Първоначално изпратено от Дюри
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
А жени златотърсачки в приятелската ти листа ли са?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Напълно искрена съм ,а и не познавам жени харесващи рамбовци-лентяйИма всякакви жени естествено, но такива с ниско самочувствие и без да се уважават не са в приятелската ми листа.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Това си е твое мнение. Не го приписвай на всички жени.
Друг въпрос е дали си искрена.Има всякакви жени естествено, но такива с ниско самочувствие и без да се уважават не са в приятелската ми листа.
Коментар
-
Защо си мислите, че жените харесваме мъже, които са "твърди и корави" не знам. Никак не харесвам мъже които се мислят за рамбовци ,а и нищо да не могат да вършат. Много моля, да си заминават при майките да ги отглеждат, аз търсех и имам партньор до себе си, не някакъв лентяй.
Колкото до ергена, няма лошо и заради парите да е влязал, но си намери жена ,а първия за какво е влязал ? За пари и слава естествено, но и жена не си намери ,а и въпреки парите няма още. Първия не го харесват жените, втория и с пари и без пари го харесват
Друг въпрос е дали си искрена.
Колкото до ергените-първото предаване изобщо не го й гледах и не мога да взема отношение, но от познати жени разбрах,че не са във възторг от ерген номер 2.Last edited by Vergil1975; 20.06.2023, 11:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А знаеш ли колко жени му пишат в социалните мрежи,Ще си живее сам със и в социалните мрежи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако имаше нямаше да е сам и без жена
Коментар
-
Вероятно първият има повече опит с жените.
- 1 like
Коментар
-
Защо си мислите, че жените харесваме мъже, които са "твърди и корави" не знам. Никак не харесвам мъже които се мислят за рамбовци ,а и нищо да не могат да вършат. Много моля, да си заминават при майките да ги отглеждат, аз търсех и имам партньор до себе си, не някакъв лентяй.
Колкото до ергена, няма лошо и заради парите да е влязал, но си намери жена ,а първия за какво е влязал ? За пари и слава естествено, но и жена не си намери ,а и въпреки парите няма още. Първия не го харесват жените, втория и с пари и без пари го харесват
Коментар
-
Ерген 2 е имал приятелка преди и е влязъл в шоуто за пари.
Не знам какво му харесват жените, лигав ми е, не е твърд и корав, иначе не е прост.
Коментар
-
Евго, ама вторият ерген е харесван от жените и си намери жена, а първия ходи самотен още. Жените, щяха да се сбият за втория нищо ,че му падала косата в очите и на теб не ти харесва.
Няма днешни мъже и жени, има възможности които им се предлагат и на тях им харесва. Аз, също имам чистачка и докато мога не мисля да се потя и да чистя, времето ми е скъпо и го ценя.
Не знам какво му харесват жените, лигав ми е, не е твърд и корав, иначе не е прост.
Коментар
-
И на мен не ми хареса Ерген N 2. С тая коса, падаща в очите му.
Ерген N 1 e готин и пичага, но и той е без приятелка сега.
Общото ми впечатление е, че днешните жени са мързеливи и доста смотанки като домакини. Все искат фирми да си викат за почистване, все наготово, поръчват скъпа готова храна - пици и други манджи, дето ги докарват до блока, понякога с колело, вместо да сготвят нещо.
От няколко месеца имам нови наематели и им спестих 300 лв за почистваща фирма. Аз почистих за 1 ден след предишните наематели, измих прозорците, подовете и изпрах пердетата. И изхвърлих разни неща. Те искаха да си викат фирма, но им казах, че аз ще оправя,Евго, ама вторият ерген е харесван от жените и си намери жена, а първия ходи самотен още. Жените, щяха да се сбият за втория нищо ,че му падала косата в очите и на теб не ти харесва.
Няма днешни мъже и жени, има възможности които им се предлагат и на тях им харесва. Аз, също имам чистачка и докато мога не мисля да се потя и да чистя, времето ми е скъпо и го ценя.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имам предвид целта на предаването. Иначе доста женствен ми се видя тоя ерген.Трябваше някой по мъжкар да изберат.
Ерген N 1 e готин и пичага, но и той е без приятелка сега.
Общото ми впечатление е, че днешните жени са мързеливи и доста смотанки като домакини. Все искат фирми да си викат за почистване, все наготово, поръчват скъпа готова храна - пици и други манджи, дето ги докарват до блока, понякога с колело, вместо да сготвят нещо.
От няколко месеца имам нови наематели и им спестих 300 лв за почистваща фирма. Аз почистих за 1 ден след предишните наематели, измих прозорците, подовете и изпрах пердетата. И изхвърлих разни неща. Те искаха да си викат фирма, но им казах, че аз ще оправя,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ми казват, че били страстни бе Мире. Тез бонусни жени. Аз например харесах Пам от втория ерген.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
https://detskitegradini.com/%d0%b1%d...5%d1%87%d0%b5/
Съвременните татковци готвели,миели ,чистили и сменяли пелени.За мой късмет съм останал няколко века назад.
Коментар
Коментар