IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ходя насам натам, но нямам късмет да ми се случи нещо случайно и да е лесно.
    Ако под лесно разбираш да те хванат за джоба и да те водят на легло трудно би станало. Тези случки са в годините до 35.
    При теб попадение би било да пофлиртуваш и да си тръгнеш с един-два телефона.

Коментар

лесно нема!
      бай тошо
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
        Евго сега се сетих, че гледам наградите на Бг радио.
        Ходиш ли по концерти? Миналата година по случайност бях на една епетиция на Молец на стадион Юнак посред бял ден. Мацка върху мацка. Сами, по две-три, пълно беше.
        Стига развива теории, а пренини към действие.

Коментар

• Евго сега се сетих, че гледам наградите на Бг радио.
          Ходиш ли по концерти? Миналата година по случайност бях на една епетиция на Молец на стадион Юнак посред бял ден. Мацка върху мацка. Сами, по две-три, пълно беше.
          Стига развива теории, а пренини към действие.

Коментар

Така е.

Все пак жената решава на кого ще покаже розичката си и не я предлага на всеки срещнат.
            Така то, розички се предлагат само там, където има опашка.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Къси или три четвърти? Според мен, важно уточнение.
              Наздраве!
              Една мома дочула, че дългоносите са по-надарени, забърсала от улицата един дългонос и след като свършили работата, почукала го по носа с показалец и му казала: "Ей, лъжльооо". Така че от татко Карло зависи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Що така се даваш без бой? Не ти ли е направило впечатление, че напоследък дори читавите мъже го играят пас и ако жената не е настоятелна, не се получават нещата? Затова и нахаканите мадами обират каймака.
                Така е.

Все пак жената решава на кого ще покаже розичката си и не я предлага на всеки срещнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Благоразумно го отстъпих на две украинки. Като го оглозгат добре ще се смея като зла хиена . Но човекът е ентусиаст на 53. Розата цъфти
                  Що така се даваш без бой? Не ти ли е направило впечатление, че напоследък дори читавите мъже го играят пас и ако жената не е настоятелна, не се получават нещата? Затова и нахаканите мадами обират каймака.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Кат та слушам ми мязаш на стар чичак над 65, избиващ комплекси в анонимен форум.
                    Не избива той никакви комплекси а се забавлява. Абе това младите не ви ли е хрумвало, че младостта е временно явление? Ега ти възраставото гестапо сте
                    Last edited by Selena2024; 27.05.2024, 20:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Да не си забърсала нещо?
                      Благоразумно го отстъпих на две украинки. Като го оглозгат добре ще се смея като зла хиена . Но човекът е ентусиаст на 53. Розата цъфти

Аз там ходя да си видя приятелите. Празнувахме 24ти май с българите в групата, а на останалите упорито набиваме що е туй кирилицата къде е създадена и кой я е взел наготово .

Ако ма видиш в действие къв съм будител ще ти стане ясно защо само с триста хиляди като мене цяла Испания яде баница, чука се с великденски яйца и маа кисело мляко.

Оня ден си купувам едни готини алпака стари подноси и антикваря - готин дядо ме пита кога ще му донеса от боядисаните яйца
                      Last edited by Selena2024; 27.05.2024, 20:40.

Коментар

В събота бях на парти. Който си е Ок си е Ок без да са му притъпени инстинктите. 90те в бг бяха изпитание. Както казах на Евго и тогава се правеха деца.
                        Правеха се,ама аз не направих и сега съжалявам. Ученическата ми любов вече стана баба.А аз имам дете в детската градина.

Коментар

Прекарах много хубаво, с чудесна компания и малчугани. Купих си маркова дрешка.

Германките много държат на външния си вид и слагат бижута, дори има прилика с германките от филмите, които сме гледали като ученици.

С руса коса, костюмирани и с малко бижута. Или пък със сако и дънки и хубави маратонки. И ми се струва, че са по-спокойни от нас, защото живеят в по-уредена държава.
                          Разлика между жените в различните държави няма.Всички се свалят по един и същ начин.Преди 15 години ходих да си лекувам контузия в една спортна клиника в Мюнхен. И там беше пълно с млади медицински сестри. Забих само една,ама ако си го бях поставил за цел,можех и повече бройки да направя. Просто трябва да се държиш самоуверено и да умееш да се шегуваш.В клиниката предлагаха напитки-чай,кафе и тем подобни. Една от сестрите ми вика"Something to drink".И аз й отговорих,че искам уиски. Оная се спуска от смях. Ей с такива шеги се свалят жени.А ако тръгнеш на първа среща да им говориш сериозно за брак и деца,няма да станат нещата.
                          Last edited by mirodes; 27.05.2024, 20:17.

Коментар

Като не си орал, как така си прекарал хубаво? Германките са най-дашните жени. Закодирано им е още от програмата "Лебенсборн". Като идваха от ГДР-то навремето по морето, разоравахме дюните по нощите и вадехме мокрия пясък отгоре. А ти си гледал немски филми. Можеш ли поне едно заглавие да споделиш? Нещо с Марлене Дитрих, как гризе на Гари Купър ухото, докато танцува с него в "Желание". Чернобяла лента е, но страстите са цветни и огряват целия киносалон. Сега ходят по моловете да ядат пуканки и не разбират какво пише в субтитрите.
                            Кат та слушам ми мязаш на стар чичак над 65, избиващ комплекси в анонимен форум.
                            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Ха, ха, на мен Татко Карло ми уши едни къси панталонки и аз го прекарвах през крачола. А си помагах и с носа. Но ти с тия костюмчета докато го прекараш през крачола, па се оплетеш в чорапа, па ти се заглави в обувката - то, момичето, ще те вземе за мистър Бийн.
                              Къси или три четвърти? Според мен, важно уточнение.
                              Наздраве!
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

В събота бях на парти. Който си е Ок си е Ок без да са му притъпени инстинктите. 90те в бг бяха изпитание. Както казах на Евго и тогава се правеха деца.
                                Баш тъй! Кльощавият е от Z-ет поколението. Трудно, но се справихме. Донякъде. Добре не чакахме като Евго.
                                Наздраве!
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X