IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ясно казах каква е полезната храна-месо и то мазно,яйца и масло.
    Нищо не съм твърдял за Макдоналдс и като професор не ти прави чест да ми преписваш,че съм казал подобни глупости.
    Ейй, човек да не се изгъбарка, много докачливи станаха всички!

Вместо да се засмее и подмине..........

пп
    Какво пък му е полезно на маслото?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

За 36-годишна, но Алек е на 28 г.
      Естествено,че не му трябва 8 години по-дърта жена.Тя никога няма да му отдаде необходимото уважение като към мъж.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Абсолютно!

От биг Мак менюто по-добро още няма измислено. Хем колко години вече учените търсят, ама няма?!
        А най-добре е да се яде от багажник на кола паркирана на не повече от 3метра от булеварда в час пик.
        Повишава дълголетието.......
        Ясно казах каква е полезната храна-месо и то мазно,яйца и масло.
        Нищо не съм твърдял за Макдоналдс и като професор не ти прави чест да ми преписваш,че съм казал подобни глупости.

Коментар

За колко годишна участничка направи тоя коментар?
          За 36-годишна, но Алек е на 28 г.

Коментар

Ядките са много вредни.....
            Абсолютно!

От биг Мак менюто по-добро още няма измислено. Хем колко години вече учените търсят, ама няма?!
            А най-добре е да се яде от багажник на кола паркирана на не повече от 3метра от булеварда в час пик.
            Повишава дълголетието.......

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ще изчакам пинокчо за второ мнение
              Ти си знаеш. Казвам ти го като на приятел. Иначе нямах намерение да обсъждам тази информация в Интернет.

Коментар

Ядките са много вредни.Не случайно се получават и много тежки алергии от ядки. Дъщеря ми едва я спасиха,след като яде малко кашу.
                При теб няма такава реакция, ама със сигурност ти вредят. Също много вредни са и бобовите растения, доматите и картофите.
                Хм.

Коментар

Ядките са много вредни.Не случайно се получават и много тежки алергии от ядки. Дъщеря ми едва я спасиха,след като яде малко кашу.
                  При теб няма такава реакция, ама със сигурност ти вредят. Също много вредни са и бобовите растения, доматите и картофите.
                  ще изчакам пинокчо за второ мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Брои се ако бухаш!

Ядки? Откъде ги намираш с такива странни имена?
                    пригодим съм
                    в малка степен

Коментар

ако бухам само ядки, брои ли се

Коментар

Брои се ако бухаш!

Ядки? Откъде ги намираш с такива странни имена?

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Стига си говорил наизуст. Месото е дошло след като е изчезнала растителността или е останала оскъдна. Започнало се със събирачество и плодове. Това е канон в еволюцията на човека. Къде ги четеш тия глупости, които непрекъснато си ги измисляш? Ние затова сме със смесена храносмилателна система.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Стига си говорил наизуст. Месото е дошло след като е изчезнала растителността или е останала оскъдна. Започнало се със събирачество и плодове. Това е канон в еволюцията на човека. Къде ги четеш тия глупости, които непрекъснато си ги измисляш? Ние затова сме със смесена храносмилателна система.
                            Преди 5 милиона години е така.Но постепенно човека става само месоядни,за разлика от човекоподобните маймуни. Не случайно и апендикса е закърнял орган. Щото не ни е трябвал,щото не сме яли растения. За разлика от горилите .При тях апендикса е много по-голям и служи за разграждане на растенията,които ядат.
                            https://www.sciencedaily.com/release...0405113606.htm
                            Ето линк към израелсиото изследване.Според него хората са преминали към растителна храна като са.избили мамутите и другите големи животни.Но преди това в продължение на 2 милиона години са яли основно месо. А през ледниковите периоди и само месо.
                            Last edited by mirodes; 16.05.2024, 22:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                              Преди малко в "Ергена" майката на Алекс обясни, че жените към 45 г. влизат в предкритическа, а на 50 г са в критическа и не иска стара снаха.

За колко годишна участничка направи тоя коментар?

Коментар

Хахаха-а какво са яли нашите предци стотици хиляди години през ледниковите периоди,а и преди това?Домати и картофи или САМО месо.Израелски учени са направили изследвания, че в последните 2,5 милиона години хората и техните предци са били изключително месоядни.
                                Растенията не искат да ги ядеш. Но за разлика от животните нямат рога,зъби,копита.И се защитават с отровни вещества в себе си.Не случайно пандите ядат само бамбук, а коалите само евкалипт. Щото организма им не може да преработва безопасно други растения. И човешките организми са настроени да ядат месо в течение на 2.5 милиона години .

Коментар

Working...
                                X