Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Какво стана с Миродес ? Оправи ли се ?
Дано оздравее и да осъществи плановете си.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЗдравейте,
днес сутринта пътувах в градския транспорт лице в лице с жена от сайтовете за запознанства, но през една седалка, нямаше хора между нас.
Тя вероятно ме разпозна и гледаше все настрани, не в мен, въпреки че бях спретнат и костюмиран. В "Сериозни запознанства" тя е сложила стари снимки, а видимо е към 40г и Миродес нямаше да я одобри.
Мислех да я питам "Какво става със сериозните запознанства?", но реших че няма смисъл. Няколко пъти сме си писали, тя е откачена, влиза много рядко, отговаря лаконично и не може да се води разговор с нея. Изглежда леко пълна и лелчеста. Има профил там от 8-10 години. И нямаше да ми реагира хубаво, ако я бях закачил.
Същевременно един от ф.б. приятелите ми е на круиз с мъжка компания. И вчера ми се похвали, че са разбили койката,
Или 2-ма, или трима,
Поздрави
Коментар
-
Здравейте,
днес сутринта пътувах в градския транспорт лице в лице с жена от сайтовете за запознанства, но през една седалка, нямаше хора между нас.
Тя вероятно ме разпозна и гледаше все настрани, не в мен, въпреки че бях спретнат и костюмиран. В "Сериозни запознанства" тя е сложила стари снимки, а видимо е към 40г и Миродес нямаше да я одобри.
Мислех да я питам "Какво става със сериозните запознанства?", но реших че няма смисъл. Няколко пъти сме си писали, тя е откачена, влиза много рядко, отговаря лаконично и не може да се води разговор с нея. Изглежда леко пълна и лелчеста. Има профил там от 8-10 години. И нямаше да ми реагира хубаво, ако я бях закачил.
Същевременно един от ф.б. приятелите ми е на круиз с мъжка компания. И вчера ми се похвали, че са разбили койката,
Или 2-ма, или трима,
Поздрави
Коментар
-
Извинявам се за пропуснат важен момент в дискусията!
.За "добрата и грижовна" майка - не винаги междуметията: ох, ах... - са признаци на оргазъм. Да не говорим за "пляс-пляс"!
Грижовната майка е отгледала, възпитала и образовала този син и като орлица е бдяла (близо!) 50 години над него. Същата всеотдайна майка не би позволила да бъде отстранена от стаята на сина си при първия му секс с непозната! Ама, коя е пък тая, която идва след 50 години и, която не е отгледала поне едно дете, а в същото време иска да остане САМА с детето й (ако и да е на 50)!
За майката детето остава дете, независимо от възрастта на това детенце! (това е казано без никаква ирония, разбира се! )
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеАз като писах, че съм неоценен, имах предвид от жените, не професионално.
.......
Че не са оценили качествата ми и не са били способни да ги видят.
И аз съм забелязал, че жените не оценяват качеството на мъжа (около 50-те), с костюм - да живее с майка си.
Не разбирам защо една жена не желае да се научи покрай своята свекърва - как трябва да се грижи за нейния син!
Да пазаруват, да готвят и се грижат за домакинството... , да не пръскат пари "за парцали, за екскурзии в чужбина - няколко пъти в годината... и други комерсиални интереси..." Какво лошо има в това, една жена да пести както прави това майката на нейния (недооценен) мъж?
И също така недоумявам - как тия жени не разбират основната си роля - да раждат?!?
Да раждат и пак да раждат (когато не са заети в кухнята..., но дори и тогава - пак трябва да раждат)!
И, ако са забравили - МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ - никакви екскурзии и пръскане на пари!
За какво са й на жената повече от 2 рокли и 2 чифта обувки? А, да - може и една чанта, но аз ще й я купя, за да зная колко струва!... (чанта на цена до 20 лева е напълно приемлива ..., а още по-добре - до 15 лева)
А жената може да ползва и няколко чанти на свекърва си, нали идеята е супер!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Аз като писах, че съм неоценен, имах предвид от жените, не професионално.
Че не са оценили качествата ми и не са били способни да ги видят.
Наскоро една колежка от следването стана майка на близнаци за първи път, на 45 г.
Те я бяха отписали, но успя жената. Преди 4 г се беше занимавала с негър, а после си намери приятел българин и те са от него.
Тя има много странности (малко е откачена), обаче има и качества.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ботчо, така на приказки е много лесно, ама защо ли са кът работодателите у форума? Ако случайно се намерят, и някой си поиска "заслужена" заплата, почва един вой.
Стига да не те мързи, се разчети из форумите и ще се убедиш, че никой с акъл и възможности, не иска да работи за БГ работодател. Сигурно е случайност.
От друга страна, за квалифицирани кадри с добра заплата, за чий им е да поемат излишен риск, само и само да се барат независими?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Има огромна разлика да работиш като вол и да докарваш пари на работодателя.
Сметни колко му докарваш или спестяваш и си искай 10% от сумата. Е трябва да можеш само ТИ да го правиш това, иначе макс 2-3%
Стига да не те мързи, се разчети из форумите и ще се убедиш, че никой с акъл и възможности, не иска да работи за БГ работодател. Сигурно е случайност.
От друга страна, за квалифицирани кадри с добра заплата, за чий им е да поемат излишен риск, само и само да се барат независими?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Има огромна разлика да работиш като вол и да докарваш пари на работодателя.
Сметни колко му докарваш или спестяваш и си искай 10% от сумата. Е трябва да можеш само ТИ да го правиш това, иначе макс 2-3%
спокойно почва да го прави сам за себе си
на веринско гьола вече не се ли стопанисва?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНа мен изобщо не ми допада мъжът да е под чехъл и да слуша жена си, и всичко да се върти около нейния мързел, желание за парцали, почивки в чужбина по няколко пъти в годината и други комерсиални интереси.
По-скоро ролята на жената е да ражда, а мъжът да осигури семейството добре, ако трябва и като вол ще работи. Аз самият работя много,, макар и да не съм оценен до момента.
Показателен е фактът, че българите вече не канят много гости вкъщи. Имат възможност, но ги мързи и няма приятелство и хубави човешки отношения.
Сметни колко му докарваш или спестяваш и си искай 10% от сумата. Е трябва да можеш само ТИ да го правиш това, иначе макс 2-3%Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНа мен изобщо не ми допада ....
По-скоро ролята на жената е да ражда, а мъжът да осигури семейството добре, ако трябва и като вол ще работи. Аз самият работя много,, макар и да не съм оценен до момента.
......
Защо чакаш някой друг да те оцени?
Искаш друг да поема риска, който ти отказваш да поемеш, а в същото време - казваш, че не те оценяват?
Какво ти пречи - щом не те оценяват - да смениш работодателя с друг, който да оцени работата ти "като вол"?
А защо изобщо не си се сетил до сега, че може да не зависиш от нечия оценка? Работиш "като вол", НО работиш ЕДИНСТВЕНО за себе си, със сигурност ще бъдеш много по-добре оценен, ако сам се оценяваш, нали, Евго? ... Пак стигаме до необходимостта някой да поеме отговорността заради Евго..., Евго да се скрие зад нечий гръб... А, ако сгафиш сериозно - същият, който "не те оценява" - ще ходи по съдилища и ще плати иска срещу компанията, допуснат от сгафилия служител (Евго)...
Изненадан съм от факта, че живееш в София, където пазарът на труда е огромен, хората са платежоспособни, а ти не си намерил "работа за вола, скрит в теб", Евго!
Биха те позлатили!
В заключение: Евго, в тоя форум няма канарчетата, братле!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
А ти колко често каниш гости? Щото при нас все се оказва, че 90% ние каним, повечето не им се занимава.
Готов съм да каня госпожици, но не идват и трудно се стига до среща в последно време. Поддържам перфектен ред, дори по-добре от семейна двойка,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНа мен изобщо не ми допада мъжът да е под чехъл и да слуша жена си, и всичко да се върти около нейния мързел, желание за парцали, почивки в чужбина по няколко пъти в годината и други комерсиални интереси.
Показателен е фактът, че българите вече не канят много гости вкъщи. Имат възможност, но ги мързи и няма приятелство и хубави човешки отношения.
- 1 like
Коментар
Коментар