IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение

Ти добре ли си, къв мазохизъм, ако те барне някоя от тези еманципираните, може и дедовия да ти скъса. Ей така, докато спиш, а после и да те довърши като боксова круша за спаринг. Да ти налива живак в ухото, е едно на ръка от арсенала. Или да те издебне, като си фиркандо-мотан-Джонс и да те прекатури през терасата. После да разправя на психолога в следствието - "напи се кьор-китук, като ме видя, се уплаши от призрак и с отскок от място се изстреля през парапета"... щото е и руса. Не ги гледай, колко са невинни, ами виж, колко мъже са трупясали.
    Какъв е тоя хорър? Да се скрием по скриновете ли и да гледаме през тънкия процеп между дъските? Като дойде да ти къса дедовия, връзваш я с него за фотьойла, сипваш си една текила и сядаш удобно пред нея. От време на време попридърпваш дедовия да стяга все повече примката, докато не повярва, че това е самата истина.

Коментар

• Ето едно мнение на разведена жена за себе си и за търсените от нея мъже. На Евго ще му е интересно и може би ще му помогне в неговия лов на жени:

https://www.facebook.com/reel/1022763229257842

А ето и мнението на една жена, която все едно гледа в очите на Евго и му говори така, все едно е чела цялата тази тема:

https://www.facebook.com/reel/1024885179088294
      Last edited by Mateev; 15.10.2024, 13:43.

Коментар

• И последно за жените, ловци на мъже. Те са интелигентни и разбират от маркетинг, но това не означава, че няма да си седнат на гъза когато се оженят. Но понеже прилагат агресивен маркетинг, най-вероятно и изискванията им към мъжа са доста завишени. Ето малко от тях за да може Евго да си оплакне окото:

https://www.facebook.com/reel/2601890216662263
        https://www.facebook.com/reel/927512795865643
        https://www.facebook.com/reel/1833230040534391
        https://www.facebook.com/reel/8006588609435412
        https://www.facebook.com/reel/1070822111368725
        https://www.facebook.com/reel/820263150234700
        https://www.facebook.com/reel/1080368203806650
        https://www.facebook.com/reel/573499128363179
        https://www.facebook.com/reel/1972121743298623
        https://www.facebook.com/reel/522671003739591

Коментар

• Малко за целевите групи - това са закони от маркетинга, без които няка как да се справим дори и в личния си живот. Трябва да си изясним каква е целевата група, която я търсим, и след това трябва да си изясним какво прави тази целева група, за да може нашата реклама или нашето послание или търсене да достигне точно до нея.

В зависимост от възраста на Евго и неговите предпочитания има следните целеви групи:
          - млада неомъжена жена
          - млада разведена жена без деца
          - млада неомъжена или разведена жена с мали деца
          - млада неомъжена или разведена жена с големи деца
          - горните точки, но за жена на възраст 30+ години
          - горните точки, но за жена на възраст 40+ години

След това започваме да си представяме какви са отличителните белези на жените във всяка една от посочените по-горе групи. Например:
          - неомъжените жени най-вероятно са по-бедни от омъжените. Следователно търсим следното:
          --- те ходят на работа с автобус. Следователно трябва да ги търсим в автобусите сутрин и вечер когато отиват или се връщат от работа.
          --- те може би се движат с колело или ролер, защото не могат да си позволят нещо по-скъпо. Следователно се оглеждаме за жени с колело или ролер .....
          --- в супермаркета те ходят пеша или с колело. Следователно се оглеждаме за такива жени .....
          --- в супермаркета те пазаруват малки количества храна, защото нямат багажник на кола и мъж, който да транспортира всичко това. Следователно се оглеждаме ко1 излиза от спиермаркета с 1-2 сака и коя с пълна количка

Може да се напише много за всяка една от горните групи. След това трябва да си извадим изводите къде да ги търсим жените от избраната група. Например:
          - оглеждаме се за жени, които пеша мъкнат сакове с покупки.
          - оглеждам се за жени, които се придвижват с велосипед или ролер
          - пътуваме сутрин и вечер в градския транспорт и се оглеждаме за жени, седнали сами на някоя седалка
          - оглеждаме се за жени, които бутат детска количка по тротоара и я карат към най-близката детска площадка (омъжените жени мъжете ги карат с кола)
          - оглеждаме се за жени, които сами си изхвърлят боклука в контейнера (обикновено това го правят мъжете)
          - оглеждаме се за жени, разхождащи се безцелно сами по паркове или по улицата (това не се случва с омъжените)

Може още много да се напише по този въпрос. Едно е да се търси жена, излязла на лов за мъже (те си личат от 1 километър), и друго е да се търси скромна и отчаяна от проблемите в живота жена. Второто е за предпочитане. Според мене най-добрата партия за Евго са младите разведени жени с или без деца. Тях ги е огрухал живота и критериите им за подбор на мъж са силно занижени.

И последно:
          Целият този маркетинг жените не го разбират и в 99% от случаите те разчитат на едно единствено нещо - някъде навън да срещнат мъжа на мечтите си (за по-старите жени да срещнат кой да е мъж), и този мъж да ги заговори, а след това те за 10 секунди да решат ще има ли романс с този мъж или не. И ако решат да го пробват, от този момент нататък всичко зависи от инициативата на самия мъж, а не от техните надежди, които ги има, но те няма да си ги кажат.
          Last edited by Mateev; 15.10.2024, 12:44.

Коментар

• Ето какво си мислят жените за мъжете:

https://www.facebook.com/reel/1050724103254725

За Евго - ако искаш да си победител, търси такива клипове (има ги много) и ги гледай много внимателно по няколко пъти. И си вади изводите. Например - жените очакват да ги вкараш в леголото си и много се надяват на това с единствената мисъл да те обвържат за колкото се може по-дълго време. Не с всеки мъж им се получава това, затова те пробват много мъже, белким с някой успеят.

Тоест жените очакват дългосрочна връзка и разбира се деца, и са наясно, че за да я получат, трябва да използват единственото си оръжие - леглото. Искат да го дадат, но очакват мъжа да си го поиска, иначе няма как да се случат нещата.

ПП: Покана от страна на жената за кафе, среща, разходка, кино или каквото и да е друго винаги означава само едно - ела да ме изчукаш, за да мога с това да те убедя да ме избереш за вечни времена.
            Last edited by Mateev; 15.10.2024, 12:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Не си убивал паяк за любимата. Гаранция. За мен са убивали паяк (фигуративно) и аз съм убивала паяк за любимия мъж (малък паяк ли е свекървата и етървата е страничен проблем).

Не знам дали въобще си в състояние да вникнеш в това какво ти казвам. Не може да я караш само на егоизъм и комфорт. Ако така я караш ще я караш сам.
              Не говори на изуст, моля те.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Какви комплекси-жените му се натискат на тоя.Безработен,не е някой атлетичен,нито красив.Другия пък с 40 жени.Той даже е и с един крак.В женската същност си има мазохизъм, ама повечето мъже не го разбират това.
                Ти добре ли си, къв мазохизъм, ако те барне някоя от тези еманципираните, може и дедовия да ти скъса. Ей така, докато спиш, а после и да те довърши като боксова круша за спаринг. Да ти налива живак в ухото, е едно на ръка от арсенала. Или да те издебне, като си фиркандо-мотан-Джонс и да те прекатури през терасата. После да разправя на психолога в следствието - "напи се кьор-китук, като ме видя, се уплаши от призрак и с отскок от място се изстреля през парапета"... щото е и руса. Не ги гледай, колко са невинни, ами виж, колко мъже са трупясали.
                Last edited by August; 15.10.2024, 09:49.

Коментар

Извращенец. Не ти е пример за нищо освен за израждане и деградация. Дигни нивото. Подобни деформирани истории говорят само за много много комплекси.
                  Какви комплекси-жените му се натискат на тоя.Безработен,не е някой атлетичен,нито красив.Другия пък с 40 жени.Той даже е и с един крак.В женската същност си има мазохизъм, ама повечето мъже не го разбират това.

Коментар

Извращенец. Не ти е пример за нищо освен за израждане и деградация. Дигни нивото. Подобни деформирани истории говорят само за много много комплекси.
                    айде феминистките да лаят по малко, че няма кой да им обере паяжината
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Дали??!Гледах едно предаване за един руснак, който има 4 жени и 15 деца.Той не работи, две жени гледат децата,а две работят.Той прибира всичките им пари от заплата,както и социалните помощи за децата .И той решава как ще се харчат парите.Казва й на жените какво да обличат. Абсолютен диктат.И жените са съгласни с това положение, а са образовани и добре изглеждат.Даже още се натискаха да му стават жени.Естествено формално е женен само за една.
                      А тоя е нищо в сравнение с един индиец с 40 жени.
                      Та жените си имат вроден мазохизъм стига мъжът да знае как да се възползва.

Коментар

Браво, Мире. Аз говорех за друг “паяк”. В смисъл да има даване и вземане между хората, щото при Евго, така както той го разбира е само вземане.

Тя да му готви и чисти и той да ходи на фитнес и да си гледа отражението в спортната зала. За емоционалност даже не споменавам щото там е ептен е изтървана работата.

Тези дето само искат да вземат без да дават в живота остават сами.
                        Дали??!Гледах едно предаване за един руснак, който има 4 жени и 15 деца.Той не работи, две жени гледат децата,а две работят.Той прибира всичките им пари от заплата,както и социалните помощи за децата .И той решава как ще се харчат парите.Казва й на жените какво да обличат. Абсолютен диктат.И жените са съгласни с това положение, а са образовани и добре изглеждат.Даже още се натискаха да му стават жени.Естествено формално е женен само за една.
                        А тоя е нищо в сравнение с един индиец с 40 жени.
                        Та жените си имат вроден мазохизъм стига мъжът да знае как да се възползва.

Коментар

И аз наскоро убих паяк вкъщи заради женорята .И ми стана жал, щото паяците убиват мухи,комари и други гадини.
                          Браво, Мире. Аз говорех за друг “паяк”. В смисъл да има даване и вземане между хората, щото при Евго, така както той го разбира е само вземане.

Тя да му готви и чисти и той да ходи на фитнес и да си гледа отражението в спортната зала. За емоционалност даже не споменавам щото там е ептен е изтървана работата.

Тези дето само искат да вземат без да дават в живота остават сами.

Коментар

Не си убивал паяк за любимата. Гаранция. За мен са убивали паяк (фигуративно) и аз съм убивала паяк за любимия мъж (малък паяк ли е свекървата и етървата е страничен проблем).

Не знам дали въобще си в състояние да вникнеш в това какво ти казвам. Не може да я караш само на егоизъм и комфорт. Ако така я караш ще я караш сам.
                            И аз наскоро убих паяк вкъщи заради женорята .И ми стана жал, щото паяците убиват мухи,комари и други гадини.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Да ти кажа, винаги съм се държал културно с колежки и съученички, и дори с комшийки. И съм им помагал.

Но насреща не съм получавал някакви благини,

Нали знаеш, че в днешно време човек за човека е вълк.

Last edited by Selena2024; 14.10.2024, 19:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Да ти кажа, винаги съм се държал културно с колежки и съученички, и дори с комшийки. И съм им помагал.

Но насреща не съм получавал някакви благини,

Нали знаеш, че в днешно време човек за човека е вълк.
                                Понякога можеш да попаднеш и на сгодна женица, не само на вуци. Но иска чалъм - като я погледнеш, да й притреперят краката. Но не от уплах.

Коментар

Working...
                                X