Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеМалиии, не знам дали някой зяпа Ергена междувременно, но поведението му е много зле.
Иначе преди малко като рацъкахме го мярнах - май беше с някакво сако и потник почти до пъпа и някакви косми тип родопско одеялно бяха цъВнали! Страшна мода! Ашколсун.......
И тая прическа все едно щраусово гнездо е поставено на главата му.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Само като си помисля, че тези пет жени вървят в комплект с пет броя тъщи и ми става мъчно за Плъха. Честно
Наздраве!препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеи как изведнъж аз останах да плащам за операции на корейките!?
като аз на беърчо ги предложих.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеи как изведнъж аз останах да плащам за операции на корейките!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
А бе квото и да му е казала, вкара ли я в бърлогата...след няколко коктейла може рязко да смени курса. Сама жена качи ли се в колата и после у къщата, работата е ясна. Няма нужда от декларации и клетви.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Кака, на ратко така сладко му върви приказката, че едва ли ще му се наложи да плаща каквото и да било. По-скоро си го представям в образа на оня руснак с 5-те жени от на Миро историите. Да разделя и владее. Наздраве!
И хич не са грозни,нито необразовани.
Марио Пузо е прав, че един мъж никога не трябва да е добър с една жена.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Добре, де! Теб ще те оставим да плащаш на жена и любовница
Наздраве!
Пешо:
- При бай Тошово време, вземах 300 лв. и имах три любовници. Сега вземам 1000 лв. и имам три кредита.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Кака, на ратко така сладко му върви приказката, че едва ли ще му се наложи да плаща каквото и да било. По-скоро си го представям в образа на оня руснак с 5-те жени от на Миро историите. Да разделя и владее. Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 5 Харесвания
Коментар
-
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Мани, голема фиксация му е това с кръвните линии. Може да е самият прероден Чингис. Нищо не се знае. 3Д битието е мистерия.
та може и да си права.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Колко пъти да ти обяснявам, че свалката не е операция с калкулатор и в свалката 2+2 не винаги е равно на 4.
Тя ти е казала друго нещо, ама ти си разбрал това, което си искал да разбереш.
- 1 like
Коментар
-
Ако имаш предвид дали имам деца - в момента не. След година-две, може би.
горе долу това имах предвид
- 1 like
Коментар
Коментар