Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by pinoccio; 24.02.2021, 17:10.
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеЕдна позната веднъж ми беше казала за мъжете:
Всеки 9 от 10 лъжат... И десетия лъже, ама ти е приятно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Имам едно приятелче покрай ремонтите на колата - една и съща марка имаме и еднакви проблеми. Вчера го засякох при майсторчето - и двамата обичаме да си уплътняваме времето при него и да си говорим по мъжки(глупости)
Та той е търговски представител на италиански мебели. Жена му е била манекенка в италия и тя реално е управителя на фирмата. Та тоя е с физиката на Евго+плешив и има любовница във всеки град. Иначе жена му е много ревнива (и с основание) и яко го тормози (звъни му по 10 пъти на ден).
Евгооо вместо да имаш във всеки град любовница ти ми се оплакваш ....
Очевидно - има дами, които звънят на мъжете си, а аз познавам мъже, които звънят на своите дами, за да ги "проверят".
Може би дамите са по-съобразителни, изключвайки телефоните си?
Липсата на обхват май е по-често срещано явление сред телефоните на дамите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеТа той е търговски представител на италиански мебели. Жена му е била манекенка в италия и тя реално е управителя на фирмата. Та тоя е с физиката на Евго+плешив и има любовница във всеки град. Иначе жена му е много ревнива (и с основание) и яко го тормози (звъни му по 10 пъти на ден).
Евгооо вместо да имаш във всеки град любовница ти ми се оплакваш ....Голям играч.
А нашия човек с 4 валета и играе на Без коз!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Имам едно приятелче покрай ремонтите на колата - една и съща марка имаме и еднакви проблеми. Вчера го засякох при майсторчето - и двамата обичаме да си уплътняваме времето при него и да си говорим по мъжки(глупости)
Та той е търговски представител на италиански мебели. Жена му е била манекенка в италия и тя реално е управителя на фирмата. Та тоя е с физиката на Евго+плешив и има любовница във всеки град. Иначе жена му е много ревнива (и с основание) и яко го тормози (звъни му по 10 пъти на ден).
Евгооо вместо да имаш във всеки град любовница ти ми се оплакваш ....сигурно
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеЕдна позната веднъж ми беше казала за мъжете:
Всеки 9 от 10 лъжат... И десетия лъже, ама ти е приятно
Ако требва да се излъже, си самовнушавам и се самоубеждавам, че това, което ще кажа, е истина, и тогава отговарям и не е лъжа.
Ми тъй, де! То истината е относителна между хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТи си не за бой, ами за публично..... *бане!
Па ако ще и да ме баннат за тоя коментар!
Как може с такава лека ръка да обезценяваш нещата, които си постигнал.
А тая убавица... айде запитай се на нея като са ѝ малко нещата, които ти предлагаш - ТЯ какво предлага насреща?! М!С нещо повече да е от останалите жени!?
p.s.
Щом проблемът не е външен, значи е вътрешен.
Съвършени хора няма. След такава авто-реклама, значи си скучен!
Не се обиждай, но ако беше в моя кръг от приятели, щях дори да съм по-остър!
И понеже съм на вълна Тарантино... изгледай тоя клип!
https://www.youtube.com/watch?v=peP8CsCw09Y
Японеца кефи отвсякъде!
Дори той има повече шансове от тебе!
Научи малко повече от него - реплики, мимики, интонация.... Вчера го засякох при майсторчето - и двамата обичаме да си уплътняваме времето при него и да си говорим по мъжки(глупости)
Евгооо вместо да имаш във всеки град любовница ти ми се оплакваш ....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеОсвен това съм висок, с широки рамене, нямам корем и съм симпатяга,
Евго
Па ако ще и да ме баннат за тоя коментар!
Как може с такава лека ръка да обезценяваш нещата, които си постигнал.
А тая убавица... айде запитай се на нея като са ѝ малко нещата, които ти предлагаш - ТЯ какво предлага насреща?! М!С нещо повече да е от останалите жени!?
p.s.
Щом проблемът не е външен, значи е вътрешен.
Съвършени хора няма. След такава авто-реклама, значи си скучен!
Не се обиждай, но ако беше в моя кръг от приятели, щях дори да съм по-остър!
И понеже съм на вълна Тарантино... изгледай тоя клип!
https://www.youtube.com/watch?v=peP8CsCw09Y
Японеца кефи отвсякъде!
Дори той има повече шансове от тебе!
Научи малко повече от него - реплики, мимики, интонация...Last edited by Julius_BG; 23.02.2021, 22:40.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не, никога не съм купувал от тях.
ти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Да, ама в Евговата оферта има и баница!
Няма ли да наддаваш?
но за мой късмет селенка изглежда е малко в страни от таргет групата на евго.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Шегаджия си ми ти.
Купи ли биткоин?
ти?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Да, ама в Евговата оферта има и баница!
Няма ли да наддаваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
добре, ще изберем варианта, които ти предлагаш.
една необвързваща, безплатна и лишена от присъствието на тъщи връзка.
Няма ли да наддаваш?
Коментар
Коментар