Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo
Как точно искаш да ги приема - не се държаха много сърдечно и си правеха сметка да ме използват и да отидат на безплатно море.
Разбирам да пуснат........вече е друго нещо,
Аптекарката можеше да ме покани у тях.......Тя търси мъж от 2018 г, а едва през 2022 се беше сгодила за някакъв, на 40+ е тя в момента. Понеже не си беше написала реалните години в сайта, но е завършила 2005г.
Тя ти е казала друго нещо, ама ти си разбрал това, което си искал да разбереш.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Щом вярваш в прераждане,зодии и тем подобни глупости, то всякакви аргументи са излишни при теб.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Хммм, ако само две от тези четири корейки решат да си направят пластични операции и да си купуват от тяхната свръх скъпа органична козметика, плъхът се е втарлил и с двата крака.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Аптекарката ми беше писала:
"Ти да не мислиш, че като дойда на вилата ти, ще ти пусна. Предпочитам нещата да станат по естествен начин, постепенно."
Аз си замълчах, но не съм настоявал да ми идва.
Не ги питам директно: "Ще пускаш ли?" Една друга ми разправяше, че е готова да дойде на море на вилата ми, но е с консервативно възпитание и иска само като приятели. Аз приятелки за кафе и за small talk си имам,
Интересно ми е, дали Лошия мечок, който явно е пич, вече е депозирал материал където трябва,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Мани, голема фиксация му е това с кръвните линии. Може да е самият прероден Чингис. Нищо не се знае. 3Д битието е мистерия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Хахаха, колко му е бе Ратко. Те на 2 корейки издръжката им е колкото на 1 нашенка. За 4 ще трябва сухо, колкото за жена и любовница.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аптекарката ми беше писала:
"Ти да не мислиш, че като дойда на вилата ти, ще ти пусна. Предпочитам нещата да станат по естествен начин, постепенно."
Аз си замълчах, но не съм настоявал да ми идва.
Не ги питам директно: "Ще пускаш ли?" Една друга ми разправяше, че е готова да дойде на море на вилата ми, но е с консервативно възпитание и иска само като приятели. Аз приятелки за кафе и за small talk си имам,
Интересно ми е, дали Лошия мечок, който явно е пич, вече е депозирал материал където трябва,
Момчета, помогнете му малко на Евго.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеМм, днес беше леко облачно и пистите се задържаха твърдички до към 3.
Вчера след 12:30 вече бяха на супа!
Миродес пак ли чингиса гледам се опитвал да пробутва... тоя юртогонец!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Защо мислиш, че има противоречие между казаното от мен? - Факт е, че хората са овълчени и че изискванията са по-високи. Следователно ми се налага да работя повече за да ги покрия. Говорим чисто финансово.
И не е трудно да се свалят жени, проблема е съпътстващите разходи, ако искаш да градиш с тях. Под градене разбирай всичко свързано с осигуряването на бъдещото поколение. Иначе за свалка, какво ти коства - няколко срещи, евентуално почивка и вече си я писал в тефтера.
евго добре прави като ги пита предварително:
- ще ми даваш ли или да търся други хора?препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Насочи се към българския контингент първо.
Интересно ми е.......вчера казваш, че хората много са се овълчили, а днес, че не е толкова трудно да се свалят жени и си готов "да работиш на няколко тезгяха",
Защо мислиш, че има противоречие между казаното от мен? - Факт е, че хората са овълчени и че изискванията са по-високи. Следователно ми се налага да работя повече за да ги покрия. Говорим чисто финансово.
И не е трудно да се свалят жени, проблема е съпътстващите разходи, ако искаш да градиш с тях. Под градене разбирай всичко свързано с осигуряването на бъдещото поколение. Иначе за свалка, какво ти коства - няколко срещи, евентуално почивка и вече си я писал в тефтера.
- 1 like
Коментар
-
Хахаха, колко му е бе Ратко. Те на 2 корейки издръжката им е колкото на 1 нашенка. За 4 ще трябва сухо, колкото за жена и любовница.
Интересно ми е.......вчера казваш, че хората много са се овълчили, а днес, че не е толкова трудно да се свалят жени и си готов "да работиш на няколко тезгяха",
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ако беърчо беше кореец щяха да му трябват поне 4 корейки за 3 деца
Броят на очакваните бебета на жена в Южна Корея е спаднал до 0,78 за миналата година, показват данни, публикувани от статистическата служба на страната. През 2021 г. нацията отчете мрачен световен рекорд от 0,81 броя очаквани бебета – най-ниският сред над 260 страни, наблюдавани от Световната банка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ти го казваш с шеговит тон и за това не ти възразяват.
Наистина ли планираш да работиш върху няколко за целта,
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар