Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Украинките идват. Старайте се българки,щото конкуренцията е огромна.После да няма изненадани.
Ако е 30+ и има деца от друга връзка, сигурно няма да иска да увеличава българската демография.
Но иначе трябва да се използва всяка възможност за контакт с украинки, рускини и славянки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Украинките идват. Старайте се българки,щото конкуренцията е огромна.После да няма изненадани.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Благоразумно го отстъпих на две украинки. Като го оглозгат добре ще се смея като зла хиена . Но човекът е ентусиаст на 53. Розата цъфти
Аз там ходя да си видя приятелите. Празнувахме 24ти май с българите в групата, а на останалите упорито набиваме що е туй кирилицата къде е създадена и кой я е взел наготово .
Ако ма видиш в действие къв съм будител ще ти стане ясно защо само с триста хиляди като мене цяла Испания яде баница, чука се с великденски яйца и маа кисело мляко.
Оня ден си купувам едни готини алпака стари подноси и антикваря - готин дядо ме пита кога ще му донеса от боядисаните яйца
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Ако под лесно разбираш да те хванат за джоба и да те водят на легло трудно би станало. Тези случки са в годините до 35.
При теб попадение би било да пофлиртуваш и да си тръгнеш с един-два телефона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Така е.
Все пак жената решава на кого ще покаже розичката си и не я предлага на всеки срещнат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Що така се даваш без бой? Не ти ли е направило впечатление, че напоследък дори читавите мъже го играят пас и ако жената не е настоятелна, не се получават нещата? Затова и нахаканите мадами обират каймака.
- 1 like
Коментар
-
Ходя насам натам, но нямам късмет да ми се случи нещо случайно и да е лесно.
При теб попадение би било да пофлиртуваш и да си тръгнеш с един-два телефона.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ходя насам натам, но нямам късмет да ми се случи нещо случайно и да е лесно.
бай тошопрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЕвго сега се сетих, че гледам наградите на Бг радио.
Ходиш ли по концерти? Миналата година по случайност бях на една епетиция на Молец на стадион Юнак посред бял ден. Мацка върху мацка. Сами, по две-три, пълно беше.
Стига развива теории, а пренини към действие.
Коментар
-
Така е.
Все пак жената решава на кого ще покаже розичката си и не я предлага на всеки срещнат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Къси или три четвърти? Според мен, важно уточнение.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Що така се даваш без бой? Не ти ли е направило впечатление, че напоследък дори читавите мъже го играят пас и ако жената не е настоятелна, не се получават нещата? Затова и нахаканите мадами обират каймака.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Благоразумно го отстъпих на две украинки. Като го оглозгат добре ще се смея като зла хиена . Но човекът е ентусиаст на 53. Розата цъфти
- 1 like
Коментар
Коментар