Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Леле , кажи,че с мама живееш и ще се плесна по челото.
а вече е топ инвеститорпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Не съм Пинокчо, но ще опитам да отговоря. Водих майка ми на ушен лекар. Имаше същата диагноза: нивото на чуваемост на едното ухо се различаваше от другото. Ушният предписа слухов апарат.
Освен това каза да се правят едни - да ги наречем процедури. От аптека взех 1 % салицилов спирт и клечки за ушите. Потопява се единият край в спирта и внимателно, с въртене се почиства ухото. Внимателно - доколкото да не се стигне до прага на болката, т.е. - да не се засегне тъпанчето. С другия (сух) край на клечката за уши се минава повторно.
Процедурата може да се повтори 2-3 пъти.
Предварително се посъветвай с ушния лекар, за да потвърди или одобри процедурата (или поне да научи нещо ново)препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ами добре, де, аз съм си оборудвал на село една заличка с уреди, дискове, гири и дъмбели, та като се пенсионирам, да има къде и по една щанга да удрям, като поантата ми са си лостът и успоредката, макар че по различен начин развиват мускулатурата. Но за его ли го правя? Всяко движение е добре дошло - фитнесите сега са прекрасни, децата тренират. Въпросът е с наточените батки, които са най-грозното нещо в природата, но са фетиш за младите, които искат без да се потят, а само с анаболи да станат четвъртити до другия вторник.
само дето ние не знаем и как да ходим, камо ли да тичаме, подскачаме и т.н.
То е по скоро от нефелните помощни средства - ака обувки дето като всяко нещо властва модата е не функционалността
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеПрофесор Добрев е великан в НСА.. съветвам всички да изглвдат този филм, част от неговия експвримент, за който говори колегата.
https://youtu.be/mLZXNyhX3gU?si=zLH4DoPtgYO3FDHT
Много, много бъркате за щангите, но си трябва четене.
Също като при секса. На 25 години правиш три тека за една нощ и се чудиш дали не са малко. На 60 правиш секс веднъж седмично и го отчиташ като голямо постижение.Last edited by mirodes; 06.05.2024, 08:16.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Леле , кажи,че с мама живееш и ще се плесна по челото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Не съм Пинокчо, но ще опитам да отговоря. Водих майка ми на ушен лекар. Имаше същата диагноза: нивото на чуваемост на едното ухо се различаваше от другото. Ушният предписа слухов апарат.
Освен това каза да се правят едни - да ги наречем процедури. От аптека взех 1 % салицилов спирт и клечки за ушите. Потопява се единият край в спирта и внимателно, с въртене се почиства ухото. Внимателно - доколкото да не се стигне до прага на болката, т.е. - да не се засегне тъпанчето. С другия (сух) край на клечката за уши се минава повторно.
Предварително се посъветвай с ушния лекар, за да потвърди или одобри процедурата (или поне да научи нещо ново)
Тук изрично казват да не се използват клечки за уши. Дори да не стигнеш до тъпанчето ше набуташ ушната кал навътре и ше стане по-зле. Има едни разтвори, е като тия:
https://www.amazon.com/NAVEH-PHARMA-.../dp/B007PQPP0M
https://www.amazon.com/Debrox-Drops-.../dp/B00ANL4Z4I
Капеш , разтваря всичко, изтича и после чуваш как яката на фланелката ти се търка във врата. Има и малко по-завъртяни, с помпи, купички ...
Ако много държиш да е механично чистене провери за китове с камера. Поне да виждаш къде бърникаш:
https://www.amazon.com/dp/B0CXJ5VDQ7Last edited by segato; 06.05.2024, 04:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Възможно е, но сигурно ти си много готин и за това е станало. Помня, че беше питал и за съвети за имоти.
Аз мисля като Ратко, че ще се оцени само от модерните мъже.
Агнето е снимано след като обядвахме и нямах време да снимам и останалите неща. Беше вкусно, благодарение на мама,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепинокчо, оня ден, докато обикалях кабинетите за медизинско, да си подновя книжката
ушната ми каза, че съм пооглушал с едното ухо
какви упражнения е полезно да правя
Предварително се посъветвай с ушния лекар, за да потвърди или одобри процедурата (или поне да научи нещо ново)
- 1 like
Коментар
-
Абе, аз се опитвам и единайсети да вкарам - за по-бързо, обаче той не се сгъва и само блъска по екрана.
Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абе, аз се опитвам и единайсети да вкарам - за по-бързо, обаче той не се сгъва и само блъска по екрана. Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тцъ! Аз пиша с 10 пръста по БДС клавиатура. Пък и не трябва да разочаровам Евго. Знам, той доста се дразни като прочете израза
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тцъ! Аз пиша с 10 пръста по БДС клавиатура. Пък и не трябва да разочаровам Евго. Знам, той доста се дразни като прочете израза
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Това с "1/3-та" в кеша на паметта ли го държиш и го копираш във всяко мнение?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
Коментар