Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Татуировки,джуки, големи професионални амбиции.Знам как напредват някои жени в кариерата. Определено не бих я избрал. И без много да му мисля бих избрал Меган. Веднага си личи,че е скромно момиче. Може и да не е голяма красавица,но е симпатична, ама на един мъж много красива жена не му трябва.Освен това се интересува и от класическа музика, а не е някоя чалгаджийка.
Ако не я избере този Евгени,то препоръчвам на другия Евгени да й издири координатите и да действа.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Па да те ограмоти още малко чичо ти Гошо. Каза ли ти колко време е необходимо на една жена да е "готова" за физически контакт? Питай го. Ще се учудиш, че трудно става от вратата за краката.
но реших, че евго си знае работатапрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Беше си "неорана отдавна градина".
Преди малко гугъл ме ограмоти за "вагинизма". И че се преодолява с лубриканти.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Беше си "неорана отдавна градина".
Преди малко гугъл ме ограмоти за "вагинизма". И че се преодолява с лубриканти.
Не съм чел дискусията, но попаднах на това мнение.
Евго, правиш ПОРЕДНАТА груба грешка и разпространяваш абсолютно неверните си разсъждения. Току-що си научил от Гугъл...
Няма пи-опасно тълкуване на казуса от твоето. (Гугъл често си прави подобни експерименти с лековерните: )
Мнооооого, преди лубриканти - подобни проблеми се преодоляват с посещениЯ при сексолог. Мноооого посещениЯ!
С директен лубрикант положението може да се влоши дотолкова, че никакъв друг начин за помощ повече да не сработи!
Стига си ни пълнил главите с твоите (в случая!) глупави тълкувания. Ситуацията е много по-сериозна, за да се обръщаш към Гугъл за "решение" и да умуваш, че лубрикантът щял да помогне...
- 1 like
Коментар
-
+1
Ти ме препоръчай на момичето от вчера. Ще почерпя както трябва,Last edited by mirodes; 23.02.2023, 12:39.
- 1 like
Коментар
-
Татуировки,джуки, големи професионални амбиции.Знам как напредват някои жени в кариерата. Определено не бих я избрал. И без много да му мисля бих избрал Меган. Веднага си личи,че е скромно момиче. Може и да не е голяма красавица,но е симпатична, ама на един мъж много красива жена не му трябва.Освен това се интересува и от класическа музика, а не е някоя чалгаджийка.
Ако не я избере този Евгени,то препоръчвам на другия Евгени да й издири координатите и да действа.
Ти ме препоръчай на момичето от вчера. Ще почерпя както трябва,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Не си приличаме физически и е завършила лек факултет, но в сравнение с останалите има класа. Той няма да я избере.
Майхайки татуировката и джуките става.
Ако не я избере този Евгени,то препоръчвам на другия Евгени да й издири координатите и да действа.Last edited by mirodes; 23.02.2023, 12:24.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
може да е имала няква форма на вагинизъм?
Преди малко гугъл ме ограмоти за "вагинизма". И че се преодолява с лубриканти.Last edited by Evgo; 23.02.2023, 12:29.
Коментар
-
Да не се припозна в нея на младини?
Майхайки татуировката и джуките става.
- 1 like
Коментар
-
Кристина. Сладко гадже с хубостта на северна България и амбицията на хората от този край. Не е трябвало да си надува устните. Тя е естествено красива. Дано не пипа нищо повече и понамали грима.
https://youtu.be/Baxqg_SFCp0
Коментар
-
Проверих.
Не беше девствена......
Коментар
-
Кристина. Сладко гадже с хубостта на северна България и амбицията на хората от този край. Не е трябвало да си надува устните. Тя е естествено красива. Дано не пипа нищо повече и понамали грима.
https://youtu.be/Baxqg_SFCp0
Въпреки, че аз си падам по тъмнокоси - с права кестенява или черна коса, тъмни очи и по-матова кожа...но късмета все ме награждава - я с руси синеоки, или зеленооки и светли мадами.
Коментар
-
Проверих.
Не беше девствена......
Твоята тояжка да не се изменя с използванетоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Точно такава ти трябва. Най-вероятно е била девствена.Затова в началото ти трябва да я предразположиш. Не ти трябва куротрошачка,щото бивша курва няма.
Не беше девствена......
Коментар
Коментар