Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ако е като в Османската империя тия кандидатки щяха да са девствени. Тия са счупили по 50 к...,даже някои се хвалят колко добри били в секса.То няма лошо ако е за краткотрайна връзка, ама такава съпруга не бих препоръчал на никого.
Но Меган ми се вижда свястна,скромна и интелигентна жена .Ако бях на негово място точно нея бих избрал.
аз преди 2 г. бях с една жена, което явно не е била с мъж от години и беше трудна работа.
Отдолу всичко свито, стегнато........като необработвана градина. Да кажат мъжете с голям опит,
Отделно не беше много весела, отпусната и разкрепостена.
Наистина жените от риалити форматите са счупи доста к......., ходят по нощни клубове, по купони и си намират от модерния тип мъже, с татуси, с бради. Но такава не става за семейство, ще отида някъде за няколко дни, а тя веднага ще използва случая да палува,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеСега като каза за момент го заслушахме!
Едвам го изтраях 2-3 мин. Бая неадекватен ми се стори... не знам защо, но много силно ми напомни онова напушеното министърче? Как му беше заглавието?
https://youtu.be/e1uQwNFW4h8
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Много знаеш ти какво точно са правили в османската империя хитрите жени.
Относно подчертаното - влез в 21ви век де, стига рева по 10ти век, то и аз съм консерватовна ама го докарвам до 19-20ти век все пак.
Една ключалка е ценна ако е отключена само от един ключ, а един ключ е ценен,ако е отключил много ключалки.Last edited by mirodes; 23.02.2023, 09:16.
Коментар
-
Снощи се загледах във... "Ергенът"...
Направо се опулих... Онемях...
Заболя ме и главата... И коремЪт...
Със сълзи плаках... И се смях..!
На "Ергенчето"... Не му завиждам...
След туй, що гледах и видях...
Разгонени кобили, как прииждат...
А той горкия... Между тях..!
Какъв разкош... Какви женици...
Две дузини... Женоря...
Кълки, джуки... Любеници...
"Ергенът"- Майко... Изгоря..!
Филмът беше... Комедийна-Драма...
"Ергенчето"... Попадна във капан...
От бардак, ще си избира дама...
Перла да изскочи... От рапан..?
Надъхани, наперени... Девици...
Нападнаха самотния... "Ерген"
Крещяха, кат разгонени лисици...
"Той е мой... И е за мен"...
Да се смея ли..? Или да плача..?
Туй ли е..? Съвременна Жена...
Бухнала, кат коледна погача...
Блееща, сред стадото овца..!
Chris HeartНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ако е като в Османската империя тия кандидатки щяха да са девствени. Тия са счупили по 50 к...,даже някои се хвалят колко добри били в секса.То няма лошо ако е за краткотрайна връзка, ама такава съпруга не бих препоръчал на никого.
Но Меган ми се вижда свястна,скромна и интелигентна жена .Ако бях на негово място точно нея бих избрал.
Относно подчертаното - влез в 21ви век де, стига рева по 10ти век, то и аз съм консервативна, ама го докарвам до 19-20ти век все пак.Last edited by Arana; 23.02.2023, 09:14.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
И на мен ми бие на по-ерудиран младежа, но да се държи малко по твърдо, без излагации. Мене, ако ме хванат така в кадър ще потъна от срам. И другото което е - седнали кокошките и той да отиде и да се насади при тях...
Ти за една русичка с прическата с рогчетата ли говориш?
https://youtu.be/Baxqg_SFCp0Last edited by Arana; 23.02.2023, 09:32.
- 1 like
Коментар
-
Гледам в ютуб представянето на кандидатките за ергена, както и част от разговорите им насаме. Единствено ми хареса Валерия, моделката с приюта за кучета. Е, освен да гледам слушам и гласовете им. Има прекрасен глас девойката.
Мис теменужени очи Ирина ли е? Бесарабската българка. Красива е, но...
Коментар
-
На мен ми е по-интелигентен от предишния. Да го подстрижат малко. От мацките има две три четири ок, другото си е обичайния силикон. Има една с теменужени очи, ако не са лещи и не е тъпа е ок.
Самият формат е абсолютно унизителен за жените. Можеха да измислят нещо по-смислено като формат, а не да ни връщат в оманската империя с един петел и двадесет кокошки.
Нейсе.
Но Меган ми се вижда свястна,скромна и интелигентна жена .Ако бях на негово място точно нея бих избрал.Last edited by mirodes; 23.02.2023, 00:24.
Коментар
-
На мен ми е по-интелигентен от предишния. Да го подстрижат малко. От мацките има две три четири ок, другото си е обичайния силикон. Има една с теменужени очи, ако не са лещи и не е тъпа е ок.
Самият формат е абсолютно унизителен за жените. Можеха да измислят нещо по-смислено като формат, а не да ни връщат в оманската империя с един петел и двадесет кокошки.
Нейсе.
Ти за една русичка с прическата с рогчетата ли говориш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеСега като каза за момент го заслушахме!
Едвам го изтраях 2-3 мин. Бая неадекватен ми се стори... не знам защо, но много силно ми напомни онова напушеното министърче? Как му беше заглавието?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеМалиии, не знам дали някой зяпа Ергена междувременно, но поведението му е много зле.
Нейсе.Last edited by Arana; 22.02.2023, 23:42.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеАйде на визия да кажем, че се опитва да е различен. Приемам го. Обаче на първа среща с няква мадама там - при положение, че има още 20, да се натегне така, че да я отегчи...много зле. И чак я ядоса и изобщо не се усеща, че ако не беше камерата щеше да си грабне чукалата и чао. После що четем приказки, че нямало мъже
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
абе много нули много нящу. Толкоз сперматозоида не е произвел Чингиз хан
а те са се размножили и по наши дни...препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
някъде бях мернал, че според изследване в около 16 000 000 000 /16 милиона/ човека има гените на чингис.
та може и да си права.
За ергена - 20 "жени" да ти се натискат и ти да не се изгавриш с тях. Те и за таквоз не стават - няма и да разберат дажеLast edited by bota156; 22.02.2023, 23:31.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
Коментар