Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеЕвгич, събирайки информация по такъв начин, ще стигнеш до мноооого грешни заключения. Затова не е лошо да опростиш алгоритъма и да разделиш хората на 2 групи - такива които са готови да се хванат с който и да е, да не са сами и други, които предпочитат да го карат соло, докато намерят точно това което търсят.
И в двата случая имаме хора, които не са намерили истинските половинки. Общото между първата и втората група е, че съставляват огромен процент от обвързаните и необвързаните. Друга обща важна характеристика е липсата на удовлетворение в този аспект.
Написаното е в контекста на устрема да събираш инфо, за да намериш път към първата група. И да си отново да си неудовлетворен, но обвързан. Силно се съмнявам, че това е лично желание, по-скоро вменено.
Надали на този свят има човек, който може да е щастлив, преследвайки чуждите амбиции, пренебрегвайки своите.
Аз ако съм искал, щях да се взема с някоя посредствена, защото имах такива кандидатки. Обаче и ти нямаше да ги одобриш.
Бях решил да си платя такса на известна агенция, предлагаща разходки за необвързани и сватосване.
Обаче са супер зле - сайтът им не е обновяван от август, стои някаква програма за август. Те изобщо нямат млади жени, лайкват ги само мъже и имаше 2 лайка на жени, едната с деца, другата възрастна.
Агенцията на Радослава и Румен също прави номера - на срещите отиват подставени жени колкото да се проведе срещата и в повечето случаи нищо не става. Приятел е ходил на такава среща през 2016 - 2017 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Човек, ти си тотал щета. Какво ти пука дали е хубав бе, ще му се слагаш ли?
Осъзнай се, приеми, че имаш леви наклоности и живей със себе си в разбирателство. Намери си мъж/стана ясно, че жена не искаш/ и бъди щастлив.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Дай линк тука.
Намерих я. Добра статия. Леко едностранчива, но е хванала духа на времето.
https://offnews.bg/nashite-avtori/ma...va-832846.html
Първата стъпка е докосването или хващането за ръка. Трябва да стане още на първата среща. След това сядане някъде един до друг и помилване на крака, рамото и дори прегръдка. Става максимум на втората среща. Обарване на голо тук или там става максимум на 3-тата среща. Нататък покана в къщи и готово. На всеки един от тези етапи и двамата могат да покажат на другия, че са съгласни със скоростта на развитие на събитията, или че не са съгласни. В общия случай бави се мъжа, а жената ги очаква тези неща и обикновено няма нищо напротив събитията да се развиват по-бързо.
По въпроса с първия секс - да, има голяма вероятност мъжа да се изложи, но жените би трябвало това да го знаят и да го успокоят. Ако един мъж дълго време не е правил секс, изпразва се много бързо, понякога дори и преди да го е мушнал. Ами нищо страшно - стават и двамата и си приказват за нещо 1-2 часа. Може дори и да не се обличат. И като дойде музата, започват пак, като втория път секса е повече от страхотен. И след това вече в регулярен порядък секс се прави всеки ден или през ден, за може мъжа да е във форма и да не се празни бързо.Last edited by Mateev; 27.10.2024, 09:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Човек, ти си тотал щета. Какво ти пука дали е хубав бе, ще му се слагаш ли?
Осъзнай се, приеми, че имаш леви наклоности и живей със себе си в разбирателство. Намери си мъж/стана ясно, че жена не искаш/ и бъди щастлив.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Евгич, събирайки информация по такъв начин, ще стигнеш до мноооого грешни заключения. Затова не е лошо да опростиш алгоритъма и да разделиш хората на 2 групи - такива които са готови да се хванат с който и да е, да не са сами и други, които предпочитат да го карат соло, докато намерят точно това което търсят.
И в двата случая имаме хора, които не са намерили истинските половинки. Общото между първата и втората група е, че съставляват огромен процент от обвързаните и необвързаните. Друга обща важна характеристика е липсата на удовлетворение в този аспект.
Написаното е в контекста на устрема да събираш инфо, за да намериш път към първата група. И да си отново да си неудовлетворен, но обвързан. Силно се съмнявам, че това е лично желание, по-скоро вменено.
Надали на този свят има човек, който може да е щастлив, преследвайки чуждите амбиции, пренебрегвайки своите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Много двойки гледат нещо, като прелюдия преди да правят ...........
Интересно ми е дали си хубав като мъж и защо още не си семеен? Не се подигравам, имам хубаво мнение за теб.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ако си стигнал до това - да гледаш нещо, ставай, закопчавай се и отивай в библиотеката на баба ти.
Интересно ми е дали си хубав като мъж и защо още не си семеен? Не се подигравам, имам хубаво мнение за теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЦици съм виждал и съм пипал.
Цици се мачкат през ден/два.Действа успокояващо и анти стрес.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Въпросният адвокат със сигурност не е гей. Той е много романтичен, с китара. Пише стихове за несподелената си любов.
Дори беше купил 2 плетени лисици (играчки) и беше поръчал да избродират името му и на неговата Дулсинея върху тях.
Все пак, за да се възбуди един мъж, и жената трябва да се постарае или да гледат нещо. Или да е рано сутрин.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнениеВ офф новините има една интересна статия, препоръчвам да я прочетете Маскарад на тъгата в приложение за запознанства"
Намерих я. Добра статия. Леко едностранчива, но е хванала духа на времето.
https://offnews.bg/nashite-avtori/ma...va-832846.htmlLast edited by Selena2024; 26.10.2024, 23:58.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Не го знам тоя какъв е,но съм забелязал, че жените често смятат за гейове мъже,които не са.За един мъж първо е трудно да свали някоя жена (по принцип не е,ама много мъже не го могат, та за тях е трудно),второ някои мъже се притесняват как ще се представят в секса. Имах един познат,който за съжаление почина,но беше като канара-много як.И то природно як, а не напомпан.И никога не го бяха виждали с жена. И неговият баща беше споделил с моя, че имал проблеми със секса.За жените е лесно 'надупят се или вдигнат краката, ама за мъжете не е така.И моят чичо цял живот беше ерген. Имал някаква приятелка,за която искал да се жени.Да ама не могъл да я оправи, оная му била шута и той след това с друга жена не беше имал връзка.
Та хич не е сигурно, че ако мъж е без жена до себе си,той е гей.
Дори беше купил 2 плетени лисици (играчки) и беше поръчал да избродират името му и на неговата Дулсинея върху тях.
Все пак, за да се възбуди един мъж, и жената трябва да се постарае или да гледат нещо. Или да е рано сутрин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Или е гей.
Та хич не е сигурно, че ако мъж е без жена до себе си,той е гей.
Коментар
-
Цици съм виждал и съм пипал.
Последната мадама искаше да ги стискам и мачкам здраво. Не обичам да лижа долу.
От 15 г. живея самостоятелно и от този опит се научих да правя доста ремонти, както и знания за НИ и да се оправям сам. И имам доста успехи в областта на НИ, за това съм писал в имотната тема. Това, за което го купих, така и не ми се случи ЗА СЕГА.
Колата няма такива предимства, за които говорите. 2-ма братовчеди и 2-ма приятели на 40+ карат коли, но не са станали бащи, въпреки че правят секс често или по-рядко. Самите жени се женят и раждат късно или си стоят сами.
Един известен адвокат е шампион по фитнес, има хубава кола, живее с майка си, но не може да си намери жена. Вероятно ходи на платено,
- 1 like
Коментар
Коментар