Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тцъ! Аз пиша с 10 пръста по БДС клавиатура. Пък и не трябва да разочаровам Евго. Знам, той доста се дразни като прочете израза
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Това с "1/3-та" в кеша на паметта ли го държиш и го копираш във всяко мнение?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Оо, лекоатлетки.. представям си.
При нас имаше от шорт трека.. ама тогава не съм имал успехи..
В сауната в забавно, всичко е ясно и се вижда, няма грим даже
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
В сауната е върхът, нали? Едно време, по време на масовия спорт, бяхме юноши старша преди казармата на 100 и 200 метра. Имаше една сауна и няма мъже и жени отделно. Тренерът вика - намятайте по една хавлия и вътре. Намятайте, намятайте, ама вътре като удари жегата и - то, дивото зове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеаз вече започнах да свиквам
и дори намирам предимства
Това ти е играта!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мисля, че дори са закъснял със загубата на слуха. Аз имам избирателно чуване още от мига, в който по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието ми си врече.
Наздраве!Last edited by Julius_BG; 05.05.2024, 21:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеГоляма грешка, във фитнесите най-много връзва, има супер готини мадами, само да не изглеждаш като гол охлюв..
В сауната на фитнеса съм имал точка дажеLast edited by Julius_BG; 05.05.2024, 22:14.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не смирение, а смиряване на желанията - ограничаване, спиране, забавяне, когато го усетиш, че е предозирано, за да не се ядосваш. А за стрелата на времето - то си върви и напред, и назад, няма никакви проблеми с това в теоретичната физика. Е, звучи абстрактно, но математиката е абстрактна наука, не е бакалска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепинокчо, оня ден, докато обикалях кабинетите за медизинско, да си подновя книжката
ушната ми каза, че съм пооглушал с едното ухо
какви упражнения е полезно да правя
Спри да се виждаш с него и 'сичко ще ти отшуми!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Тц. Едни и същи енергийни процеси са. За никакво смирение не говори пичът.
Стрелата на времето в обратна посока не е ли разработена вече от някой физик поне теоретично?
Ще поровя.Last edited by pinoccio; 05.05.2024, 21:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз вече започнах да свиквам
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеГоляма грешка, във фитнесите най-много връзва, има супер готини мадами, само да не изглеждаш като гол охлюв..
В сауната на фитнеса съм имал точка даже
Аз мисля като Ратко, че ще се оцени само от модерните мъже.
Агнето е снимано след като обядвахме и нямах време да снимам и останалите неща. Беше вкусно, благодарение на мама,
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз вече започнах да свиквам
Коментар
-
Будистките техники са свързани със смиряване на желанията. Този говори за подобни неща - ако си наточил шпагата и видиш, че няма да стане, нй-добре е да си я прибереш. За стрелата на времето - това е, ако А плюс Б води до Ц плюс Д, то и обратно - Ц плюс Д трябва да води до А плюс Б. Тук не се визират процеси като да влезеш в утробата на майка си, а става въпрос за събития в пространствовремето, които са взаимосвързани.
Стрелата на времето в обратна посока не е ли разработена вече от някой физик поне теоретично?
Ще поровя.
Коментар
-
В сауната на фитнеса съм имал точка даже
Коментар
Коментар