IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo

Не се имам за дърт пръч и не съм такъв.

Повечето ми колеги от следването и от работата ми са с късна репродукция.
    Евгич, можеш да дочакаш и да стигнеш годините на Ицко Финци, стига да проявиш това търпение. Но това едва ли е утешаващо. Ти говориш непрекъснато за репродукция, а репродукцията е страничен ефект. Не ореш, приятелю, това е причината. На тия години трябва да ходиш само с една препаска, за да не губиш време да събуваш и обуваш непрекъснато. А ти се разнасяш с разни костюмчета, дето бабите се бабосват с теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

За една 20г девойка си дърт пръч , а ти за кво се имаш все едно. Ако беше на ниво , нямаше да пишеш тук и да разтягаш локуми а всекидневно щеше да разтягаш женски крачета. Та ,истината боли ,но си е истина.
      Имам един приятел от морето, на 23 г. Печем се на плажа всяка година (на централния плаж) и съм приятел и със семейството му. Подарих му хубав подарък за дипломирането.

Момчето е високо, тренира, умно е, обаче е от провинциален град и няма много жени около него. И май не е спал с жена. Учи задочно и в неговата специалност потчи няма жени. И не използва високото си ниво на тестостерон.

Дали пък не е повече мъж от някой простак (тройкаджия без висше), който се занимава с ромки или магистралки?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Няма битка. Просто природни механизми. Който ги познава е едноок цар в царството на слепите
        Хубаво е човек да познава тези природни механизми, което се случва в една по-късна възраст и човек поглежда с гняв към кроткия си дюкян. И Слава Богу, че е така. Ако младите на 20 години имат акъла на 50 годишните, човечеството отдавна щеше да е изчезнало. Така, че дължим продължението на живота на непознаването на тези природни механизми. Мъдростта е печал, а опечален човек живот не създава, той само акъл дава и ругае, ако пенсията му закъснее с един ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Не се имам за дърт пръч и не съм такъв.

Повечето ми колеги от следването и от работата ми са с късна репродукция.
          За една 20г девойка си дърт пръч , а ти за кво се имаш все едно. Ако беше на ниво , нямаше да пишеш тук и да разтягаш локуми а всекидневно щеше да разтягаш женски крачета. Та ,истината боли ,но си е истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
            И накрая, за да е щастлива една връзка, трябва да има и пари и секс,
            Абсолютно вярно. Любовта преминава и остава доверието и взаимното уважение. И ако почнат скандали за кинти става страшно и връзката няма бъдеще, а секса си е физическа необходимост.
            Отделно, ако един мъж не може да носи парите в семейството, той няма никакво самочувствие.
            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
              Здравейте,

бях една седмица ваканция в чужбина и не съм писал, но Ви четох.

Мерси на Матеев за съветите и хубавото описание. Във филма "Римската империя" по Нетфликс има такива сцени с император Калигула и Комод, че много обичали да спят с "всичко младо и красиво", имаше много любовни сцени с жени. Филмът е достоверен и интересен.

(Има и още един хубав исторически филм "The Rise of the Ottoman Empire" - има епизоди за битката между Мехмед Завоевателя и Влад Дракула.)

Ганка обаче изобщо не иска такава страст, -тя иска да се пласира скъпо и на богато, не и пука за бицепса на Горан, не иска да домакинства, понякога и не свири, дори Ганки на 40+ не свалят гарда и се мислят за принцеси.

Така , щото гледш 40+ , а въпроса е ,че когато му е времето ,тогава се случват нещата естествено.,а това е през 20-те години на хората. За дъртите пръчове е тегава работата относно задомяването.

Коментар

• Здравейте,

бях една седмица ваканция в чужбина и не съм писал, но Ви четох.

Мерси на Матеев за съветите и хубавото описание. Във филма "Римската империя" по Нетфликс има такива сцени с император Калигула и Комод, че много обичали да спят с "всичко младо и красиво", имаше много любовни сцени с жени. Филмът е достоверен и интересен.

(Има и още един хубав исторически филм "The Rise of the Ottoman Empire" - има епизоди за битката между Мехмед Завоевателя и Влад Дракула.)

Ганка обаче изобщо не иска такава страст, тя иска да се пласира скъпо и на богато, не и пука за бицепса на Горан, не иска да домакинства, понякога и не свири, дори Ганки на 40+ не свалят гарда и се мислят за принцеси.

Last edited by Evgo; 27.05.2024, 14:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Добро да е утрото, но коя е истината? Навремето е било по-лесно, човекът е бил андрогин - не е търсил мъж или жена, удрял си е сам една патка и си е лягал спокойно откъм всякакви, задръстващи главата, въпроси за женската си същност или за мъжката. Все едно сега да си задава въпроси какво иска лявата ръка или дясната - дали лявата обича да гали мокри вагини, а дясната да дърпа ташаци или обратно. Днес човекът е разцепен на две, счупен е на две и търси как да се събере отново в своята цялост. Тази измислена битка между мъжете и жените за това кой да вкарва голове и кой да пази на вратата е битка за оцялостяване. Какво е спектакълът без едните или без другите?
                  Няма битка. Просто природни механизми. Който ги познава е едноок цар в царството на слепите

Коментар

Ясно бе мила , приказката за принца всички я знаем , въпроса е ,че в живия живот не е баш тъй.
                    Къв принц те гони не е ясно. Пуснах ти две истини от живия живот и подскачаш.

Коментар

Абе хора, какво толкова ви става, когато се кажат две три истини?

Тука се изредихте всички да си описвате сексуалните фантазии и вкратце разбрахме какво искат мъжете. Ама темата е какво искат жените

Айде добро утро
                      Ясно бе мила , приказката за принца всички я знаем , въпроса е ,че в живия живот не е баш тъй.

Коментар

Тука се изредихте всички да си описвате сексуалните фантазии и вкратце разбрахме какво искат мъжете. Ама темата е какво искат жените

Айде добро утро
                        Добро да е утрото, но коя е истината? Навремето е било по-лесно, човекът е бил андрогин - не е търсил мъж или жена, удрял си е сам една патка и си е лягал спокойно откъм всякакви, задръстващи главата, въпроси за женската си същност или за мъжката. Все едно сега да си задава въпроси какво иска лявата ръка или дясната - дали лявата обича да гали мокри вагини, а дясната да дърпа ташаци или обратно. Днес човекът е разцепен на две, счупен е на две и търси как да се събере отново в своята цялост. Тази измислена битка между мъжете и жените за това кой да вкарва голове и кой да пази на вратата е битка за оцялостяване. Какво е спектакълът без едните или без другите?

Коментар

Много нАпън има в теб , предполагам е дефицит някъде в личното. Селективната функция само у женското викаш ,а мъжкото се реди пък където го огрее , ех тия златни дупки бе. Принципно ,съвременната жена има големи изисквания, съвременният мъж също, и все нещастни и със зор тия хора бе.

Айде добро утро

Коментар

Мъжката генитична програма е проста и ясна. Да се вкара гол. Точка.

Женската програма е по-сложна. Да селектираш, да родиш и да отгледаш.

И понеже все пак темата е “женска”. Няма по-интересно и грандиозно изживяване от бременност, раждане и отглеждане на дете.

Оттам всички разлики. Различни генетични програми.
                            Много нАпън има в теб , предполагам е дефицит някъде в личното. Селективната функция само у женското викаш ,а мъжкото се реди пък където го огрее , ех тия златни дупки бе. Принципно ,съвременната жена има големи изисквания, съвременният мъж също, и все нещастни и със зор тия хора бе.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

еми, нали затова намесих любов
                              а за по-недоверчивите има и бракове
                              други ходят на врачки за да им предскажат бъдещето
                              Просто много млади жени предпочитат да са от “по-недоверчивите”, щото мъжете не забременяват, ама жените забременяват.

Та оттам и разликите в мисленето.
                              Last edited by Selena2024; 26.05.2024, 23:24.

Коментар

Не става дума за калкулации. Представи си, че те оставят бременен и изчезнат. Хайде, за да ме разбереш - че се случва на дъщеря ти.
                                еми, нали затова намесих любов
                                а за по-недоверчивите има и бракове
                                други ходят на врачки за да им предскажат бъдещето
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X