Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеКомби е много голяма кола и ще имаш проблеми с паркирането. Комби се купува ако се слага много багаж,но аз въпреки че поставям много багаж като ходим семейството на курорт, пак не бих си взел комби.Особено пък за неопитен шофьор комбито е с много големи габарити.
Същевременно тия Мерцедеси всички много странно как все са по на 200 хиляди километра,което показва, че най-вероятно са с превъртан километраж.Струва си да купиш Мерцедес,но на реални километри до 50-60 хиляди ама там цените вече скачат много.
Бих ти препоръчал нещо такова https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...85041261571680
Кола на 5 години за под 20 хиляди лева.Аз карам подобна и съм много доволен, досега за 7 години не е имала сериозни повреди.
Имали сме Лада Комби, аз съм я паркирал (криво ляво), колкото мога пред блока, но не съм чуквал нищо. И по правилата, без да е накриво, и не както баща ми правеше половината кола на улицата, другата половина на тротоара по дължина.
Забелязвам, че дори опитни шофьори гледат да спрат където няма коли, дори да не е точно пред блока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Приемам критиката ти,
Все пак, колата е представителна, сигурно вози като лодка тази Е класа.
Дори да купя от провинцията, ще се спазаря с тях да я докарат до София след като им платя.
Същевременно тия Мерцедеси всички много странно как все са по на 200 хиляди километра,което показва, че най-вероятно са с превъртан километраж.Струва си да купиш Мерцедес,но на реални километри до 50-60 хиляди ама там цените вече скачат много.
Бих ти препоръчал нещо такова https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...85041261571680
Кола на 5 години за под 20 хиляди лева.Аз карам подобна и съм много доволен, досега за 7 години не е имала сериозни повреди.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Ама ти да няма да купуваш кола по снимки. Хубаво е да се види в сервиз преди покупка, че после да не се наложи да дадеш 1/2 от цената в ремонти.
То вярно кола и жена на късмет, но е добре да сведеш фактора късмет до минимум.
Аз бих си избрал марка и модел според бюджета, с който разполагам. После бих почел форумите за конкретния модел, кои двигатели са споличливи, евентуално какви болежки имат и т.н.
На последно място, бих си търсил кола от София и региона. Не бих бил път чак до Бургас, за да установя, че не колата не става. Джамжазите често обрабитват снимките и като я видиш на място, нищо общо със снимките. Както повечето кифли в инстаграм.
Един братовчед си купи преди 6 г. (през 2017 г.) старо BMW от 2006 г. за 6 000 лв.
Той има опит с шофирането и го избра с още няколко приятели от провинциална автокъща.
Казал ми е, че най-добрият тест е да накарам продавача да ме повози на околовръстното или магистрала със 100 км/ч и ще си проличи дали тропа нещо и дали колата е изправна.
И аз съм имал 2 -3 такива случки.......виждам се на живо с жена от сайт за запознанства, а там тя е сложила снимки от преди 10 г.
Може би е добре да си купя кола от собственик от СФ при директна продажба, така рискът за имама е малък и няма да е подменил частите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Приемам критиката ти,
Дори да купя от провинцията, ще се спазаря с тях да я докарат до София след като им платя.
То вярно кола и жена на късмет, но е добре да сведеш фактора късмет до минимум.
Аз бих си избрал марка и модел според бюджета, с който разполагам. После бих почел форумите за конкретния модел, кои двигатели са споличливи, евентуално какви болежки имат и т.н.
На последно място, бих си търсил кола от София и региона. Не бих бил път чак до Бургас, за да установя, че не колата не става. Джамжазите често обрабитват снимките и като я видиш на място, нищо общо със снимките. Както повечето кифли в инстаграм.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Хвърляш се на скъпа марка с малък бюджет, според мен. Иначе от трите бих избрал Е класата.
Гледам, че търсиш коли чак в Бургас. Чак до там ли смяташ да ходиш да гледаш?
По-добре пусни обявите в някоя фб група на мерцедес. Феновете на марката ще ти кажат всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеТъй като с мъжете коментирахме коли, какво ще кажете за тези 3-те.
Хубава марка са, не са много стари и не са скъпи,
Не мога да дам повече пари от 15 000 лв, тъй като ще се уча на нея и нямам гараж.
https://www.cars.bg/offer/63dd601d200197e042031314
https://www.cars.bg/offer/63f4f93a8e89cf77610cb535
https://www.cars.bg/offer/63e0ee69a8fca3855b08bcb4
И ми трябва предимно за извънградско.
Поздрави
Гледам, че търсиш коли чак в Бургас. Чак до там ли смяташ да ходиш да гледаш?
По-добре пусни обявите в някоя фб група на мерцедес. Феновете на марката ще ти кажат всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Татко Карло знае всичко. Питах го за морячето. Каза, че дупето му било черно. Трябва да е от Юга, освен ако не го е нацапал в някоя въглищна мина в басейна на Рур.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Тъй като с мъжете коментирахме коли, какво ще кажете за тези 3-те.
Хубава марка са, не са много стари и не са скъпи,
Не мога да дам повече пари от 15 000 лв, тъй като ще се уча на нея и нямам гараж.
https://www.cars.bg/offer/63dd601d200197e042031314
https://www.cars.bg/offer/63f4f93a8e89cf77610cb535
https://www.cars.bg/offer/63e0ee69a8fca3855b08bcb4
И ми трябва предимно за извънградско.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Аранка,
в някое друго екзотично пространство, и твоя отговор е верен!!!
Зададох въпроса, защото съм леко любопитна, къде са го издялкали мялкото дървеното човече
Очевидно не е серийно производство. Старичък модел е, такива вече не се произвеждат. Вижда в тъмното. Може да се саморемонтира. Чува шепота на утринните звезди...
Абе... майстори са го дялкали, с много любов!
Ама да не се дивим на другите дървени човечета, нашите са по-хубави!!!
Оставям ви компания, виждам че се е появил още един млад мъж, дето не е комплексар, и се е вдигна левъла
Успешна седмица на всички!!!
Лек ден и спорна седмица и на теб!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Съни, математиката отдавна е ръждясала при мен, защото се занимавам с нещо абсолютно различно, но следвайки логиката и някой и друг спомен, не е ли единица отговорът?
Коригирай ме ако греша. И не е ли аркустангеНс?
в някое друго екзотично пространство, и твоя отговор е верен!!!
Зададох въпроса, защото съм леко любопитна, къде са го издялкали мялкото дървеното човече
Очевидно не е серийно производство. Старичък модел е, такива вече не се произвеждат. Вижда в тъмното. Може да се саморемонтира. Чува шепота на утринните звезди...
Абе... майстори са го дялкали, с много любов!
Ама да не се дивим на другите дървени човечета, нашите са по-хубави!!!
Оставям ви компания, виждам че се е появил още един млад мъж, дето не е комплексар, и се е вдигна левъла
Успешна седмица на всички!!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
С риск (що па да е риск?) да бъда обвинен, че говоря небивалици - ще зачекна нова подтема от цикъла "какво искат жените"...
ИМаме дама на 40+... Търси разбиране и съчувствие...
Сложна ситуация. Как да я утеша? Изгубила е съпруга си. Иска да купува апартамент, за да бъде близо до... Мико... Интересна ситуация! Чиста небивалица!
Тия жени! Обещава да не ми пречи и само понякога да пием заедно кафе или чай... Каза какво е готвила днес... Очевидно имаше необходимост от внимание... После каза, че ставала "за да пишка" и й пожелавах лека и спокойна вечер...
Диалогът ми е във Вайбър, ама някак нереално ми звучи - как така - в един съвсем обикновен ден може да ни се случи нещо, което не се връзва с действителността? Все нетрадиционни неща около нас... Някой може да заключи: който търси - намира, а как да тълкуваме ситуацията, когато някой не търси, а го намират?
Въпросът е, какво искат дамите (около 40+), когато предложат "понякога" да пият кафе или чай с един (вече уточнихме) - толкова дРЪт, гаден пенсионер, дРЪт е, ако и всички зъби да са му в устата... Откъде ми дойде на ум, че когато купували конете - освен другото, задължително им гледали и зъбите... Що па зъбите? Има ли нещо общо с... възпроизводството ? (термин, често използван в темата)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
За рецептата на ризотото питай Арана. Тя снощи вдигаше крачола на един да види какви чорапи носи и сигурно я знае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Трай си, че тук не се гледа с много добро око на мъжете, които готвят.
- 1 like
Коментар
Коментар