IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

В събота бях на парти. Който си е Ок си е Ок без да са му притъпени инстинктите. 90те в бг бяха изпитание. Както казах на Евго и тогава се правеха деца.
    Баш тъй! Кльощавият е от Z-ет поколението. Трудно, но се справихме. Донякъде. Добре не чакахме като Евго.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

В събота бях на парти. Който си е Ок си е Ок без да са му притъпени инстинктите. 90те в бг бяха изпитание. Както казах на Евго и тогава се правеха деца.
      Да не си забърсала нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Никога не е било зле - това, което не те убива, те прави по-силен. Имаше хъс за живот, защото коварно се изплъзваше. Сега от хедонизъм се чешат по козината и не обръщат внимание, дали е пълна чинийката и дали има женска наоколо. Когато нямаше нищо по рафтовете, качвахме касиерките на тях и си търсехме утешителните награди. Момичетата бяха щедри, мислехме, че Земята ще спре да се върти. Запретваха фусти и заедно се опитвахме да й придадем тласък. Връщахме се с празни чанти, но съхранихме живота. Нищо от това не се знае днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Прекарах много хубаво, с чудесна компания и малчугани. Купих си маркова дрешка.

Германките много държат на външния си вид и слагат бижута, дори има прилика с германките от филмите, които сме гледали като ученици.

С руса коса, костюмирани и с малко бижута. Или пък със сако и дънки и хубави маратонки. И ми се струва, че са по-спокойни от нас, защото живеят в по-уредена държава.
          Като не си орал, как така си прекарал хубаво? Германките са най-дашните жени. Закодирано им е още от програмата "Лебенсборн". Като идваха от ГДР-то навремето по морето, разоравахме дюните по нощите и вадехме мокрия пясък отгоре. А ти си гледал немски филми. Можеш ли поне едно заглавие да споделиш? Нещо с Марлене Дитрих, как гризе на Гари Купър ухото, докато танцува с него в "Желание". Чернобяла лента е, но страстите са цветни и огряват целия киносалон. Сега ходят по моловете да ядат пуканки и не разбират какво пише в субтитрите.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            Стига бе Евго, стига си се хвалил .....дали имаш корем или кофа не е от особено значение, друго си трябва. На почивката в чужбина не забърса ли нещо?
            Организирано ли бяхте или самостоятелно? Ако сте били гръпа със сигурност е имало и мацки.....е ако си бил с пенсионери клуб може и да е нямало...
            Прекарах много хубаво, с чудесна компания и малчугани. Купих си маркова дрешка.

Германките много държат на външния си вид и слагат бижута, дори има прилика с германките от филмите, които сме гледали като ученици.

С руса коса, костюмирани и с малко бижута. Или пък със сако и дънки и хубави маратонки. И ми се струва, че са по-спокойни от нас, защото живеят в по-уредена държава.

Коментар

Мдам. А през 90те беше в пъти по-зле. Не е оправдание обаче. Не е вярно, по-лесно намираха работа младите.
              Никога не е било зле - това, което не те убива, те прави по-силен. Имаше хъс за живот, защото коварно се изплъзваше. Сега от хедонизъм се чешат по козината и не обръщат внимание, дали е пълна чинийката и дали има женска наоколо. Когато нямаше нищо по рафтовете, качвахме касиерките на тях и си търсехме утешителните награди. Момичетата бяха щедри, мислехме, че Земята ще спре да се върти. Запретваха фусти и заедно се опитвахме да й придадем тласък. Връщахме се с празни чанти, но съхранихме живота. Нищо от това не се знае днес.

Коментар

• Стига бе Евго, стига си се хвалил .....дали имаш корем или кофа не е от особено значение, друго си трябва. На почивката в чужбина не забърса ли нещо?
                Организирано ли бяхте или самостоятелно? Ако сте били гръпа със сигурност е имало и мацки.....е ако си бил с пенсионери клуб може и да е нямало...

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Съвсем "Не".

Аз съм с параметри като Лошия мечок - 187 см/95 кг и изглеждам супер в костюм и спортни дрехи.
                  Ами ти си поне 15 кг. отгоре, свали ги тия костюми и си виж шкембето, паласките и свинските цицки. С тия показатели може, ако тренираш културизъм, примерно, без да зобиш. Но ти казваш, че правиш вкусни баници, а от това няма отърване.

Коментар

Мдам. А през 90те беше в пъти по-зле. Не е оправдание обаче. Не е вярно, по-лесно намираха работа младите.
                    Сега намират по-лесно и за повече пари, ако не ги мързи.

През 90-те беше много зле, наистина.

Аз съм бил на ученически купони и рождени дни - подаряваха боклуци, а почерпката беше доста бедна, сандвичи с пасетет и крема сирене и някакво безалкохолно или СТЕП. Доста минималистично. Но пък иначе беше весело.
                    Last edited by Evgo; 27.05.2024, 17:56.

Коментар

А на мен ми се струва, че и ти си single and searching for a wife.
                      Не е. Задомен е той. Сори.

Коментар

През 2000 г. и през 2003-2004г. имаше голяма безработица в БГ и много млади хора заминаха в чужбина да търсят препитание. Дори през 2006 г. заплатите не бяха високи, сравнено с днес. Поради тези общи макроикономически и социални причини и аз не можах да си намеря жена на 20 +.

И на никой не му пукаше за това, че ти си млад! Не се ценеше особено.

Коментар

А на мен ми се струва, че и ти си single and searching for a wife.
                          Ха, ха, на мен Татко Карло ми уши едни къси панталонки и аз го прекарвах през крачола. А си помагах и с носа. Но ти с тия костюмчета докато го прекараш през крачола, па се оплетеш в чорапа, па ти се заглави в обувката - то, момичето, ще те вземе за мистър Бийн.

Коментар

Имам един приятел от морето, на 23 г. Печем се на плажа всяка година (на централния плаж) и съм приятел и със семейството му. Подарих му хубав подарък за дипломирането.

Момчето е високо, тренира, умно е, обаче е от провинциален град и няма много жени около него. И май не е спал с жена. Учи задочно и в неговата специалност потчи няма жени. И не използва високото си ниво на тестостерон.

Дали пък не е повече мъж от някой простак (тройкаджия без висше), който се занимава с ромки или магистралки?
                            Повече или по малко го показват само факти и резултати,Евгич. Лалат и разтягат локуми женските индивиди,предимно. Ромки и магистралки би могъл да се занимава само беден импотентен чичак!

Коментар

През 2000 г. и през 2003-2004г. имаше голяма безработица в БГ и много млади хора заминаха в чужбина да търсят препитание. Дори през 2006 г. заплатите не бяха високи, сравнено с днес. Поради тези общи макроикономически и социални причини и аз не можах да си намеря жена на 20 +.

Евгич, ама тия приказки ми приличат на - баба ми закопча панталоните да не ми падат и като дойде момичето, не можах да ги разкопчая.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

За една 20г девойка си дърт пръч , а ти за кво се имаш все едно. Ако беше на ниво , нямаше да пишеш тук и да разтягаш локуми а всекидневно щеше да разтягаш женски крачета. Та ,истината боли ,но си е истина.

Коментар

Working...
                                X