първа или втора среща им говориш за чувства и отношения.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Мъже се жалват като жени и пишат ли пишат , кое ,как ,какво ..... Не върви на добре този свят ....
            Пачангич, пролет иде, кокичета пробиват, горе главата

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Жените на първо място се впечатляват от визия,като това включва външен вид, дрехи,автомобил. Ти си висок и слаб така че визията си я имаш,обличаш модни дрешки, качваш се на Мерцедес или БМВ ,но да е по-спортен модел,по-скъп телефон, говориш им уверено и няма да имаш проблем да те харесат жени.
              Изобщо не трябва да се самоуспокояваш,че и други мъже нямат приятелки.Важният си само ти и трябва да се интересуваш само от твоята ситуация.
              Миналия сезон гледах "Ергенът" и се впечатлих от Виктор.

И си купих 3 нови констюма за топло време. Ризи имам. И ще търся палави котета (малки котета), ще им подарявам по една червена роза, ще ги черпя навън, ще им говоря хубаво, , за отнесени неща, за роматични неща, за чувства и отношения .........ще им предложа ексурзия в чужбина, дано стане........ Весело и непринудено.

У нас също е чисто и приветливо. Тези дни от ф.б. групите си купих 2 бр. немски кристални купи (много красиви) от отминали времена за 56 лв с доставката. И ги сложих в хола ми и стана много яко.

Коментар

Жените на първо място се впечатляват от визия,като това включва външен вид, дрехи,автомобил. Ти си висок и слаб така че визията си я имаш,обличаш модни дрешки, качваш се на Мерцедес или БМВ ,но да е по-спортен модел,по-скъп телефон, говориш им уверено и няма да имаш проблем да те харесат жени.
                Изобщо не трябва да се самоуспокояваш,че и други мъже нямат приятелки.Важният си само ти и трябва да се интересуваш само от твоята ситуация.
                Мъже се жалват като жени и пишат ли пишат , кое ,как ,какво ..... Не върви на добре този свят ....

Коментар

Ще видя.

Малко е рисковано с тези луди по пътищата.

Те по филмите нещата са преекспонирани.

Според мен, следните фактори допринасят за успешния лов:

5% кола
                  5% апартамент
                  50% пари
                  40% вашите лични качества, умения и стратегия
                  Жените на първо място се впечатляват от визия,като това включва външен вид, дрехи,автомобил. Ти си висок и слаб така че визията си я имаш,обличаш модни дрешки и обувки, качваш се на Мерцедес или БМВ ,но да е по-спортен модел,по-скъп телефон, говориш им уверено и няма да имаш проблем да те харесат жени.
                  Изобщо не трябва да се самоуспокояваш,че и други мъже нямат приятелки.Важният си само ти и трябва да се интересуваш само от твоята ситуация.Още като те види жената да усети,че си поддържан мъж със самочувствие и финансови възможности,щото първото впечатление е много важно.
                  Last edited by mirodes; 20.02.2023, 16:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Моля, моля, хайде да не се обиждаме! Трите букви с точка пред името са ми изключително скъпи и ценни. Не знаеш с какви усилия съм ги добила
                    Наздраве!
                    Визирам по-скоро мъжете.

Теб в никакъв случай не те визирам, но ако знаеш с какви екзепляри се налага да контактувам …. И няколко уискита дабъл каск не стигат да се разтопят ледовете.

Наздраве!

Коментар

Добави инженери и счетоводители, въобще аз ги наричам “студените” специалности. Там се акцентира на строго технически умения. Сега имам клиент инженер. Телекомуникациите ги разбира, обаче с човешките комуникации е мъка мъка
                      Моля, моля, хайде да не се обиждаме! Трите букви с точка пред името са ми изключително скъпи и ценни. Не знаеш с какви усилия съм ги добила
                      Наздраве!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

В случая не ставаше въпрос за богатство, а за липса на пари. Ти не чувстваш проблем с липсата на пари, затова вътрешно не те гложди - такава е средата ти.

Ако живееше сред милионери с текущия ти доход, рано или късно съмненията във възможностите, щяха да се прокраднат и да подкопаят самочувствието ти. Тогава действията и думите ти ще се обуславят от новия ти mindset и да се чувстваш като загубеняк. Не е случайна приказката по-добре пръв на село, отколкото последен в града!

При някои програмисти положението е по-сложно, защото им липсват етапи от цялостното емоционално развитие. И там рядко има кеш, който да го компенсира.
                        Last edited by Arana; 20.02.2023, 15:48.

Коментар

Ще видя.

5% кола
                          5% апартамент
                          50% пари
                          е равно на 100% лични качества !

Коментар

Затова ти казах-купи си някоя спортна кола Мерцедес, БМВ или Ауди (ако имаш пари може да скочиш и на Порше, Ферари, Ламборгини)и ще станеш доста атрактивен за жените. В Ютуб има клипове как мъже заговарят непознати жени и ги канят на среща.И всички жени им отказват.
                            Но след това мъжът се качва в спортна кола и жените си променят мнението за среща.
                            Ще видя.

5% кола
                            5% апартамент
                            50% пари
                            Last edited by Evgo; 20.02.2023, 14:58.

Коментар

Капсуловането е хубаво нещо, ако човек е изградил живота си. Минусът му е, че пречи на развитието и ако имаш нереализиран потенциал, след време може да съжаляваш за сегашните си решения.

Колкото и да не ни се иска - конкуренцията ни е заложена в ДНК-то. Затова е хубаво от време на време, мислено да се поставяш в различни ситуации - така се разбира дали начина на живот, който водиш наистина те устройва или умееш да се самозалъгваш. Ако не го направиш навреме, има други външни фактори, които ще те поставят в такава ситуация и тогава няма да си подготвен.

Ако се чудиш какво имам предвид, най-елементарното - децата и жената. Попадайки в среда, където другите семейства имат възможности, а вие не - като глава на семейството ще бъдеш пряко порицаван. И дори да не го изкажат гласно, много вероятно е първосигнално да си помислят, че искат като другия татко. И там твоите логични аргументи и доводи няма да минат. В природата на жените е да искат и изискват. Не искам да ти развалям рахата, но в случая е добре да бъдеш поне 1 крачка напред. Така думата ти ще има реална тежест.

И въпреки, че тук говорим персонално, това се отнася също за мен и за всички останали мъже. Без нашия стремеж, светът е за никъде, а комфортната зона е най-лошото нещо в което мъжът може да заседне, погледнато през призмата на времето.
                              Много зависи не само какви доходи имаш, но и как ги харчиш. Имам един приятел с шестцифрена годишна заплата, но вместо да ги харчи парите за забавления,ги трупа в банката. Други пък ги набиват в имоти,а аз,който нямам техните доходи всеки месец водя децата си в петзвездни спа хотели и им осигурявам всички възможни забавления.Живеят й в къща,в чийто двор има пързалки и люлки,а лятото слагам и басейн.Всяка седмица ги водя на кино и ресторанти. . Е какво повече да иска едно дете?Така че някой може и да е чичко Паричко, ама това може да не се отразява на стандарта му на живот.
                              Иначе аз имам възможен вариант за по-високи доходи,с потенциал за наистина много сериозни пари,но трябва да поема риск ако напусна сегашната си работа. А имам какво да губя ако не потръгнат нещата. Наистина човек трябва за рискува, но на този етап поне няма да поема този риск.След 6-7 години мисля да се заема с това,което съм решил.
                              Last edited by mirodes; 20.02.2023, 13:59.

Коментар

В случая не ставаше въпрос за богатство, а за липса на пари. Ти не чувстваш проблем с липсата на пари, затова вътрешно не те гложди - такава е средата ти.

Ако живееше сред милионери с текущия ти доход, рано или късно съмненията във възможностите, щяха да се прокраднат и да подкопаят самочувствието ти. Тогава действията и думите ти ще се обуславят от новия ти mindset и да се чувстваш като загубеняк. Не е случайна приказката по-добре пръв на село, отколкото последен в града!

При някои програмисти положението е по-сложно, защото им липсват етапи от цялостното емоционално развитие. И там рядко има кеш, който да го компенсира.
                                Програмистите понякога са като коне с капаци, изкарват голям доход, но не знаят какво да го правят и не инвестират. Все в компютъра гледат.

Коментар

Working...
                                X