If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти и Кайзен например. Тука сме на пластове като брюкселско зеле. Всяко поколение носи свой стил.
Кайзенчо, предполагам е по-делово заради професията. Язе наблягам повече на комфорта и на изчистените дрешки, та може изобщо да нямаме допирни точки в стила.
П.С. Но ако ми ставаха плетените пуловери от детството, бих си ги носил с кеф
Един път срещам Карл Лагерфелд край Лувъра, той живееше там наоколо. Питам го - Карл, защо творите такива простотии за нас, мъжете, кой мъж ще се облече така? Той ми отвърна - Ами никой не ви кара. Така, че имаш право, но донякъде.
Знаеш за мойта страст към жълтите диаманти. Последната изгъзица, която видях бе женски брошки на мъжки сака. Вече не знаят каква дивотия да измислят.
Зяпаха ми деколтето не изключвам и наличието на чисто академичен интерес, но … блясъкът в очите бе подобен на китаеца продавач отдолу . Азиатките принципно са плоски като дъски, та …
Сега дигай и разказвай в какъв стил се обличаш - стил Евго, Миро или нещо трето?
И някой да ми обясни новата мода на ромбоидна чорапи
Че дизайнерите са хомо - Ок, ама хетеросексуални да им се водят по акъла си е вече диагноза.
Обя ден гледам един с чорапи на малинки …
Един път срещам Карл Лагерфелд край Лувъра, той живееше там наоколо. Питам го - Карл, защо творите такива простотии за нас, мъжете, кой мъж ще се облече така? Той ми отвърна - Ами никой не ви кара. Така, че имаш право, но донякъде.
Зяпаха ми деколтето не изключвам и наличието на чисто академичен интерес, но … блясъкът в очите бе подобен на този на китаеца продавач отдолу . А азиатките принципно са плоски като дъски, та …
Коментар