Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Бай Ганьо ще им прецака схемата
че да обикаля суперите с ананас и маруля в количката
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
веднага им чупим схемата с мирко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Със сигурност. Ама може само да дефилираш с ананаса,за да те видят и после да го върнеш на рафта.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Това са го измислили вносителите на ананас.Last edited by Vergil1975; 26.09.2024, 22:11.
Коментар
-
много ми е трудно да се сетя, кой ти ги казва тия работи
ли испанците ананаси в количвите.И по ананаси или по маруля си пада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеЕвго-в Испания са измислили нов начин за свалки в супермаркета.Ако търсиш връзка си купуваш ананас и го слагаш в количка да се вижда.Ако искаш необвързваща връзка добавяш и маруля,а за сериозна връзка леща.Така че следващият път като пазаруваш слагай ананаса и се.оглеждай за жени с леща
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеЕвго-в Испания са измислили нов начин за свалки в супермаркета.Ако търсиш връзка си купуваш ананас и го слагаш в количка да се вижда.Ако искаш необвързваща връзка добавяш и маруля,а за сериозна връзка леща.Така че следващият път като пазаруваш слагай ананаса и се.оглеждай за жени с лещапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Чакай, чакай, не беше женско само.
След, като ме изгониха от там отидох при три каки на един 16ти етаж до бившия стадион Варна. Там беше купона.препоръка е
Коментар
-
Евго-в Испания са измислили нов начин за свалки в супермаркета.Ако търсиш връзка си купуваш ананас и го слагаш в количка да се вижда.Ако искаш необвързваща връзка добавяш и маруля,а за сериозна връзка леща.Така че следващият път като пазаруваш слагай ананаса и се.оглеждай за жени с леща
- 2 Харесвания
Коментар
-
ама айде спрете се и вие вече с тия глупости, че кой има пишка в крачола, трябвало да черпи наред
айде аз съм купувал по някоя бира
ама виж го полаксчо
наместил се в женското общежитие и дори не плащал наем
опраскал е там повече кандидат счетоводителки от ботчо, зад асансьора
докато държат по 2 торби от кауфлан във всяка ръка
айде нема нужда!
След, като ме изгониха от там отидох при три каки на един 16ти етаж до бившия стадион Варна. Там беше купона.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Навремето на секса се гледаше като нещо "мръсно и нередно". И не трябваше да се говори и коментира за него.
А сега родителите окурашават децата си да правят секс отрано.
няма как баща ти да те отваря на забивки
като знае, че ще го топнеш веднага за да ти кажат; браво, знаехме си че е мръсникпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
--Ми така се случва, когато мама командва в къщи и, когато тя оценява тези мъже - като неуспешни!
Кого да слуша синът, ако всичко ВЕЧЕ зависи от мама? В нея е нотариалния акт..., а Евго Все пак е "инвеститор" от ново поколение (млад инвестор) - първо продав (туй-онуй трупано от ония, които мама НЕ ХАРЕСВА) и после "инвестира" в недвижимости...
Как да се ожени, като ... така се е стиснал, че слънчев лъч не може да проникне? Разберете го тоя човек, все пак!
айде аз съм купувал по някоя бира
ама виж го полаксчо
наместил се в женското общежитие и дори не плащал наем
опраскал е там повече кандидат счетоводителки от ботчо, зад асансьора
докато държат по 2 торби от кауфлан във всяка ръка
айде нема нужда!
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
еми виновни са и те
защо поне те не му обясниха как да ги сваля студентките
и как да ги онода, че да искат пак
сега без майтап
имах една колежка, дето на маса се беше изцепила, как показвала на сина си да се целува
с цената на много усилия, аз успях да запазя хладнокръвие
но 2 колежки не...
А сега родителите окурашават децата си да правят секс отрано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение[/B]
ама почва да ме дразни отношението на баща ти
нито имоти осигурил
нито ви показал, как да използвате пишката
Кого да слуша синът, ако всичко ВЕЧЕ зависи от мама? В нея е нотариалния акт..., а Евго Все пак е "инвеститор" от ново поколение (млад инвестор) - първо продав (туй-онуй трупано от ония, които мама НЕ ХАРЕСВА) и после "инвестира" в недвижимости...
Как да се ожени, като ... така се е стиснал, че слънчев лъч не може да проникне? Разберете го тоя човек, все пак!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар