Първоначално изпратено от Evgo
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
За една 20г девойка си дърт пръч , а ти за кво се имаш все едно. Ако беше на ниво , нямаше да пишеш тук и да разтягаш локуми а всекидневно щеше да разтягаш женски крачета. Та ,истината боли ,но си е истина.
Момчето е високо, тренира, умно е, обаче е от провинциален град и няма много жени около него. И май не е спал с жена. Учи задочно и в неговата специалност потчи няма жени. И не използва високото си ниво на тестостерон.
Дали пък не е повече мъж от някой простак (тройкаджия без висше), който се занимава с ромки или магистралки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Няма битка. Просто природни механизми. Който ги познава е едноок цар в царството на слепите
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Не се имам за дърт пръч и не съм такъв.
Повечето ми колеги от следването и от работата ми са с късна репродукция.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИ накрая, за да е щастлива една връзка, трябва да има и пари и секс,
Отделно, ако един мъж не може да носи парите в семейството, той няма никакво самочувствие.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЗдравейте,
бях една седмица ваканция в чужбина и не съм писал, но Ви четох.
Мерси на Матеев за съветите и хубавото описание. Във филма "Римската империя" по Нетфликс има такива сцени с император Калигула и Комод, че много обичали да спят с "всичко младо и красиво", имаше много любовни сцени с жени. Филмът е достоверен и интересен.
(Има и още един хубав исторически филм "The Rise of the Ottoman Empire" - има епизоди за битката между Мехмед Завоевателя и Влад Дракула.)
Ганка обаче изобщо не иска такава страст, -тя иска да се пласира скъпо и на богато, не и пука за бицепса на Горан, не иска да домакинства, понякога и не свири, дори Ганки на 40+ не свалят гарда и се мислят за принцеси.
И накрая, за да е щастлива една връзка, трябва да има и пари и секс,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Здравейте,
бях една седмица ваканция в чужбина и не съм писал, но Ви четох.
Мерси на Матеев за съветите и хубавото описание. Във филма "Римската империя" по Нетфликс има такива сцени с император Калигула и Комод, че много обичали да спят с "всичко младо и красиво", имаше много любовни сцени с жени. Филмът е достоверен и интересен.
(Има и още един хубав исторически филм "The Rise of the Ottoman Empire" - има епизоди за битката между Мехмед Завоевателя и Влад Дракула.)
Ганка обаче изобщо не иска такава страст, тя иска да се пласира скъпо и на богато, не и пука за бицепса на Горан, не иска да домакинства, понякога и не свири, дори Ганки на 40+ не свалят гарда и се мислят за принцеси.
И накрая, за да е щастлива една връзка, трябва да има и пари и секс,Last edited by Evgo; 27.05.2024, 14:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Добро да е утрото, но коя е истината? Навремето е било по-лесно, човекът е бил андрогин - не е търсил мъж или жена, удрял си е сам една патка и си е лягал спокойно откъм всякакви, задръстващи главата, въпроси за женската си същност или за мъжката. Все едно сега да си задава въпроси какво иска лявата ръка или дясната - дали лявата обича да гали мокри вагини, а дясната да дърпа ташаци или обратно. Днес човекът е разцепен на две, счупен е на две и търси как да се събере отново в своята цялост. Тази измислена битка между мъжете и жените за това кой да вкарва голове и кой да пази на вратата е битка за оцялостяване. Какво е спектакълът без едните или без другите?
Коментар
-
Ясно бе мила , приказката за принца всички я знаем , въпроса е ,че в живия живот не е баш тъй.
Коментар
-
Абе хора, какво толкова ви става, когато се кажат две три истини?
Тука се изредихте всички да си описвате сексуалните фантазии и вкратце разбрахме какво искат мъжете. Ама темата е какво искат жените
Айде добро утро
Коментар
-
Абе хора, какво толкова ви става, когато се кажат две три истини?
Тука се изредихте всички да си описвате сексуалните фантазии и вкратце разбрахме какво искат мъжете. Ама темата е какво искат жените
Айде добро утро
- 1 like
Коментар
-
Много нАпън има в теб , предполагам е дефицит някъде в личното. Селективната функция само у женското викаш ,а мъжкото се реди пък където го огрее , ех тия златни дупки бе. Принципно ,съвременната жена има големи изисквания, съвременният мъж също, и все нещастни и със зор тия хора бе.
Айде добро утро
Коментар
-
Мъжката генитична програма е проста и ясна. Да се вкара гол. Точка.
Женската програма е по-сложна. Да селектираш, да родиш и да отгледаш.
И понеже все пак темата е “женска”. Няма по-интересно и грандиозно изживяване от бременност, раждане и отглеждане на дете.
Оттам всички разлики. Различни генетични програми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
еми, нали затова намесих любов
а за по-недоверчивите има и бракове
други ходят на врачки за да им предскажат бъдещето
Та оттам и разликите в мисленето.Last edited by Selena2024; 26.05.2024, 23:24.
- 1 like
Коментар
-
Не става дума за калкулации. Представи си, че те оставят бременен и изчезнат. Хайде, за да ме разбереш - че се случва на дъщеря ти.
а за по-недоверчивите има и бракове
други ходят на врачки за да им предскажат бъдещетопрепоръка е
Коментар
Коментар