Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
какво се оплакваш, на вас ви е лесно да симулирате оргазми
но я опитай да симулираш ерекция.
https://www.youtube.com/watch?v=JGonmI6LrjE
Last edited by Todor Sabev; 10.11.2020, 14:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Чакай сега, педалите нямат проблеми с любовта и вниманието, тях третата точка ги спираАма той Асото каза, че за жените първите две а най-важни, така че подобно развитие сигурно ви харесва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеНормалните жени , търсят от Мъжът да ги усмихва , да ги прегръща и обича /секс - в мъжки превод/Мисля , че и нормалните мъже , търсят същото . Само скоростите са различни , ма това се стикова в хода на приключението , наречено любов и живот .
Ако това ви е сложно и изморително , минавайте на другият бряг или си вземете котка
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
какво се оплакваш, на вас ви е лесно да симулирате оргазми
но я опитай да симулираш ерекция.
Всяка уважаваща себе си жена , която държи на оргазмът си , не симулира . За това и го получава.
Симулацията е свързана с друг тип отношения , до колкото съм чувала
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Офффф.... ОставИ майтапа, ама Евгича толкова много вдигна летвата, че вече няма стигане!
Доколкото разбираме, Евго е от играчите, около 40+.Другите сме ние - дЕдовците, дето сме му под нивото!
Та, Евго все се учи от наборите си... Ама те не споделят на всеослушание... Ясно е: дЕдовците сме им конкуренция!
И кВо се случва, сЯ? Евго - без да иска - издаде номера на 40+- годишните! ...
Значи: кани дамата в къщи, праЯт - кО праЯт - и Евго я изпраща домА! Интересно е КАК я изпраща домА! Как - как? С ба-ни-ца!
Не бих се досетил за това, КАК изпращат домА 40+ годишните! И го пазят в тайна!
................
Е, я да каже някоя от дамите - дали някой я е изпращал по този начин (след секса)? Няма такъв, нали! Няма, я!
Що казвам, че Евго вдигна летвата в Космоса!
(по някое време Я изритваш от леглото и й казваш да си вземе банЦата от кухнята)
Край! Евго ще бъде еталон за дамите!
Добре е, че гаджето ми не чете тук...
Коментар
-
Нормалните жени , търсят от Мъжът да ги усмихва , да ги прегръща и обича /секс - в мъжки превод/Мисля , че и нормалните мъже , търсят същото . Само скоростите са различни , ма това се стикова в хода на приключението , наречено любов и живот .
Ако това ви е сложно и изморително , минавайте на другият бряг или си вземете котка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Направо , мъка ми стана , като прочетох последните няколко поста с оплаквания . Чак се изморих и напрегнах . То било много сложно да си мъж . Не е чудно , че се навъдиха толкоз педали , както каза 4i40 и че Ковид ви предпочита .
но я опитай да симулираш ерекция.препоръка е
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Malka Boza Разгледай мнение
Трябва да отдадем заслуженото на Евго- с коментарите си и с това че приема леко всеки коментар поддържа темата жива и се чуват много истини тука.Иначе и аз имах един такъв колега (началник) стар ерген 40+ ,и тои така все подбираше,правеше тънки сметки да се не мине с пари имоти ядене,да не би да му се падне стая с лошо изложение в хотела като сме командировка и от тоз сорт "важни" за живота му неща.Иначе и тои не беше лошо изглеждащ,апартаменти коли...но като си правеше все тънки сметки и все тази такава онази онакава си остана сам а след 40+ да сме честни скоро и секса престава да е толкова първостепенен а остава вавното -компанията на човека до теб с които си минал през трудностите и те е подкрепял през годините, е съответно и те е ядосвал още толкова ,но то си е така package deal.Иначе си оставаш сам и си ходиш на вилата и си говориш с комшииките,няма лошо и в това както казват Приоритети
Офффф.... ОставИ майтапа, ама Евгича толкова много вдигна летвата, че вече няма стигане!
Доколкото разбираме, Евго е от играчите, около 40+.Другите сме ние - дЕдовците, дето сме му под нивото!
Та, Евго все се учи от наборите си... Ама те не споделят на всеослушание... Ясно е: дЕдовците сме им конкуренция!
И кВо се случва, сЯ? Евго - без да иска - издаде номера на 40+- годишните! ...
Значи: кани дамата в къщи, праЯт - кО праЯт - и Евго я изпраща домА! Интересно е КАК я изпраща домА! Как - как? С ба-ни-ца!
Не бих се досетил за това, КАК изпращат домА 40+ годишните! И го пазят в тайна!
................
Е, я да каже някоя от дамите - дали някой я е изпращал по този начин (след секса)? Няма такъв, нали! Няма, я!
Що казвам, че Евго вдигна летвата в Космоса!
(по някое време Я изритваш от леглото и й казваш да си вземе банЦата от кухнята)
Край! Евго ще бъде еталон за дамите!
Добре е, че гаджето ми не чете тук...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
То тези първите, ако тва е каторга, виж кво следва .
https://fakti.bg/life/304014-seksat-...a-snimki-video
Ето и някой обяснения.
https://megavselena.bg/dvuutrobnite-...rat-ot-lyubov/
https://megavselena.bg/dvuutrobnite-...rat-ot-lyubov/
Коментар
-
Направо , мъка ми стана , като прочетох последните няколко поста с оплаквания . Чак се изморих и напрегнах . То било много сложно да си мъж . Не е чудно , че се навъдиха толкоз педали , както каза 4i40 и че Ковид ви предпочита .
Ама той Асото каза, че за жените първите две а най-важни, така че подобно развитие сигурно ви харесва
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ами като малък- от любопитство, после по навик, а накрая като се ожениш- по необходимост..Направо , мъка ми стана , като прочетох последните няколко поста с оплаквания . Чак се изморих и напрегнах . То било много сложно да си мъж . Не е чудно , че се навъдиха толкоз педали , както каза 4i40 и че Ковид ви предпочита .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хич даже не е просто, това си е къртовски труд и точно първите две са най-изтощителни :cool:
https://fakti.bg/life/304014-seksat-...a-snimki-video
Ето и някой обяснения.
https://megavselena.bg/dvuutrobnite-...rat-ot-lyubov/Last edited by Todor Sabev; 10.11.2020, 13:32.
Коментар
-
Ма що се занимавате с жени да се мъчите , като е толкоз сложно ?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ма що се занимавате с жени да се мъчите , като е толкоз сложно ?
- Какви са тези дето се мъчат, Джон...?
- Гейове,сър....
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар