Първоначално изпратено от kubrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
До към 40 играех доста активно волейбол, като младеж съм тренирал и ми беше приятно да ходя с приятели веднъж седмично на мачле. После обаче почнаха да се разреждат, последно преди година две май беше, и без това от моето поколение не беше останал никой от години, ама и аз сдавам багажа. Колената ме болят после със седмици, килограмите не искат да се разкарат и т.н. Това е положението.Last edited by Todor Sabev; 08.12.2020, 13:16.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Боби ако продължаваш да откровеничиш , че те налази некоя модераторка на ЛС.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Има някой хора, които са запазени на 60г и изглеждат като на 45-50 г.
Никакъв влак не съм изпуснал, аз предпочитам самолети.
Мъжете могат да станат бащи и по-късно и е много хубаво, когато имат пари, за да не се мъчат децата им - да работят на български работодатели за малки пари, да бачкат като студенти и да изплащат кредити за жилище после. И в най-хубавите си години да са притеснени фианнсово.
Така че е много добре, когато това може да се избегне.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Да ние всички се чувстваме на Христовата възраст независимо от годините.Аз вече трета година не мога да свикна че трябва да си нося очилата за четене постоянно с мен.Как изглеждаме няма значение с годините възможностите на тялото намаляват започват тук там болежки и така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Колко пъти да ти обяснявам на тебе че не от жената зависи кога да ражда.Ти бъркаш сметките и счетоводството с децата.Всичко от теб зависи запомни го най после проблема е в теб не в жените.Казах ти да престанеш с ъпдейтите да форматираш мозъка и да инсталираш друг софтуер в противен случай заедно с имотите и парите отиваш на бунището.Да ти кажа честно без всякакво желание да те обиждам задавам си въпроса дали не е по добре такива като тебе да не се размножават и дали Природата не е взела мерки.Пак казвам не искам да те обиждам.Не искам да съм лицемер предпочитам да казвам това което мисля
Знам, че проблемът е в мен, това ми го каза по много готин начин Репрезентативния преди време, за което му благодаря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Досадни са като листни въшки и редовно правят справки в нета на думите ти. Да бъдем благодарни на Бог, че ни е наградил с търпение.
Наздраве!
П.П. Относно 60 годишните народната мъдрост твърди, че е голяма мъка на бели коси, жълти л..на.
Коментар
-
Че това си е ген, аз на близо 50 изглеждам на 35, но това съвсем не означава че се чувствам на толкова. Няма какво да се лъжем.
Коментар
-
Баси идилията си рисуваш. Чакай да ти издам една тайна - тийнейджърите обикновено са крайно несимпатични и искат бая нерви и енергия. На 60 дали ще ги имаш?
Наздраве!
П.П. Относно 60 годишните народната мъдрост твърди, че е голяма мъка на бели коси, жълти л..на.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
И аз смятам като теб, че по-рано е по-хубаво. Но е трудно да се реализира (самите жени не искат рано да раждат).
3 деца ли имате?
- 1 like
Коментар
-
Че това си е ген, аз на близо 50 изглеждам на 35, но това съвсем не означава че се чувствам на толкова. Няма какво да се лъжем.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Продължаваш да не разбираш. За деца не ти трябват пари, а енергия. Като се родиха големите бях на около 25, най-малката - 34. Еми имаше сериозна разлика, имах повече пари на 35 естествено, но това не ни помогна особено, освен с това че плащахме на детегледачка. Определено е за предпочитане първия вариант с големите, когато жената беше 5 години с децата по майчинство. Нямахме много пари, но и не ни трябваха.
Сега ако имам бебета или малки деца, не ми се мисли, какво като имам пари? Детегледачките ли ще са майките?
3 деца ли имате?
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Мъжете могат да станат бащи и по-късно и е много хубаво, когато имат пари, за да не се мъчат децата им - да работят на български работодатели за малки пари, да бачкат като студенти и да изплащат кредити за жилище после. И в най-хубавите си години да са притеснени фианнсово.
Сега ако имам бебета или малки деца, не ми се мисли, какво като имам пари? Детегледачките ли ще са майките?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Баси идилията си рисуваш. Чакай да ти издам една тайна - тийнейджърите обикновено са крайно несимпатични и искат бая нерви и енергия. На 60 дали ще ги имаш?
Коментар
Коментар