If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имам доста по-малка сестра. Готина е, въпреки че е малко глупавичка и съвсем леко меркантилна, но има добро сърце и затова не я давам
Ps. извинявай за шегобийството по--долу, има за цел да те мобилизира и изведе към по-светли представи за жените, с надежда че ще улучиш от онези, които си "заслужават"
По баирите женските персонажи са:
- готини спортни мацки, стоящи добре в кариерата
- шемети с фиксация в еко и други модни трендове
- и такива, които не знаят къде са попаднали
Последните са неговият таргет.
Един ден си бъбрихме с една дама /от "по баирите"/...
Ама, бях по един маршрут, под върховете и дори си викам - къде пА се замотах... Добре де, ама излязох на едни скалички и пред мен се откри много хубава гледка към София... и взех да се прехласвам, някак, снимки, така де - красота..., амааа... Нещо ми привлече периферното зрение..., някакъв крещящ цвят..., па се отклоних от СофияТА - и се загледах към различния /движещ се/ цвят... Да де - някаква дама... Па аз - на ачика - нещо - като Боримечката - трябва да ме е видяла, викам си - да Зема да слизам, а тя върви някак към мен..., реших, че и тя иска да види красивата гледка - значи - да ѝ освободя мястото - като кавалер, де...
Нямаше съмнение, че ме е видяла...Тя па - не ме била видяла! Как така! - викам си - не ме е видяла, защото на 30-на метра - тя почна да си събува клинчето, че после и клекна! Уффф...
Брех, нали съм си срамежлив - кО да прая! Свърнах аз, за да не я поставя в неудобно положение - и хванах една пътека...Ама и ускорих хода, защото мислех, че тя си клечи там, където я оставих...
И - току хванах по едни серпентини... Викам си, дано не ме е видяла..., ама то нямаше как да не ме види..., беее... И надолу, посока Драгалевския манастир...
По едно време гледам я тая - на няколко метра, след мен... и някак бърза, май искаше да ми каже, че няма нищо чак толкова притеснително, де... Па и ме настигна! Нямаше как да ѝ избягам...
И - вече зад мен - Зехме, че се заприказвахме... Имала момченце, ама не му харесвала планината..., не го влечала...
Такива неща "по баирите"... Спортен тип си беше..., за Евго - супер дама!
От София съм и съм над нещата, не ми е тясна душата.
По принцип, ми е натоварен малко графика и не катеря планини.
На танци може и да проходя, аз знам испански,
Аз съм ходил преди на езикови курсове и 2 магистратури, но там хората ходят да учат, а не да стават гаджета. И не съм бил на тази вълна,
Какво искат жените? Мъжете се интересуват от това. Но и жените се интересуват какво искат, защото и те не знаят какво искат. Дори и Мел Гибсън не можа да даде отговор какво искат във филма "Какво искат жените?"
Щом /мъжът/ изпълни предназначението си, жената великодушно оставя мъжа край себе си до... края на живота му. Това великодушие /инстинктивно/ той не може да ѝ прости.
Разбира се, че няма да коментирам Дилов, но съм мислил по въпроса...
Аз го карам да са записва в туристически клуб и да катери баирите, ти го изпращаш на танци, но той не приема на тез честоти.
Наздраве!
Evgo, извинявай, но много провинциално ти е мисленето. Не знам от къде си, но много свита ти е душата. Отпусни я.
Читави момичета няма да срещнеш в кръчма. Ходи на латино танци или уроци по танго.Съотношението жени-мъже на такива мероприятия е 80/20 - Парето.
Аз го карам да са записва в туристически клуб и да катери баирите, ти го изпращаш на танци, но той не приема на тез честоти.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Evgo, извинявай, но много провинциално ти е мисленето. Не знам от къде си, но много свита ти е душата. Отпусни я.
Читави момичета няма да срещнеш в кръчма. Ходи на латино танци или уроци по танго.Съотношението жени-мъже на такива мероприятия е 80/20 - Парето.
Матрицата веднага те засече Я виж ти, спомена принципа на Парето, гледай, гледай ти, ти да видиш....да не очакваш това точно в тема за жени За пореден път правиш страхотно попадение, браво. Вездесъщият принцип на Парето, даааа.... 80 / 20 .... с невероятно почти свърхестествено приложение в живота и бизнеса
На латино ако иска по-млада невеста, на танго за 30+
А може и някакъв спорт или каквото и да е там занимание в клуб по еди какво си
Коментар