Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЕвгооу, само да ти кажа, че флиртове стават и когато си с колата, ама на теб нали ти е скъпо удоволствие.
Аз имам къде да ги каня и не се налага да го правим в кола.
Това, че не харча за кола, ми дава възможност за други неща - да имам хубав гардероб, да пътувам в чужбина, да харча за ремонти и обзавеждане и да разполагам.
Като ми е спешно нещо, си вземам такси. Не е скъпо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А ти какво обичаш да правиш в свободното време? Наистина ли си алфа?
А ти си епсилон!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ще си счупиш кръста с тая коса. Трябва да няма никой зад теб. Сам ли косиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
В Испания голям цирк. Отрочето на едната от пост левите партии прокламиращи, че всеки мъж е хищник и потенциален изнасилвач вчера си подаде оставката щото няколко кокони се обявиха за “изнасилени” понеже сами влезли в стаята с него и той ги целунал без тяхно съгласие. Сега като му турнат и дело за “изнасилвач” ще види кон боб яде ли. Революцията изяде децата си.
Ти си седнал да се оплакваш, че поради обеднял речников и фантазен фонд на получателя на съобщението си неразбран в пост на сайт дете на посткомунистическата епоха на преход и дигитализация. Трай сега и консумирай качествен сеир. Друго не остана.
Коментар
-
И аз кося, с метална коса от едно време.
Сигурно си много далеч от нас и пътя до вас е час и половина. Аз си изкарвам пари и добре смятам.
Мога много хубаво да боядисвам с латекс и оправям дефектите, но го правя само за себе си.
Живеем в съседни блокове в един квартал с нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеКаква майка, каква баница???
Още ли живееш при майка си?
За времето, за което правиш една баница, което въобще не е мъжка работа, можеше да дойдеш да ми окосиш ливадата и да сложиш 200 лева в джоба си, а с 10 от тях да купиш на майка си и банички и боза. Така са истинските мъже - работят, за да печелят пари, за да могат жените им да ги харчат и да им правят баница и други по-приятни неща ....
ПП: Сетих се за косенето, защото докато си правя кефа на компютъра видях на камерите, че наетия от мене косач идва в ранни зори, после коси 3-4 часа и най-накрая си тръгва с 300-400 лв. в джоба. Не съм му виновен, че е нискоквалифициран и не може да си намери друга работа, но евала - момчето е работливо и си докарва добри пари. Повтарям - не прави баница, а здраво работи и печели добре.
Сигурно си много далеч от нас и пътя до вас е час и половина. Аз си изкарвам пари и добре смятам.
Мога много хубаво да боядисвам с латекс и оправям дефектите, но го правя само за себе си.
Живеем в съседни блокове в един квартал с нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеСутринта станах в 6 часа, за да направя баница за майка ми, която се възстановява. За да има какво да закуси и обядва.
Още ли живееш при майка си?
За времето, за което правиш една баница, което въобще не е мъжка работа, можеше да дойдеш да ми окосиш ливадата и да сложиш 200 лева в джоба си, а с 10 от тях да купиш на майка си и банички и боза. Така са истинските мъже - работят, за да печелят пари, за да могат жените им да ги харчат и да им правят баница и други по-приятни неща ....
ПП: Сетих се за косенето, защото докато си правя кефа на компютъра видях на камерите, че наетия от мене косач идва в ранни зори, после коси 3-4 часа и най-накрая си тръгва с 300-400 лв. в джоба. Не съм му виновен, че е нискоквалифициран и не може да си намери друга работа, но евала - момчето е работливо и си докарва добри пари. Повтарям - не прави баница, а здраво работи и печели добре.Last edited by Mateev; 26.10.2024, 09:03.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеОня педерасин защо ме е трил? Нямаше нито една нецензурна дума. Беше разказ за животни с малко по-фриволно поведение - дребнобуржоазна литература. Ама днес са неграмотници, не знаят коя дума е мръсна и коя - не. Егати образованието. Имало демографска криза. Дали е добро, дали е зло? Ще намалеят кои? Този път ще си затрая, че вече ще се изразя нецензурно, както и започнах.
Ти си седнал да се оплакваш, че поради обеднял речников и фантазен фонд на получателя на съобщението си неразбран в пост на сайт дете на посткомунистическата епоха на преход и дигитализация. Трай сега и консумирай качествен сеир. Друго не остана.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИскаш ли да пием по уиски само двамата, може и червено вино.
.
Казал съм,от мен е масрафа !
- 1 like
Коментар
-
Искаш ли да пием по уиски само двамата, може и червено вино.
Сутринта станах в 6 часа, за да направя баница за майка ми, която се възстановява. За да има какво да закуси и обядва.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Такъв е алгоритъмът. Отдавна съм казал, че Евгич е мюре, на което се ловим, за да ръсим простотии.
Сутринта станах в 6 часа, за да направя баница за майка ми, която се възстановява. За да има какво да закуси и обядва.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Верно май си говорим с посредствен бот. Как все пичове намираш?
- 1 like
Коментар
-
Не става дума за забележки, а за истерии и крещене.
Инструкторът ме беше научил горе долу, аз съм си пренасял с колата бюро и компютърен стол за у нас и стъкла за село.
Старият вземаше колата да ходи на неговото село, много се стискаше и не искаше да инвестира в мен. За да му взема пари за обикновени неща, трябваше много да се разправям с него.
Това лято на плажа, един пич на 23 г. се оплака, че и неговият баща правел подобни изпълнения и той не искал да кара с него. Щял да вземе допълнителни часове и да си купи кола. Момчето е високо и симпатично, но не думка (няма приятелка).
- 1 like
Коментар
Коментар