Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Как пък да не се сетя!
След работа пълни чантите с продукти.
Прясно приготвената храна изисква ежедневно пазаруване.
Подготвянето на продуктите - около час...
Идва ред на приготвяне на прясно приготвената храна...
Изкъпване, може да си изпере това-онова, да си изглади дрехите - риза и костюм, да си почисти обувките..., да вечеря, да си измие съдовете...
3-4 часа - и идва времето за какво? Разбира се - за социалните мрежи (ако почне с мрежите - или ще стои гладен - но това няма как да се случи, защото - на тия, които не хапват прясно приготвена храна - той гледа с насмешка!)...
Нещо неестествено има в горната постановка...
А мама за кого пазарува, готви, пере, чисти... Да се дублира всичко в две отделни къщи! На това му се вика семейство-инвеститори. Пръскат парите на воля. С кого изобщо мама споделя своите виждания за лошите старци, които са ги оставили бедни и безимотни в София?
Ние може само да свързваме факти и да не си измисляме. Евго каза, че от 15 години живее сам. Той-сам, брат му - сам, мама - сама... Тия дядовци изобщо не са мислили за семейството в София и "нищо" не са оставили..
Мен има кой да ме наследи и не го мисля.
Отделно мога да си приготвя храна бързо вечер и нямам нужда от специалистка по старци.
Аз съм оправен и комбинативен човек, и това го бяха видели близки възрастни хора и го казаха с гордост и респект,
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
а защо не самия евго да си готви
как прави баници и питки
Как пък да не се сетя!
След работа пълни чантите с продукти.
Прясно приготвената храна изисква ежедневно пазаруване.
Подготвянето на продуктите - около час...
Идва ред на приготвяне на прясно приготвената храна...
Изкъпване, може да си изпере това-онова, да си изглади дрехите - риза и костюм, да си почисти обувките..., да вечеря, да си измие съдовете...
3-4 часа - и идва времето за какво? Разбира се - за социалните мрежи (ако почне с мрежите - или ще стои гладен - но това няма как да се случи, защото - на тия, които не хапват прясно приготвена храна - той гледа с насмешка!)...
Нещо неестествено има в горната постановка...
А мама за кого пазарува, готви, пере, чисти... Да се дублира всичко в две отделни къщи! На това му се вика семейство-инвеститори. Пръскат парите на воля. С кого изобщо мама споделя своите виждания за лошите старци, които са ги оставили бедни и безимотни в София?
Ние може само да свързваме факти и да не си измисляме. Евго каза, че от 15 години живее сам. Той-сам, брат му - сам, мама - сама... Тия дядовци изобщо не са мислили за семейството в София и "нищо" не са оставили..
- 1 like
Коментар
-
добре, може да привлечем женки
Коментар
-
ананаса ми е много труден за сънуване
дамите ги докарвам и то до степен, че нищо не отказват
ама проклетия ананас...
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеДавайте да пускаме тема КАКВО СЪНУВАТ ЖЕНИТЕ. Ама ще разказвате подробно, ейпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Сънувал си испански дами с ананаси
дамите ги докарвам и то до степен, че нищо не отказват
ама проклетия ананас...препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеАз имам понякога пророчески сънища че отивам до тоалетната. Буквално до час се сбъдва. Обикновено става когато пия бира. Може би е от психокинетичните свойства на хмела
Дръж се прилично.
Не отговарям за последствията
Коментар
-
от сега да се разберем
мен няма да сънуваш!
Коментар
-
аз имам и по-лоши...
съвсем наскоро си пипах дъното на гащите на разсъмване
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеАз имам понякога пророчески сънища че отивам до тоалетната. Буквално до час се сбъдва. Обикновено става когато пия бира. Може би е от психокинетичните свойства на хмела
съвсем наскоро си пипах дъното на гащите на разсъмванепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Буквално. До два три дни.
мен няма да сънуваш!
препоръка е
Коментар
Коментар