Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Нахвърлихте се върху Евго,а явно на никой не му правят впечатление злобните и подигравателни коментари на Пачангага.Които с нищо не са предизвикани. Нито някой го обижда,даже не го и коментира,ама всеки път той пише злобни коментари по адрес на други участници във форума. И се изражда цялата дискусия. Много лесно мога да му вляза в тона, ама не съм се регистрирал,за да разменям обиди.
Ако натам ще се насочват нещата няма смисъл изобщо да се пише в тая тема. То не,че и в другите не е същото, винаги има някой комплексар с подобно поведение.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДали човек мисли по подобен начин, защото е нещастен или е нещастен, защото мисли по подобен начин..? Определено, трябва много да се внимава с помислите и най-вече с писаното слово.
Нито съм го клел, само ви разказах една реална случка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не е лошо да си мери приказките, нали прочете за лошия старец.
Като лееш ЗЛОБА САМО И ЕДИНСТВЕНО НА СЕБЕ СИ ВРЕДИШ.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеЕвго, много трябва да внимава не само какво пише ,а и какво мисли !!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Ти, като наместник на Бога ли се изживяваш, сукалче, половинвековно?
Ти ли определяш чий живот трябва да приключи, заради това, че някой се е осмелил да ти каже истината? Доста си скаран с реалностите.
Не се намесвай в подобни ареали, а опитвай да вършиш по-елементарните, човешки дела и не парадирай с Божиите.
Не мога да бъда толкова пряма като теб ,но съвета ти е точен.
Евго, много трябва да внимава не само какво пише ,а и какво мисли !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не е лошо да си мери приказките, нали прочете за лошия старец.
Ти ли определяш чий живот трябва да приключи, заради това, че някой се е осмелил да ти каже истината? Доста си скаран с реалностите.
Не се намесвай в подобни ареали, а опитвай да вършиш по-елементарните, човешки дела и не парадирай с Божиите.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Ужас ! Надявам се ,че не мислиш това което пишеш иначе лошо. Много лошо !!!
Започваш да ме плашиш и не се учудвам ,че си все още сам за жалост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Дур, яваш! Леко по завоите да не влезеш в канавката.
И двеста пъти да го напишеш, това явно важи за жени в твоето обкръжение. Рекох ти да не обобщаваш, но ти не чуваш.
Все едно аз да каже, че всички мъже си падат по кротки, задръстени жени, които нямат собствено мнение, ала в замяна гледат мъжа устата и окачват от там да се посипят бисери.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
аранка, заех го от другата тема, защото днес обсъждахме с теб лувъра
https://www.bitchute.com/video/KrMqiSRGPdFQ/препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Миналата година и преди няколко години (общо 2 пъти) един дядо от морето ми се подиграваше, че нямам жена и трябвало да взема жена с 2 деца. Преди около половин година синът му умря от лоша болест (бори се няколко месеца с нея). Така че внимавай с приказките и с писането. Не се шегувам. Господ гледа.
Започваш да ме плашиш и не се учудвам ,че си все още сам за жалост.
- 1 like
Коментар
-
Миналата година и преди няколко години (общо 2 пъти) един дядо от морето ми се подиграваше, че нямам жена и трябвало да взема жена с 2 деца. Преди около половин година синът му умря от лоша болест (бори се няколко месеца с нея). Така че внимавай с приказките и с писането. Не се шегувам. Господ гледа.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Хахаха-точно на тия с"цивилизованото отношение "им слагате рога при първа възможност.
Стига си писала лъжи, та ако те чете някой младеж неопитен с жените, да си остане с нулев успех сред жените.
Сто пъти съм го писал и пак ще го напиша-жените харесват властни мъже,които не им ходят по гайдата, не льольовци с"цивилизовано отношение ".
И двеста пъти да го напишеш, това явно важи за жени в твоето обкръжение. Рекох ти да не обобщаваш, но ти не чуваш.
Все едно аз да каже, че всички мъже си падат по кротки, задръстени жени, които нямат собствено мнение, ала в замяна гледат мъжа устата и окачват от там да се посипят бисери.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Миналата година и преди няколко години (общо 2 пъти) един дядо от морето ми се подиграваше, че нямам жена и трябвало да взема жена с 2 деца. Преди около половин година синът му умря от лоша болест (бори се няколко месеца с нея). Така че внимавай с приказките и с писането. Не се шегувам. Господ гледа.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар