IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Миналата седмица в едно заведение на съседната маса една така се смя няколко часа.Бяха компания и ми идваше да кажа на мъжете да вземат да я оправят,че да млъкне.
    била е на зор работата
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

И аз съм имал приятелки от Сериозни запознанства, на едната бикините свалих,

Обаче от 2020 г. насам сайтът не е посещаван от жени много и не пишат. Ти кога успя да я намериш от там?

Отделно има и много простакеси - неграмотни.
      8 години вече, сега не знам как са тези сайтове, не ме интересува вече. Дано си намериш жена, но трябва дискомфорт и то много, трябва да се преминат едни линии с които си свикнал, за да станат нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

добре, ти ще ми разказваш а аз съвсем извън контекста на разговора ще се смея с описания от мирко смях
        Миналата седмица в едно заведение на съседната маса една така се смя няколко часа.Бяха компания и ми идваше да кажа на мъжете да вземат да я оправят,че да млъкне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Пробвай първо да го сложиш зад ушите й. От там най-лесно се надушва.
          Е само там не съм го слагал

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Бива, бива съвсем по европейски ще го даваме

Днес влизам в един Убер. Шофьорът, елегантен гей облечен в тъмносиня вталена риза с цвят на слива се прави на ударен и ми отваря багажника. Слагам си сама куфара в багажника, влизам в Убера (черна Тойота) и го оставям да гледа тъпо.

Ама, вика, ти не затвори багажника! Отговарям - ама това не е моя работа пич, твоя работа е да си измъкнеш дупето от седалката, да отвориш багажника, да вкараш микро куфара вътре, да затвориш багажника и да ме закараш до гарата, че ти отидѐ “диамантеният” рейтинг .

Гей не гей - да видиш как на излизане си измъкна дупето от седалката, отвори багажника, свали микро куфара и ухилен вика - ей, да не ми свалиш рейтинга!

Обичам Убер. Жалко, че в в бг не го допуснаха.
            Мале.Интересно дали би постъпила така при 120 килограмов ром в българско такси?
            Last edited by Andi11; 25.10.2024, 09:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Като събера още пари, ще купя нещо хубаво,

Аз съм малко консервативен икономист. Не вярвам в акции, облигации и биткойни.

Днес разбрах как "събираш още пари".

Чрез "осребряване"! Шегаджия.

Продажбата на имот, който не си купувал - наричаш "осребряване". Това е принос в съвременната икономика. Продаваш имот, разделяш парите на две и почваш да харчиш от "твоята" половина.

И това било "начин за събиране на пари"!

И сега си твърдо решен "да събереш ОЩЕ пари". Кой имот СТЕ нарочили да продадете сега с брат ти, за да "съберете още пари"?

Няма да ви е трудно - вече сте му "хванали цаката" на този процес на "събиране на пари"...

Интересно е друго: когато "събереш ОЩЕ пари" - "ЩЕ КУПИШ НЕЩО ХУБАВО".

Евго, не те разбирам! Продаваш имот, за да купиш "НЕЩО ХУБАВО", което дори не знаеш какво е?

Ти НЕ купуваш, Евго - забравил ли си това? Ти просто харчиш парите, които си получил след продажбата на имот, който ти е оставил твоят баща, който според теб БИЛ С ЛОША ФИНАНСОВА КУЛТУРА!

Баси, изкривеното мислене. Излиза, че няма какво да харчиш, защото имало някаква възможност да ти оставят повече имоти от МНОГОТО ИМОТИ, КОИТО СА ВИ ОСТАВИЛИ И, КОЕТО НИКОГА НЯМА ДА ВИ СТИГНЕ...

Коментар

На скумрия, щом ги надушва
                Ботича е специализирал в областта на ихтиологията, нека не си изземаме титлите.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ще вземе да ти налети.
                  Не ревнувай.

Коментар

мече, на какво миришат когато се смеят?
                    ратко, трудно ми е да съм откровен, но зависи.

Коментар

добре, ти ще ми разказваш а аз съвсем извън контекста на разговора ще се смея с описания от мирко смях
                      Бива, бива съвсем по европейски ще го даваме

Днес влизам в един Убер. Шофьорът, елегантен гей облечен в тъмносиня вталена риза с цвят на слива се прави на ударен и ми отваря багажника. Слагам си сама куфара в багажника, влизам в Убера (черна Тойота) и го оставям да гледа тъпо.

Ама, вика, ти не затвори багажника! Отговарям - ама това не е моя работа пич, твоя работа е да си измъкнеш дупето от седалката, да отвориш багажника, да вкараш микро куфара вътре, да затвориш багажника и да ме закараш до гарата, че ти отидѐ “диамантеният” рейтинг .

Гей не гей - да видиш как на излизане си измъкна дупето от седалката, отвори багажника, свали микро куфара и ухилен вика - ей, да не ми свалиш рейтинга!

Обичам Убер. Жалко, че в в бг не го допуснаха.
                      Last edited by Selena2024; 24.10.2024, 22:26.

Коментар

Е това не го разбрах. Имаш предвид,че носа ти е между краката й ли?
                        Пробвай първо да го сложиш зад ушите й. От там най-лесно се надушва.

Коментар

Ще вземе да ти налети.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Изглежда ще трябва да обявим никулден за женски празник на мястото на 8-ми март.
                            да не прибързваме
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Какви неща? Аааа онези неща.
                              Да ма беше поканил на кафе в София, че да ти разкажа, ама се покри като плъх в брашно
                              препоръка е

Коментар

според мен нещо като на чироз
                                ако надуши скумрия, да бяга

има един виц
                                един честити никулден на някаква колежка
                                и тя
                                - мерси, но аз не празнувам
                                - ааа, ти ли не празнуваш, каквато си скумрия
                                Изглежда ще трябва да обявим никулден за женски празник на мястото на 8-ми март.

Коментар

Working...
                                X