Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Ох, ама ти май изобщо не знаеш за какво е била женена Амбър, преди Джони Деп
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Изобщо не й е била това идеята. Все пак става въпрос за Джони Деп,който е мечта за милиони жени по света.Но той се е оказал със слаб характер и оная е побесняла,че не е мъжът,за когото е мечтаела.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Мире, не схващаш ли, че идеята й е била да го провокира по всякакъв начин, след като не е получила исканото. Обърни внимание, че Джони Деп не се е поддал и спечели делото. Ако беше й отвърнал, щеше сега освен със съсипана кариера и брак, да остане и без пари.
Коментар
-
Така поднесено съм съгласен. Но цялата идея да се запълни нишата на самотата с роботи, някак не ме кефи особено. Не, че имам по-добри идеи, но самата ситуация изглежда доста тъжно. Защото на един интелигентен мъж, там някъде се пада и интелигентна жена. Просто е скъсана нишката.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
няколко стотин милиона азиатци
но те и без друго са на ръкоделие
разбирай, любовта им иде отръки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ще останат доста свободни, не само жени, но и мъже. Помисли от развитието на всечки домакински уреди, колко сме си нужни с жените от преди век? Когато роботи, жени и мъже, придобият перфектните за инстинктите ни форми и материя, както и примерно за мъжете като мен давам пример, изкуствения им вграден интелект може да разговаря с теб всяка вечер по хиляди теми, за разлика от празноглава застаряваща чалгаджийка, която претендира за нов джип порше, а е прехвърлила 40, а от изяви на сцени изглежда на 45 и няма 200 думи в речника, кое ще избереш.?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
няколко стотин милиона азиатци
разбирай, любовта им иде отръки
Коментар
-
Не знам колко от мъжете биха си паднали по нещо такова, но ако се наложи като норма ще останат доста свободни жени
- 1 like
Коментар
-
Не знам колко от мъжете биха си паднали по нещо такова, но ако се наложи като норма ще останат доста свободни жени
разбирай, любовта им иде отръкипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Един властен мъж с поведението си никога няма да допусне изобщо на жената да й хрумне да го удря.А тя не само го е ударила,но и се е разминало без последици.В такава ситуация е трябвало или да й отвърне,или да й посочи вратата незабавно.А най-добре и двете.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Златотърсачките с корекции, много скоро ще станат излишни, заради съвършени женски роботи с изкуствен интелект, същото важи и за мъжете помпащи в залата. Това прекрасно ще нахрани старата малтусиянска идея за силно намаляване на раждаемостта и ще редуцира застрашаващото нарастване на населението на Земята, като същевременно ще са излишни кървавите войни с излишни жертви.
Коментар
-
А ти какво предлагаш да прави със златотърсачка като Амбър Хърд? Да я утрепе и да я лежи ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Аааа, може ама после да не ни се сърдят , че ние караме влака хахахапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
А ти какво предлагаш да прави със златотърсачка като Амбър Хърд? Да я утрепе и да я лежи ли?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар