IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Да бе да, щото не са твоите аргументи. Нема да се караме днеска. Мързи ме.
    Знаеш ли защо Медичите, които са управлявали Флоренция столетия, престават да я управляват?Ами,защото последният управител от рода Медичи е бездетен, а няма и близки роднини от рода.Ето затова кръвните връзки са важни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Как точно искаш да ги приема - не се държаха много сърдечно и си правеха сметка да ме използват и да отидат на безплатно море.

Разбирам да пуснат........вече е друго нещо,

Аптекарката можеше да ме покани у тях.......Тя търси мъж от 2018 г, а едва през 2022 се беше сгодила за някакъв, на 40+ е тя в момента. Понеже не си беше написала реалните години в сайта, но е завършила 2005г.
      Колко пъти да ти обяснявам, че свалката не е операция с калкулатор и в свалката 2+2 не винаги е равно на 4.

Тя ти е казала друго нещо, ама ти си разбрал това, което си искал да разбереш.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Щом вярваш в прераждане,зодии и тем подобни глупости, то всякакви аргументи са излишни при теб.
        Да бе да, щото не са твоите аргументи. Нема да се караме днеска. Мързи ме.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Хммм, ако само две от тези четири корейки решат да си направят пластични операции и да си купуват от тяхната свръх скъпа органична козметика, плъхът се е втарлил и с двата крака.
          Наздраве!
          Кака, на ратко така сладко му върви приказката, че едва ли ще му се наложи да плаща каквото и да било. По-скоро си го представям в образа на оня руснак с 5-те жени от на Миро историите. Да разделя и владее. Наздраве!

Коментар

Аптекарката ми беше писала:

"Ти да не мислиш, че като дойда на вилата ти, ще ти пусна. Предпочитам нещата да станат по естествен начин, постепенно."

Аз си замълчах, но не съм настоявал да ми идва.

Не ги питам директно: "Ще пускаш ли?" Една друга ми разправяше, че е готова да дойде на море на вилата ми, но е с консервативно възпитание и иска само като приятели. Аз приятелки за кафе и за small talk си имам,

Интересно ми е, дали Лошия мечок, който явно е пич, вече е депозирал материал където трябва,
            Ако имаш предвид дали имам деца - в момента не. След година-две, може би.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Мани, голема фиксация му е това с кръвните линии. Може да е самият прероден Чингис. Нищо не се знае. 3Д битието е мистерия.
              Щом вярваш в прераждане,зодии и тем подобни глупости, то всякакви аргументи са излишни при теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Хахаха, колко му е бе Ратко. Те на 2 корейки издръжката им е колкото на 1 нашенка. За 4 ще трябва сухо, колкото за жена и любовница.
                Хммм, ако само две от тези четири корейки решат да си направят пластични операции и да си купуват от тяхната свръх скъпа органична козметика, плъхът се е втарлил и с двата крака.
                Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Аптекарката ми беше писала:

"Ти да не мислиш, че като дойда на вилата ти, ще ти пусна. Предпочитам нещата да станат по естествен начин, постепенно."

Аз си замълчах, но не съм настоявал да ми идва.

Не ги питам директно: "Ще пускаш ли?" Една друга ми разправяше, че е готова да дойде на море на вилата ми, но е с консервативно възпитание и иска само като приятели. Аз приятелки за кафе и за small talk си имам,

Интересно ми е, дали Лошия мечок, който явно е пич, вече е депозирал материал където трябва,
                  И ти си ги приел буквално тия приказки.

Момчета, помогнете му малко на Евго.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                    Мм, днес беше леко облачно и пистите се задържаха твърдички до към 3.
                    Вчера след 12:30 вече бяха на супа!

Миродес пак ли чингиса гледам се опитвал да пробутва... тоя юртогонец!!!
                    Мани, голема фиксация му е това с кръвните линии. Може да е самият прероден Чингис. Нищо не се знае. 3Д битието е мистерия.

Коментар

• Мм, днес беше леко облачно и пистите се задържаха твърдички до към 3.
                      Вчера след 12:30 вече бяха на супа!

Миродес пак ли чингиса гледам се опитвал да пробутва... тоя юртогонец!!!

Коментар

Защо мислиш, че има противоречие между казаното от мен? - Факт е, че хората са овълчени и че изискванията са по-високи. Следователно ми се налага да работя повече за да ги покрия. Говорим чисто финансово.

И не е трудно да се свалят жени, проблема е съпътстващите разходи, ако искаш да градиш с тях. Под градене разбирай всичко свързано с осигуряването на бъдещото поколение. Иначе за свалка, какво ти коства - няколко срещи, евентуално почивка и вече си я писал в тефтера.
                        почивката е голяма инвестиция
                        евго добре прави като ги пита предварително:
                        - ще ми даваш ли или да търся други хора?
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Насочи се към българския контингент първо.

Интересно ми е.......вчера казваш, че хората много са се овълчили, а днес, че не е толкова трудно да се свалят жени и си готов "да работиш на няколко тезгяха",

Защо мислиш, че има противоречие между казаното от мен? - Факт е, че хората са овълчени и че изискванията са по-високи. Следователно ми се налага да работя повече за да ги покрия. Говорим чисто финансово.

И не е трудно да се свалят жени, проблема е съпътстващите разходи, ако искаш да градиш с тях. Под градене разбирай всичко свързано с осигуряването на бъдещото поколение. Иначе за свалка, какво ти коства - няколко срещи, евентуално почивка и вече си я писал в тефтера.

Коментар

Хахаха, колко му е бе Ратко. Те на 2 корейки издръжката им е колкото на 1 нашенка. За 4 ще трябва сухо, колкото за жена и любовница.
                            Насочи се към българския контингент първо.

Интересно ми е.......вчера казваш, че хората много са се овълчили, а днес, че не е толкова трудно да се свалят жени и си готов "да работиш на няколко тезгяха",

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ако беърчо беше кореец щяха да му трябват поне 4 корейки за 3 деца
                              Броят на очакваните бебета на жена в Южна Корея е спаднал до 0,78 за миналата година, показват данни, публикувани от статистическата служба на страната. През 2021 г. нацията отчете мрачен световен рекорд от 0,81 броя очаквани бебета – най-ниският сред над 260 страни, наблюдавани от Световната банка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ти го казваш с шеговит тон и за това не ти възразяват.

Наистина ли планираш да работиш върху няколко за целта,
                                С хора най-трудно се правят планове, но като цяло, да. След като много от мъжете не могат да си хванат жена и са сами, значи за останалите се пада повече от една. Това в случай, че първата няма възможност да покрие изискванията.

Коментар

Working...
                                X