Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Няма Ян.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мислех, че е джентълмен
бай, мико, нема се закачаш с аранчето, да не си развалим отношенията
- 2 Харесвания
Коментар
-
А забелязваш, че се опитва да ме залива с помия с всеки свой пост. Не се конфронтира пряко с теб.
Мъж, който един отказ достойно не може да приеме, пиши го бегал.
Само, че горкият не е случил на адресат.
бай мико, нема се закачаш с аранчето, да не си развАлим отношениятаLast edited by ratten; 18.04.2024, 19:58.препоръка е
Коментар
-
Брей как добре действал тоз Париж на кръвообръщениетоЕй го къде и Мадрид - трябва да е същото. Понякога ми пищят ушите - чувам как кръвта циркулира обемно и настойчиво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
То, ако отсвържеш процесите от кръста надолу, какво ще остане от човека? Изглежда човекът има две туптящи сърца - едното е от кръста нагоре, другото е от кръста надолу. И двете е трудно да контролираш. При чисти съдове думкат, та не можеш да ги укротиш - не можеш да закопчаеш ни ризата, ни панталона. Можеш да хванеш гората и да потънеш в някакъв вселенски покой. Но работа ли е това?
- 1 like
Коментар
-
ее, че аз и сега го хваля
и го закачам, де
защото се връзва
Мъж, който един отказ достойно не може да приеме, пиши го бегал.
Само, че горкият не е случил на адресат.
Коментар
-
Много Скорпионско. Природа. Пък навремето те похвалихме всинца.
Да ти е хрумвало, че хората си приказват заради радостта от общуването с хумор? Не всичко е свързано с процеси от кръста надолу.Last edited by pinoccio; 18.04.2024, 16:18.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тука едно пиле излиза от шкафа откакто съм във форума. И за да си гей се иска мъжество.
Каква жена, каква репродукция, какви пет лева?
- 1 like
Коментар
-
Много Скорпионско. Природа. Пък навремето те похвалихме всинца.
Да ти е хрумвало, че хората си приказват заради радостта от общуването с хумор? Не всичко е свързано с процеси от кръста надолу.
и го закачам, де
защото се връзвапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Бай Мишо, ще задоволя твоето любопитство, защото очевидно ще продължаваш да "си спомняш" нещо, което вече не е актуално.
Не съм се стягал за круиз с "тукашнИТЕ булкИ". Поканих една дама, която, след няколко часов размисъл ми отговори, че има мъж до себе си.
За мен това е достатъчно. Никакво намерение нямам да влизам като трети в нечия връзка, нито пък ще "се боря" за жена (булка, дама - или каквото там)...
Бай Мишо, щом следиш с интерес събитията, имай предвид, че вече си се класирал там. От отношението на дамата към теб се виждат нейните аванси. Тръгвай смело напред - зная, че нямаш притеснения. Заради вашето дългогодишно познанство тя може да ти "опрости" круиза (редно е!)
Живот и здраве!
Да ти е хрумвало, че хората си приказват заради радостта от общуването с хумор? Не всичко е свързано с процеси от кръста надолу.
Коментар
-
бай мико, ако не се лъжа и ти се стягаше за круиз с тукашните булки
Бай Мишо, ще задоволя твоето любопитство, защото очевидно ще продължаваш да "си спомняш" нещо, което вече не е актуално.
Не съм се стягал за круиз с "тукашнИТЕ булкИ". Поканих една дама, която, след няколко часов размисъл ми отговори, че има мъж до себе си.
За мен това е достатъчно. Никакво намерение нямам да влизам като трети в нечия връзка, нито пък ще "се боря" за жена (булка, дама - или каквото там)...
Бай Мишо, щом следиш с интерес събитията, имай предвид, че вече си се класирал там. От отношението на дамата към теб се виждат нейните аванси. Тръгвай смело напред - зная, че нямаш притеснения. Заради вашето дългогодишно познанство тя може да ти "опрости" круиза (редно е!)
Живот и здраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Да.
Каква жена, каква репродукция, какви пет лева?
- 1 like
Коментар
-
Чувал ли си за фразата “да излезеш от шкафа?
Коментар
Коментар