IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    Ще дам на Евго едно логическо умозаключение, което се базира не на единично, а на тотални масови наблюдения по целия свят. Нека Евго да си представи кои са неговите познати и приятели. Има ли сред тях някой, който да го мрази заради външни признаци (дебел, нисък или висок, грозен или хубав и т.н.) или заради характера му (весел, намръщен властен, добродушен и т.н.). Ами в 99% от случаите той ти е приятел независимо как изглежда и какъв му е характера. Причината - човек се адаптира, човек прави компромиси, човек е в състояние да се сприятели и да живее буквално с всеки.

А сега за жените:
    Независимо каква жена си изберете за половинка, в огромен процент от случаите вие ще направите семейство, ще си народите деца, и повече или по-малко ще заживеете щастливо. Това е защото и двамата партньори започват да се адаптират един към друг, започват да си правят компромиси и така лека полека се оформя една обща зона на комфорт, въпреки че в началото двете зони на комфорт са били далеко една от друга. Най-важните компоненти в тази връзка в началото е секса, а след това са децата. Това е лепилото, заради което и двете страни са готови на компромиси с другата страна и дори на саможертва.

ИЗВОД:
    Няма смисъл от прекалено много критерии за подбор. Прави предложение буквално на всяка една срещната жена, и която първа те вкара в леглото си, ожени се за нея. Нататък нещата ще се оправят от самосебе си.

ПП: Ако една необвързана жена те вкара в леглото си без пари, тя със сигурност си представя семейство и деца. Мъжете си представят само удоволствието от секса, докато за жените секса е нещо много по-важно и много по-дълбоко обмислено от позицията на очакванията за бъдещето - семейство и деца.
    матейко, това е твоя частен случай
    недей да генерализираш
    защото най-вероятно тя е била и единственаат при теб
    препоръка е

Коментар

Ама те всички жени еднакви! Какво толкова има да им избираме?

3 и 1. Другите даже не ги забелязвам.

Коментар

• Ще дам на Евго едно логическо умозаключение, което се базира не на единично, а на тотални масови наблюдения по целия свят. Нека Евго да си представи кои са неговите познати и приятели. Има ли сред тях някой, който да го мрази заради външни признаци (дебел, нисък или висок, грозен или хубав и т.н.) или заради характера му (весел, намръщен властен, добродушен и т.н.). Ами в 99% от случаите той ти е приятел независимо как изглежда и какъв му е характера. Причината - човек се адаптира, човек прави компромиси, човек е в състояние да се сприятели и да живее буквално с всеки.

А сега за жените:
        Независимо каква жена си изберете за половинка, в огромен процент от случаите вие ще направите семейство, ще си народите деца, и повече или по-малко ще заживеете щастливо. Това е защото и двамата партньори започват да се адаптират един към друг, започват да си правят компромиси и така лека полека се оформя една обща зона на комфорт, въпреки че в началото двете зони на комфорт са били далеко една от друга. Най-важните компоненти в тази връзка в началото е секса, а след това са децата. Това е лепилото, заради което и двете страни са готови на компромиси с другата страна и дори на саможертва.

ИЗВОД:
        Няма смисъл от прекалено много критерии за подбор. Прави предложение буквално на всяка една срещната жена, и която първа те вкара в леглото си, ожени се за нея. Нататък нещата ще се оправят от самосебе си.

ПП: Ако една необвързана жена те вкара в леглото си без пари, тя със сигурност си представя семейство и деца. Мъжете си представят само удоволствието от секса, докато за жените секса е нещо много по-важно и много по-дълбоко обмислено от позицията на очакванията за бъдещето - семейство и деца.
        Last edited by Mateev; 21.10.2024, 12:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не говоря лошо за тях, но с право съм недоволен за 2-те "инфекции", които те причиниха през 1991 г. (и преди това) и 1994 г.

Няма отново да дъвча темата.

Твоята интерпретация "с право съм недоволен" се възприема като ЛОШО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТВОИТЕ - БАЩА И ДЯДО.

Твоите - баща и дядо са създали условията, за да живееш, да учиш, да получиш своето образование и да продължиш рода ви с най-малко проблеми (последното САМ усложняваш излишно!)

Можеше да живееш под наем (в София или дори в друг град), но си имал всички условия за живот в столицата, за да не си недоволен (нито ти, нито мрънкащата до теб мама!)

Коментар

Ще ни разкажеш ли за твоите финансови успехи от 90-те години и началото на милениума.
            От гледна точка на теорията на вероятностите това си беше чиста проба КЪСМЕТ. Тоест единично събитие, при което дълъг списък от случайни обстоятелства се акумулираха и доведоха до небивал успех на начинаещи некомпетентни пишман-бизнесмени. През годините след това вече от позицията на многото повече познания, опит и пари сме се опитвали да повторим това в миналото, но не сме успявали. Разбира се с малки изключения - например в един от всеки 5-6 опита все пак успявахме, но не чак в такива големи размери като първия ни чисто случаен успех.

Коментар

... Или например "Докато се навеждах да боядисвам, без да искам пръднах. Изводът е да пърдите колкото се може повече, и така ще намирате пари по улицата".
              Не, друг би бил извода - че "Боядисването предизвиква пърдене и ако имате и искате да се освободите от излишните си газове - вместо да си пръскате парите за смилянски фасул, боядисайте оградата на комшийката"!

По-горе за причинно-следствените връзки съм съгласен. Евго не спира да демонстрира (и както май ще се окаже - наследствена) склонност към генерализиране на база единичен случай!

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Много си самокритичен днес, Евго. Ти си човек, който ПОСТОЯННО говориш лошо за баща си и дядо си!

Надявам се твоите "няколко примера" да не сработят за "младеж" като теб "накрая", поне в следващите 100 години (накрая) - да не те "стига възмездието".

Споко - твоите "няколко примера" не са приложими към самия теб - уникален случай във Вселената и по тая причина - оставаш вечно тук, вечно "млад"..., но как все пак да открием в твоя случай връзката с... квантовата механика и Висшият разум?
                Не говоря лошо за тях, но с право съм недоволен за 2-те "инфекции", които те причиниха през 1991 г. (и преди това) и 1994 г.

Няма отново да дъвча темата.

Коментар

Тогава трябва да си наясно, че:
                  1. За да изчислиш някаква вероятност са необходими безкраен брой наблюдения или най-малкото хиляди наблюдения, а не едно единствено
                  2. Следователно трябва поне 1000 пъти да намериш пари на улицата, и след това да проанализираш всички предхождащи ги събития - къде си бил, какво си правил, колко пъти си пръднал или си се оригнал и т.н. Тоест да се опиташ да откриеш причинно-следствената връзка.
                  3. Това, че има Висш разум, е най-малко вероятната причина, но въпреки това ти си решил, че тя е отговора на въпроса.
                  Ще ни разкажеш ли за твоите финансови успехи от 90-те години и началото на милениума.

Коментар

Кандидатствал съм с математика и имах високи оценки - 5 в СУ и 5:93 в УНСС.
                    Тогава трябва да си наясно, че:
                    1. За да изчислиш някаква вероятност са необходими безкраен брой наблюдения или най-малкото хиляди наблюдения, а не едно единствено
                    2. Следователно трябва поне 1000 пъти да намериш пари на улицата, и след това да проанализираш всички предхождащи ги събития - къде си бил, какво си правил, колко пъти си пръднал или си се оригнал и т.н. Тоест да се опиташ да откриеш причинно-следствената връзка.
                    3. Това, че има Висш разум, е най-малко вероятната причина, но въпреки това ти си решил, че тя е отговора на въпроса.

Коментар

Това е единичен случай, който нищо не говори от гледна точка на Теорията на вероятностите ....
                      Математически невежите обаче започват да вярват във всякакви простотии на базата на такива единични наблюдения.

Изводът от този случай не е че има висш разум, а че си скаран с математиката, с логиката и с причинно-следствените връзки ...

Със същия успех можеше да напишеш "Таксито, което ме вози, беше жълто. Следователно жълтия цвят носи щастие". Или например "Докато се навеждах да боядисвам, без да искам пръднах. Изводът е да пърдите колкото се може повече, и така ще намирате пари по улицата".
                      Кандидатствал съм с математика и имах високи оценки - 5 в СУ и 5:93 в УНСС.

Коментар

И аз смятам, че има Висш разум, който ни ръководи. Убедил съм се в това, защото видях как в продължение на много години хора, които са правили лошо ​​​​​или са говорили лошо, накрая ги стига възмездието. Примери няколко.

Преди 2 г ходих и почистих гроба на вуйчо ми, починал при нещастен случай през 1982 г. и боядисах оградата на гроба му. Малко след това на 2 пъти си намирах пари в София - 120 лв и 180 лв. Мисля, че няма нужда от коментар.

Много си самокритичен днес, Евго. Ти си човек, който ПОСТОЯННО говориш лошо за баща си и дядо си!

Надявам се твоите "няколко примера" да не сработят за "младеж" като теб "накрая", поне в следващите 100 години (накрая) - да не те "стига възмездието".

Споко - твоите "няколко примера" не са приложими към самия теб - уникален случай във Вселената и по тая причина - оставаш вечно тук, вечно "млад"..., но как все пак да открием в твоя случай връзката с... квантовата механика и Висшият разум?

Коментар

И аз смятам, че има Висш разум, който ни ръководи. Убедил съм се в това, защото видях как в продължение на много години хора, които са правили лошо или са говорили лошо, накрая ги стига възмездието. Примери няколко.

Преди 2 г ходих и почистих гроба на вуйчо ми, починал при нещастен случай през 1982 г. и боядисах оградата на гроба му. Малко след това на 2 пъти си намирах пари в София - 120 лв и 180 лв. Мисля, че няма нужда от коментар.
                          Това е единичен случай, който нищо не говори от гледна точка на Теорията на вероятностите ....
                          Математически невежите обаче започват да вярват във всякакви простотии на базата на такива единични наблюдения.

Изводът от този случай не е че има висш разум, а че си скаран с математиката, с логиката и с причинно-следствените връзки ...

Със същия успех можеше да напишеш "Таксито, което ме вози, беше жълто. Следователно жълтия цвят носи щастие". Или например "Докато се навеждах да боядисвам, без да искам пръднах. Изводът е да пърдите колкото се може повече, и така ще намирате пари по улицата".

ПП: Ако наистина имаш проблеми с мисленето, това донякъде обяснява и проблемите ти с жените. Вземаш грешни решения на базата на недостигаща или липсваща информация. Имаш развинтено въображение и го вземаш за чиста монета.
                          Last edited by Mateev; 21.10.2024, 11:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Естествено, че има. Ти мислиш, че Вселената е сбирюток от камъни, формирани в купове и галактики ли? Има си подредба, чийто алгоритъм е неясен за нас. Това е висшият разум. Натъкнахме се на квантовата физика и още не можем да я обясним, а само я ползваме. Това не ти ли се струва, че е от по-висш порядък от възможностите ни да обясним света? Знам, че си в четвърта възраст и тези неща са ти трудни, но поне не се прави на засегнат по линия на интелекта. Ако човек има своите граници на възприятия, не е лошо да си ги очертае, а не да си мисли, че е велик умник - това не помага по никакъв начин. Ти си вещ по всички въпроси, но си точно никъде, по който и да е от тях. Невронните ти вериги отдавна са обрасли с влажен мъх и мирис на дървесни гъби. Леко, леко, дивата растителност те превзема.
                            И аз смятам, че има Висш разум, който ни ръководи. Убедил съм се в това, защото видях как в продължение на много години хора, които са правили лошо или са говорили лошо, накрая ги стига възмездието. Примери няколко.

Коментар

• Ама те всички жени еднакви! Какво толкова има да им избираме?

Коментар

• По добре се върнете на темата за жените. Какво мисли по тоя въпрос джи пи ти - то, сега Барби ще ни информира след малко.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X