Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Много ме дразните с тези подигравки, отвратителни сте няколко човека, няма нищо сигурно дори за вас, така че по-леко с масовия хейт.
Щом ви харесва, ходете всеки ден по заведения и харчете на воля за малки порции,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Мечка,как го правиш тоя номер,от години да си си с 20 годишна?!Да не си хванал някоя самодива,те са вечно млади?!Но тея подробности ги споменавам, да го окуража Евгича да сваля таргет групата около 30те.
- 1 like
Коментар
-
Мечка,как го правиш тоя номер,от години да си си с 20 годишна?!Да не си хванал някоя самодива,те са вечно млади?!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Пачангич, Пачангич, Пачангич, българката винаги се е справяла и е намирала начин. Чак пък непостижимо - не ме разсмивай.
Коментар
-
Мечка,как го правиш тоя номер,от години да си си с 20 годишна?!Да не си хванал някоя самодива,те са вечно млади?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Аранче ,мила , що си тъй заблудена, или се правиш на приятно разсеяна ?!За съвремената жена ,ама жена , не джендър със пола , задачата е сложна и с препятствия от всякакъв род . Всичкото което коментираш е почти непостижимо или ако е то е със съдействието на "намигване от боговете" !
и с цена която 1% от женити биха платили !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Евгич, ако човек изкарва да кажем между 30 и 40лв/час. Означава, че неработейки 3ч. има пропуснати ползи от 100лв, нали така?
Сега сметни пазар в час пик, пътуване с колата до някой хипер маркет, времето прекарано вътре по опашки и пазаруване. Докато се прибереш само е минал час. После да се направи една скара например, па докато седнеш и то станало време за един горещ душ и да лягаш, че утре пак. Това е излишна хамалогия, освен ако не ти е хоби и така да разпускаш. Къде-къде по-лесно е да си поръчаш, а разликата да си я изработиш допълнително за час-два, ако толкова не ти стигат парите. Отделно, че имаш огромна свобода на избора и разпускаш.
От години съм с 20годишна и още години ще бъда, ако не се появи препъни камък по пътя
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ето заради това всеки път те закачам, понеже мислиш, че йерархията се определя от това кой върши нещо си. По тая логика, ако мъжа ходи на работа, а жената стои вкъщи и си цъка на телефона, под предтекст, че гледа децата, кой на кого е слуга и кой на кого робува? Разбирам, че искаш да държиш властта, но мисля, че има далеч по елегантни и рафинирани методи това да се случи. Които умната жена, каквато е и твоята доколкото си разказвал ще ги приеме с усмивка и ще каже - евала!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Бедността е порок! Докато разсъждаваш като социално слаб, шансовете не са на твоя страна. Направи си експеримент и покани 100 20 годишни девойки на пръжки с лук у вас, да видим колко ще ти се вържат.
Щом ви харесва, ходете всеки ден по заведения и харчете на воля за малки порции,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Въпросът е принципен. Жената трябва да знае, че домакинството е нейна грижа.Трябва да се спазва йерархията в семейството и да знае,че е втора цигулка. Не че жените не постигат това, което искат, но едно е жената да помоли мъжа за нещо и той да се съгласи(при мен работи на 100 процента), друго тя да се изживява като шефа и да пренебрегва тези си задължения. Да в повечето семейства има хармония, но водещата роля трябва да е м мъжа.Поеме ли я жената в това семейство почват проблеми. Не за друго, а щото жените подсъзнателно търсят силни и власти мъже. И ако не ги намерят ги търсят другаде,или най-малкото нямат уважение към съпрузите си.
Ето и Аранка пише за стойностни жени и че съм бил изостанал с векове в разбиранията,ама и тя си мечтае за властен мъж.Когото да опитоми като в красавицата и звяра,но не и да го командва.
Коментар
-
Лош Мечо, ти бил ли си скоро с 20-годишна?
Според мен, изобщо не е евтино да се яде навън: дават малко и скъпо.
Вкъщи може да се приготви пица за двама за 10-12 лв, а навън ще бъде над 30 лв общо за двамата (давам един пример).
Или може да си купите червено вино за 7 лв, кило свинско и лук за 13 лв и да приготвите свинско печено месо на хапки с лук, страхотно за зимата, общо за 20 лв, а навън ще ви излезе над 50-60 лв.
Сега сметни пазар в час пик, пътуване с колата до някой хипер маркет, времето прекарано вътре по опашки и пазаруване. Докато се прибереш само е минал час. После да се направи една скара например, па докато седнеш и то станало време за един горещ душ и да лягаш, че утре пак. Това е излишна хамалогия, освен ако не ти е хоби и така да разпускаш. Къде-къде по-лесно е да си поръчаш, а разликата да си я изработиш допълнително за час-два, ако толкова не ти стигат парите. Отделно, че имаш огромна свобода на избора и разпускаш.
От години съм с 20годишна и още години ще бъда, ако не се появи препъни камък по пътя
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Кога съм ревала аз, бре джанъм? Едно пиша аз - друго четеш ти. []bДнес една жена може да има всичко[/b]. Ако е достатъчно мъдра. Едното не изключва другото. И от това малко ги дострашава някои мъже.
Сега, ако е глупава е се е назобила с псевдофеминистки лозунги, без да вникне в същността си е нейна работа.
Какво си правил между 1998 и 2005? Демек загубил си около пет години и не си следвал веднага след гимназията?
ХайманаЗа съвремената жена ,ама жена , не джендър със пола , задачата е сложна и с препятствия от всякакъв род . Всичкото което коментираш е почти непостижимо или ако е то е със съдействието на "намигване от боговете" !
и с цена която 1% от женити биха платили !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Бедността е порок! Докато разсъждаваш като социално слаб, шансовете не са на твоя страна. Направи си експеримент и покани 100 20 годишни девойки на пръжки с лук у вас, да видим колко ще ти се вържат.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Лош Мечо, ти бил ли си скоро с 20-годишна?
Според мен, изобщо не е евтино да се яде навън: дават малко и скъпо.
Вкъщи може да се приготви пица за двама за 10-12 лв, а навън ще бъде над 30 лв общо за двамата (давам един пример).
Или може да си купите червено вино за 7 лв, кило свинско и лук за 13 лв и да приготвите свинско печено месо на хапки с лук, страхотно за зимата, общо за 20 лв, а навън ще ви излезе над 50-60 лв.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар