If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В събота бях на парти. Който си е Ок си е Ок без да са му притъпени инстинктите. 90те в бг бяха изпитание. Както казах на Евго и тогава се правеха деца.
Баш тъй! Кльощавият е от Z-ет поколението. Трудно, но се справихме. Донякъде. Добре не чакахме като Евго.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
В събота бях на парти. Който си е Ок си е Ок без да са му притъпени инстинктите. 90те в бг бяха изпитание. Както казах на Евго и тогава се правеха деца.
Никога не е било зле - това, което не те убива, те прави по-силен. Имаше хъс за живот, защото коварно се изплъзваше. Сега от хедонизъм се чешат по козината и не обръщат внимание, дали е пълна чинийката и дали има женска наоколо. Когато нямаше нищо по рафтовете, качвахме касиерките на тях и си търсехме утешителните награди. Момичетата бяха щедри, мислехме, че Земята ще спре да се върти. Запретваха фусти и заедно се опитвахме да й придадем тласък. Връщахме се с празни чанти, но съхранихме живота. Нищо от това не се знае днес.
Прекарах много хубаво, с чудесна компания и малчугани. Купих си маркова дрешка.
Германките много държат на външния си вид и слагат бижута, дори има прилика с германките от филмите, които сме гледали като ученици.
С руса коса, костюмирани и с малко бижута. Или пък със сако и дънки и хубави маратонки. И ми се струва, че са по-спокойни от нас, защото живеят в по-уредена държава.
Като не си орал, как така си прекарал хубаво? Германките са най-дашните жени. Закодирано им е още от програмата "Лебенсборн". Като идваха от ГДР-то навремето по морето, разоравахме дюните по нощите и вадехме мокрия пясък отгоре. А ти си гледал немски филми. Можеш ли поне едно заглавие да споделиш? Нещо с Марлене Дитрих, как гризе на Гари Купър ухото, докато танцува с него в "Желание". Чернобяла лента е, но страстите са цветни и огряват целия киносалон. Сега ходят по моловете да ядат пуканки и не разбират какво пише в субтитрите.
Стига бе Евго, стига си се хвалил .....дали имаш корем или кофа не е от особено значение, друго си трябва. На почивката в чужбина не забърса ли нещо?
Организирано ли бяхте или самостоятелно? Ако сте били гръпа със сигурност е имало и мацки.....е ако си бил с пенсионери клуб може и да е нямало...
Прекарах много хубаво, с чудесна компания и малчугани. Купих си маркова дрешка.
Германките много държат на външния си вид и слагат бижута, дори има прилика с германките от филмите, които сме гледали като ученици.
С руса коса, костюмирани и с малко бижута. Или пък със сако и дънки и хубави маратонки. И ми се струва, че са по-спокойни от нас, защото живеят в по-уредена държава.
Мдам. А през 90те беше в пъти по-зле. Не е оправдание обаче. Не е вярно, по-лесно намираха работа младите.
Никога не е било зле - това, което не те убива, те прави по-силен. Имаше хъс за живот, защото коварно се изплъзваше. Сега от хедонизъм се чешат по козината и не обръщат внимание, дали е пълна чинийката и дали има женска наоколо. Когато нямаше нищо по рафтовете, качвахме касиерките на тях и си търсехме утешителните награди. Момичетата бяха щедри, мислехме, че Земята ще спре да се върти. Запретваха фусти и заедно се опитвахме да й придадем тласък. Връщахме се с празни чанти, но съхранихме живота. Нищо от това не се знае днес.
Стига бе Евго, стига си се хвалил .....дали имаш корем или кофа не е от особено значение, друго си трябва. На почивката в чужбина не забърса ли нещо?
Организирано ли бяхте или самостоятелно? Ако сте били гръпа със сигурност е имало и мацки.....е ако си бил с пенсионери клуб може и да е нямало...
Аз съм с параметри като Лошия мечок - 187 см/95 кг и изглеждам супер в костюм и спортни дрехи.
Ами ти си поне 15 кг. отгоре, свали ги тия костюми и си виж шкембето, паласките и свинските цицки. С тия показатели може, ако тренираш културизъм, примерно, без да зобиш. Но ти казваш, че правиш вкусни баници, а от това няма отърване.
Мдам. А през 90те беше в пъти по-зле. Не е оправдание обаче. Не е вярно, по-лесно намираха работа младите.
Сега намират по-лесно и за повече пари, ако не ги мързи.
През 90-те беше много зле, наистина.
Аз съм бил на ученически купони и рождени дни - подаряваха боклуци, а почерпката беше доста бедна, сандвичи с пасетет и крема сирене и някакво безалкохолно или СТЕП. Доста минималистично. Но пък иначе беше весело.
През 2000 г. и през 2003-2004г. имаше голяма безработица в БГ и много млади хора заминаха в чужбина да търсят препитание. Дори през 2006 г. заплатите не бяха високи, сравнено с днес. Поради тези общи макроикономически и социални причини и аз не можах да си намеря жена на 20 +.
И на никой не му пукаше за това, че ти си млад! Не се ценеше особено.
А на мен ми се струва, че и ти си single and searching for a wife.
Ха, ха, на мен Татко Карло ми уши едни къси панталонки и аз го прекарвах през крачола. А си помагах и с носа. Но ти с тия костюмчета докато го прекараш през крачола, па се оплетеш в чорапа, па ти се заглави в обувката - то, момичето, ще те вземе за мистър Бийн.
Имам един приятел от морето, на 23 г. Печем се на плажа всяка година (на централния плаж) и съм приятел и със семейството му. Подарих му хубав подарък за дипломирането.
Момчето е високо, тренира, умно е, обаче е от провинциален град и няма много жени около него. И май не е спал с жена. Учи задочно и в неговата специалност потчи няма жени. И не използва високото си ниво на тестостерон.
Дали пък не е повече мъж от някой простак (тройкаджия без висше), който се занимава с ромки или магистралки?
Повече или по малко го показват само факти и резултати,Евгич. Лалат и разтягат локуми женските индивиди,предимно. Ромки и магистралки би могъл да се занимава само беден импотентен чичак!
През 2000 г. и през 2003-2004г. имаше голяма безработица в БГ и много млади хора заминаха в чужбина да търсят препитание. Дори през 2006 г. заплатите не бяха високи, сравнено с днес. Поради тези общи макроикономически и социални причини и аз не можах да си намеря жена на 20 +.
Евгич, ама тия приказки ми приличат на - баба ми закопча панталоните да не ми падат и като дойде момичето, не можах да ги разкопчая.
За една 20г девойка си дърт пръч , а ти за кво се имаш все едно. Ако беше на ниво , нямаше да пишеш тук и да разтягаш локуми а всекидневно щеше да разтягаш женски крачета. Та ,истината боли ,но си е истина.
Коментар