Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Идеализмът е хубаво нещо, ама редовно свършва на гилотината както оная дето им викала да ядат пасти, кат немат леб...За който го може
Last edited by Lelq; 10.11.2020, 16:10.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Е тука ме заби. Ма пък опитай се да си нормален всеки божи месец в онези особени лунни дни ...препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Тези неща......за захаросаната любов, за голямата любов, да са заедно в добро и зло, да си пасват и да си ойдисват във всичко, е от едни отминали времена (от преди 25, 30 и 40 г.)
Сега светът е друг, а също и отношенията между мъжете и жените. Отделно сега има една мода на кифли и Джуконди (кухарки,), която аз не харесвам и не одобрявам.
Че това, не бяха ли любимите ти времена ? Явно съм останала с грешно впечатление.
А иначе , за захаросаната , вечна любов ,не вярвам , някой да може да ти я ОБЕЩАЕ . Освен , ако не лъже теб и/или себе си , съзнателно .
- 1 like
Коментар
-
Тя се държеше откачено и за това не я поканих и не я одобрих.
Просто приятелят потвърди мнението ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Асото , от позицията на жена ли е толко наясно , какво ни е важно ?
Коментар
-
Т.е., приятелят ти е взел решение вместо теб. Следва да се позамислиш кой точно взема решенията в твоя живот.
Ти или насадените еснафски стереотипи на мястото, което обитаваш? Ти или твоите предразсъдъци? Ти или роднини, приятели, познати, форумци и шуренайки?
Под насадени еснафски стереотипи имам предвид следните неизчерпателни примери:
- На 41 г. на жената й изтича срокът на годност - глупости на търкалета - на 41 г. испанката ражда първото си дете (Мадона първото го роди на 44 г. и то преди бая време, ама айде Мадона е Мадона все пак);
- Тя непременно ще ме излъже - ако така разсъждаваш - направо се мятай някъде от десетия етаж;
- Тя трябва хем да носи пари, да ражда и да ме гледа в очите - е те такова животно нема;
- Смотана е и не работи - но пък ще е добра домакиня и “ще те гледа в очите”;
И прочее и прочее и прочее ...Инак напевите ти са ясни - някой да ви дундурка докато сте се увесили на оная му работа и да не ви задава въпроси къде се веете и му харчите парите
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
какво се оплакваш, на вас ви е лесно да симулирате оргазми
но я опитай да симулираш ерекция.
Коментар
-
Т.е., приятелят ти е взел решение вместо теб. Следва да се позамислиш кой точно взема решенията в твоя живот.
Ти или насадените еснафски стереотипи на мястото, което обитаваш? Ти или твоите предразсъдъци? Ти или роднини, приятели, познати, форумци и шуренайки?
- На 41 г. на жената й изтича срокът на годност - глупости на търкалета - на 41 г. испанката ражда първото си дете (Мадона първото го роди на 44 г. и то преди бая време, ама айде Мадона е Мадона все пак);
- Тя непременно ще ме излъже - ако така разсъждаваш - направо се мятай някъде от десетия етаж;
- Тя трябва хем да носи пари, да ражда и да ме гледа в очите - е те такова животно нема;
И прочее и прочее и прочее ...
Тя се държеше откачено и за това не я поканих и не я одобрих.
Просто приятелят потвърди мнението ми.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Наистина, не е хубаво човек да парадира с бройки или имущество. Аз по принцип не го правя, въпреки писането във форума.
Обаче, ако го бях правил и то на по-млади години, 100% щях да имам съпруга и деца.
През 2015 г. имах интересен случай. От сайт за запознанства се запознах с жена, на 24 г, работничка в сладкарски цех от морето. Малко пълна. И тя беше готова да дойде на гости в СФ и да се вземем. Обаче месеци наред постоянно пишеше глупости във фейсбук, сменя си цвета на косата, пускаше обяви,че си продава пердетата, изобщо доста неща, които ме караха да не я одобря.
И попитах един приятел какво мисли за нея, изпратих снимки. Момичето е малко пълно. И той ми каза: "Има готини дебели, но тази не е от тях. Ниет, rejected, не я одобрявам." И съответно аз не я одобрих. И после тя беше приставала на двама чужденци, с втория сега е женена.
И прочее и прочее и прочее ...
Коментар
-
Вътрешните убеждения , макар да мислим , че са дълбоко скрити , се усещат от километри и спомагат , нещата да се развият , според тях .
Аз съм дълбоко убедена , че ако жена харесва мъж и мъж харесва жена , сексът им е страхотен и още едно-две неща , никой от тях , няма да забелязва дали е на Малдивите или в някоя затънтена провинция и дали се возят в кола и каква или ходят пеша , хванати за ръце ...и т.н.,
Просто ще виждат другият до тях и това ще им е достатъчно и най-важно . А кой какво е имал или нямал в миналото , дори няма да е тема на разговор , може би само блед спомен .
Но мойте убеждания са мои и никой не е длъжен да ги споделя
Пак , готин ден на всички !
Коментар
-
Вътрешните убеждения , макар да мислим , че са дълбоко скрити , се усещат от километри и спомагат , нещата да се развият , според тях .
Аз съм дълбоко убедена , че ако жена харесва мъж и мъж харесва жена , сексът им е страхотен и още едно-две неща , никой от тях , няма да забелязва дали е на Малдивите или в някоя затънтена провинция и дали се возят в кола и каква или ходят пеша , хванати за ръце ...и т.н.,
Просто ще виждат другият до тях и това ще им е достатъчно и най-важно . А кой какво е имал или нямал в миналото , дори няма да е тема на разговор , може би само блед спомен .
Сега светът е друг, а също и отношенията между мъжете и жените. Отделно сега има една мода на кифли и Джуконди (кухарки,), която аз не харесвам и не одобрявам.
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ага, те това и да го видя, няма да го повярвам - дето е текло, пак ще тече, да знаеш! Когато си свикнал на Малдиви и кожен салон, трудно ще минеш на Михалково и голф двойка, та ако ще и кожената палка да компенсира кожения салонИмах някога една подобна - е, не точно такава, в смосъл разглезена от баща си с много кинти и т.н. макр доста да се харесвахме и сексът да беше страхотен, вътре в себе си бях убеден, че ще се извърти на другата страна по някое време, просто от манталитет - а не е като д ане мога да осигуря и малдиви, и кожен салон, и кожена палка
Та миналото има значение - ок, няма как да си "втори", ма и 102-ри не е особено гот. Тази девойка с бачкерчето със сигурност страда и е неудовлетворена, може да си е наседнала парцалите, но пак е неудовлетворена и е само въпрос на време да кръшне - лично мнение, неангажиращо и без да съдя никого за нищо, просто животът е такъв
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Ходиш с нея и тогава САМ преценяваш. Ако слушаш другите кво ти казват, можеш да останеш валат.
Не знаеш нищо за една жена, докато не тръгнеш с нея. И тя за теб нищо не знае, между другото. Мани имотите и колите, днес ги имаш, утре ги нямаш. Миналото е минало, всеки може да прави грешки, въпроса е до какви изводи е стигнал. Познавам една, в мутренските години се е плющяла с видни мутри, имало е бели мерцедеси, всички екстри и т.н. Започна да работи, задоми се с едно момче, бачкьор, и сега имат щастливо семейство и деца. И не мрънка излишно за екстри. Разбрала е, че всичко има цена, но някои неща не могат да се купят. Нали това искаш?Имах някога една подобна - е, не точно такава, в смосъл разглезена от баща си с много кинти и т.н. макр доста да се харесвахме и сексът да беше страхотен, вътре в себе си бях убеден, че ще се извърти на другата страна по някое време, просто от манталитет - а не е като д ане мога да осигуря и малдиви, и кожен салон, и кожена палка
Та миналото има значение - ок, няма как да си "втори", ма и 102-ри не е особено гот. Тази девойка с бачкерчето със сигурност страда и е неудовлетворена, може да си е наседнала парцалите, но пак е неудовлетворена и е само въпрос на време да кръшне - лично мнение, неангажиращо и без да съдя никого за нищо, просто животът е такъвNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар