IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

За сега не ставам нощем до тоалетна.

А по-едрата 1/3 от домакинството как е в това отношение?

Ти си казвала, че на младини е бил страшно красив и е бил гвардеец.

Айдеее, Евго налази и гвардейците! Всичкото красавец - под ножа! ТНМ остана без красивия си гвардеец...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Той хубаво се вдига, ама след определен момент простатата да не започне да ти алармира.
      Наздраве!
      Евгич няма простата. Тестостерона го вдига, като пипне мъжката на лопатата дръжката.
      Наздраве!

Коментар

Той хубаво се вдига, ама след определен момент простатата да не започне да ти алармира.
        Наздраве!
        За сега не ставам нощем до тоалетна.

А по-едрата 1/3 от домакинството как е в това отношение?

Ти си казвала, че на младини е бил страшно красив и е бил гвардеец.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Има глад за кадри в строителството и в кухните на ресторантите. Никой не търси адвокати и нотариуси. Селските университети избълваха предостатъчно кибици, които не могат да си вържат шортите. Може да си отвори своя кантора и да върти имотите на баби девственици.
          Не се знае, може да го вземат в някоя силна фирма, ако разбира.

Има предприемчиви хора, които от нищо, пари правят.

Един приятел от ф.б. кара тир повече от 10 г., въпреки че има висше "икономика". Направи хубав апартамент с голям град с гараж, има негов тир, освен това е дал кредит 65 000 евро на колежка от следването, която му е бъркала в панталона като студенти. Не ви лъжа. И тя се бави и не може да му върне главницата.

Същевременно този пич не може да намери млада жена за връзка.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Има глад за кадри в строителството и в кухните на ресторантите. Никой не търси адвокати и нотариуси. Селските университети избълваха предостатъчно кибици, които не могат да си вържат шортите. Може да си отвори своя кантора и да върти имотите на баби девственици.
            Не е рекъл не съм го заляла с трансгранични бабешки казуси. Ще се оправи той. На диетолог и на хирург ще го пратим и е фит.

Пак ще подгони филипинките.
            Last edited by Selena2024; 17.05.2024, 13:47.

Коментар

Предаването е тематично.

Да ти кажа, че никаква застаряваща лелка не съм. Имаме 3 апартамента в СФ и няколко вили, все аз ги поддържам, върша много мъжка работа и това ми е като спорт, нямам корем. Като взема да работя по цял ден, тениската ми е все мокра. Но така се вдига тестостерона.
              Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Иглолистко е прикачен организъм със самостойно хранене. Минерали от почвата, вода и светлина му стигат. И чист въздух от Родопите. Ако му отслабнала имунитетя, най-много да го нападне някоя кУроядка или педомерка, че да му окапят иглиците.
                А ний с теб сме бозайници. За нас неговото второ мнение не важи.
                Наздраве!
                Да ти кажа - не си съвсем права. От всички бозайници само човекът яде крем брюле, шкембе чорба и пържени филийки. Това е достатъчно да погледнем и какво още яде, което никой друг бозайник не близва. Ще видим, че единствената естествена храна, която поема, е когато си смуче пръста.
                Наздраве!

Коментар

Ще оцелееш.

Обаче не е лошо от септември да почнеш да си пускаш CV-та до фирми. В София има глад за кадри и ще те вземат. Просто се дръж култуно, направи CV-та на български и английски език и на интервютата не казвай за здравословните проблеми. И отиди костюмиран на интервютата.

Приятелски съвет

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Има коректор на телефона и той понякога променя думите,без да забележа.
                    Иначе вече казах, че не съм адвокат. По-скоро съм бил адвокат преди 20 години.
                    То в момента мога да се определя единствено като юрист, щото заради заболяванията си напуснах работа и сега съм на борсата.Ако оживея тая една година,в която съм на борсата, после ще му мисля с какво ще се занимавам.Сигурно пак ще стана адвокат.
                    Ще оцелееш.

Обаче не е лошо от септември да почнеш да си пускаш CV-та до фирми. В София има глад за кадри и ще те вземат. Просто се дръж култуно, направи CV-та на български и английски език и на интервютата не казвай за здравословните проблеми. И отиди костюмиран на интервютата.

Приятелски съвет

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Абе как можеш да гледаш тая боза по тв?
                      Буквално се държиш, като застаряваща лелка.
                      Предаването е тематично.

Last edited by Evgo; 17.05.2024, 21:33.

Коментар

Иглолистко е прикачен организъм със самостойно хранене. Минерали от почвата, вода и светлина му стигат. И чист въздух от Родопите. Ако му отслабнала имунитетя, най-много да го нападне някоя кУроядка или педомерка, че да му окапят иглиците.
                        Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ще изчакам пинокчо за второ мнение
                          Наздраве!
                          Last edited by tnm; 17.05.2024, 09:22.
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

Преди малко в "Ергена" майката на Алекс обясни, че жените към 45 г. влизат в предкритическа, а на 50 г са в критическа и не иска стара снаха.

Абе как можеш да гледаш тая боза по тв?
                            Буквално се държиш, като застаряваща лелка.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Аз ги имам отпреди 7 години.То.от тях ми започнаха всички проблеми.Няма общо с диетата.
                              Проблема не е в киселината,а че навлиза в хранопровода и гърлото .Аз и напълнях и пуснах шкембе. Сега.отслабвам и се моля това да е причината за киселините.Иначе съм пътник.

Без да съм лекар, ПОЧТИ съм сигурен, че проблемът е в хиаталната херния, за която пише Арана.
                              "Шкембето", самО по себе си - ВЕРОЯТНО няма да е голям проблем, но това може да е довело до другата, по често срещана херния.
                              Такъв проблем съм решавал с баща ми. След операция на хернията (долу) - проблемите с хиаталната херния изчезнаха.

Вероятно коремните мускули, регистриращи хернията долу, чрез връзката с диафрагмата - влияят на хранопровода, преди храната да постъпи в стомаха.

По горната логика: първо се проверява за наличие на херния долу. Хирургът ще отхвърли или ще потвърди казаното. С 2-3 хиляди лв. се надявам да станеш като нов, но "шкембето" едва ли ще претърпи промяна.
                              Last edited by mikomikov; 17.05.2024, 07:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Надъхал се с разни сектански диети . На младини могат да вършат работа в известна степен но като одъртееш и вече си имаш проблеми, ефекта е обратен.

През няколко години са на мода различни крайни диети. Сега примерно е фастинг диетата.
                                ​​​​​
                                Маниите и модите са взели повече жертви от светата религията казват по иберийските земи.

Самонадеяността е страшна работа. В комбинация с невежеството е смъртоносна.
                                Last edited by Selena2024; 17.05.2024, 00:50.

Коментар

Working...
                                X