Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
В чат за запознанства:
- Здравей
- Здравей
- На колко си години?
- Една жена не трябва да се пита на колко е години, това е невъзпитано!
- Добре, дай си е-мейла да ти пратя снимки!
- ivanka_1987@gmail.com
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз също ще си огранича писането, след като се хващате за всяка дума.
Не всеки мъж ще й държи вратата и ще й помага с количката, нормалното е да ме поздравява след време.
Както съм ви разказвал има и по-лоши случаи, черпил съм я навън с голяма сметка,и после се стига до блокиране.
Става дума за едно опростачване на съвременната българка в общия случай.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Фактът, че търсиш възможности за елиминиране на алтернативно на твоето мнение - говори за едно: сам не си убеден в силата на собствените си доводи. Имаш неясно усещане, че някой тегли килимчето под теб..., че губиш - я битката, я - войната...
Можеш да повториш още веднъж твоята теза, не, че не ни е позната до болка... Евго очаква среща с теб и ще ти даде своя ... лайк.
Като не се заяждаш ,няма и да ти отговарям.
А аз ,за разлика от теб, не търся валидация на мнението си и изобщо не ми пука колко лайкове имам.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
То е видно,че им се подмазваш.И лицемерничиш,за да им се харесаш.
За разлика от теб,аз пиша каквото мисля и изобщо не ми пука, че някой или някоя мисли различно.Уважавам правото на всеки на собствено мнение, но няма да пиша неща само ,за да се харесат на някой друг, ако мисля различно от това,което пшша.Конфуций е казал:"Като знам, че съм прав отстоявам мнението си,дори и хиляди да са срещу него ".
Лошото е,че е пълно с мижитурки,които ги е страх да кажат какво в действителност мислят.
Можеш да повториш още веднъж твоята теза, не, че не ни е позната до болка... Евго очаква среща с теб и ще ти даде своя ... лайк.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Чичо Миро, нееднократно съм споделял,.че не вярвам в отношенията (в частност - и в секса) с дами, представени в нета. Именно затова и няма смисъл да се "подмазвам на дамите във форума", което предполагаш ти. Дано си разбрал смисъла на изречението.
Твоите предположения и усещане за отношенията с дамите - запазИ за самия себе си (може би и за Евго). Нямам необходимост някой да ме напътства в отношенията ми с дамите.
Достатъчно ми е да имам отношенията си с реално съществуващи около мен дами.
За разлика от теб,аз пиша каквото мисля и изобщо не ми пука, че някой или някоя мисли различно.Уважавам правото на всеки на собствено мнение, но няма да пиша неща само ,за да се харесат на някой друг, ако мисля различно от това,което пшша.Конфуций е казал:"Като знам, че съм прав отстоявам мнението си,дори и хиляди да са срещу него ".
Лошото е,че е пълно с мижитурки,които ги е страх да кажат какво в действителност мислят.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Чичо Михо-ясно е,че се опитваш да се подмажеш на жените във форума. Ама да те светна,че жените има много по-голяма вероятност да правят секс с такъв като мен,отколкото с такъв като теб. Щото и двамата искаме да ги чукаме,ама аз директно го казвам или с поведението си го показвам.Докато такива като теб им се умилкват и им се правят на приятели,за да постигнат целта си.И жените много повече уважават мъжете,които ясно заявяват какво искат вместо лицемерите.
Говоря по принцип за жените, не че лично аз имам такива намерения към жените във форума.За теб не знам,ама и така да е,ти никога няма да си признаеш.
Като казвам, че жените са слаби шофьори, това не означава,че подценявам жените, а казвам истината. Има области,в които жените превъзхождат мъжете като цяло. Включително има жени,които са много по-добри юристи от мен.Не се притеснявам да го призная.А и не ми пука.
Твоите предположения и усещане за отношенията с дамите - запазИ за самия себе си (може би и за Евго). Нямам необходимост някой да ме напътства в отношенията ми с дамите.
Достатъчно ми е да имам отношенията си с реално съществуващи около мен дами.
- 1 like
Коментар
� -
Не всеки мъж ще й държи вратата и ще й помага с количката, нормалното е да ме поздравява след време.
Както съм ви разказвал има и по-лоши случаи, черпил съм я навън с голяма сметка,и после се стига до блокиране.
Евго, колко пъти се усмихна на дамата срещу теб, докато я черпеше?
Не ти е оставало време да се усмихваш, защото си губил пари, нали?
А тук имаш идеи и "за екскурзии"... Как се "откъсват от сърцето" пари за екскурзия, ако не можем да приемем за нормално "черпене навън, с голяма сметка"...
Защо коментирам, ако не те познавам? Всичко е по правилата на форума.
Ако "не всеки мъж ще държи вратата на жената" - мислиш ли, че тя няма да се справи без подобен жест от страна на мъжа? Ще се справи и ще направи своите изводи. И би излязла по-силна от ситуацията.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Повече от уверен съм, че не ме четеш, пич!
Всъщност, цитираш ме и няма какво повече да добавиш. Няма и как да опровергаеш написаното. Всичко това е казано от теб, характерно за мисленето и поведението на (част!) от българските мъже, с мнението и ОБОБЩЕНИЯТА на които не съм така съгласен. Алтернативно мнение.
Нали се изживяваш като български мъж, търсиш потвърждаване на твои "впечатления", които обобщаваш относно "съвременната българка"? Внушаваш, че българката не е на нивото ти, а много съвременни българки те превъзхождат в МНОГО области. Нормално е! Нито дамите, нито пък мъжете - сме съвършени. Преценяват се плюсове и минуси. Правят се отстъпки и от двете страни. Не е нормално да се отричат ТОТАЛНО качествата на съвременната българка.
Не съвременната българка е виновна, че на някого "не му пускат", че "не го поздравяват", че "са Я родили на село", че са "предубедени", когато майчиният инстинкт Й показва, че не трябва да се доверява на всеки "шофьор", който попада в групата на мъжете, мачовците, юристите .... или - по какъвто и друг фактор "ан блок" е направена "класацията"...
...........
Не мисля, че изобщо някой трябва да ме чете. Не налагам никому моето мнение. Не обобщавам, защото всеки има право на СВОЕ мнение, такова, което го прави реалист, за да НЕ налага своето (частно и незадължително) мнение.
Не мога да приема "обобщаване" на "качества" на основание: пол, месторождение, професионални умения, морални разбирания, финансови и инвестиционни "постижения"...
Говоря по принцип за жените, не че лично аз имам такива намерения към жените във форума.За теб не знам,ама и така да е,ти никога няма да си признаеш.
Като казвам, че жените са слаби шофьори, това не означава,че подценявам жените, а казвам истината. Има области,в които жените превъзхождат мъжете като цяло. Включително има жени,които са много по-добри юристи от мен.Не се притеснявам да го призная.А и не ми пука.Last edited by mirodes; 18.07.2023, 13:51.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Последно, че ми дърпаш езика....
Платената голяма сметка от теб не е задължително условие за развитие на връзка. Дали пък на тази среща с голямата сметка жената не е видяла, че нямате бъдеще, не си й интересен и затова да те е блокирала. Тя ли е виновна, че не си успял да я впечатлиш по някакъв начин, а?
На българката в масовия случай нищо и няма, проблема е само и единствено при теб, мислене, разбирания, сигурно и възпитание...
Спирам!
След време пак....
Успех!
- 1 like
Коментар
� -
Платената голяма сметка от теб не е задължително условие за развитие на връзка. Дали пък на тази среща с голямата сметка жената не е видяла, че нямате бъдеще, не си й интересен и затова да те е блокирала. Тя ли е виновна, че не си успял да я впечатлиш по някакъв начин, а?
На българката в масовия случай нищо и няма, проблема е само и единствено при теб, мислене, разбирания, сигурно и възпитание...
Спирам!
След време пак....
Успех!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Щом казваш....
Неспасяем случай си!
Каквото и да ти се говори, ти си знаеш твоята - жената е виновна.
Аз ще спра да пиша, че се ядосвам.
Успех ти желая, макар и да не вярвам, че ще успееш.
- 1 like
Коментар
� -
Не те чета, пич.
Повече от уверен съм, че не ме четеш, пич!
Всъщност, цитираш ме и няма какво повече да добавиш. Няма и как да опровергаеш написаното. Всичко това е казано от теб, характерно за мисленето и поведението на (част!) от българските мъже, с мнението и ОБОБЩЕНИЯТА на които не съм така съгласен. Алтернативно мнение.
Нали се изживяваш като български мъж, търсиш потвърждаване на твои "впечатления", които обобщаваш относно "съвременната българка"? Внушаваш, че българката не е на нивото ти, а много съвременни българки те превъзхождат в МНОГО области. Нормално е! Нито дамите, нито пък мъжете - сме съвършени. Преценяват се плюсове и минуси. Правят се отстъпки и от двете страни. Не е нормално да се отричат ТОТАЛНО качествата на съвременната българка.
Не съвременната българка е виновна, че на някого "не му пускат", че "не го поздравяват", че "са Я родили на село", че са "предубедени", когато майчиният инстинкт Й показва, че не трябва да се доверява на всеки "шофьор", който попада в групата на мъжете, мачовците, юристите .... или - по какъвто и друг фактор "ан блок" е направена "класацията"...
...........
Не мисля, че изобщо някой трябва да ме чете. Не налагам никому моето мнение. Не обобщавам, защото всеки има право на СВОЕ мнение, такова, което го прави реалист, за да НЕ налага своето (частно и незадължително) мнение.
Не мога да приема "обобщаване" на "качества" на основание: пол, месторождение, професионални умения, морални разбирания, финансови и инвестиционни "постижения"...
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар