Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
А, бе, той може да дава от сърце, ама и мислите му са все отзад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
На планина се ходи целогодишно, не само лятото!
Вместо да го ядат 2 души тоя тиквеник Евго да го беше взел, да се качи на 1 хижа, да почерпи всички с тиквеника и ще се запознае със сума народ!
Ама Евго е стиснат!
Като се научи да дава /ама от сърце, а не със задни мисли/ - и животът ще почне да му връща!Last edited by mibova; 05.11.2024, 19:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Цитирам те:"Едно пиле иска да се разкрие, но не му стига смелост да го направи ".
Мисля че нещата са ясни ,но пък форума е публичен и ако някой мъж иска да ползва съветите, които даваме ,то ще са му от полза. Не само моите, но и на всички мъже в темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Да повториш модела на Бареков и Тайсън Фюри с много деца, колкото се получат,
- 1 like
Коментар
-
Имах някакви щурави идеи ,ама им мина времето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мирко, тебе за какво са ти тия сайтове
- 1 like
Коментар
-
Те са няколко сайта,които завършват на Cupid.Аз ти препоръчвам Eurocupid,ама може да се регистрираш и в другите.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПробвах...
Ще пробвам и другите неща, за които сте писали....
Жените много не са активни онлайн и по фейсбук. Ако някоя е активна, обикновено е бот или фейк профил, то личи по няколко неща. Самотни вдовици, украинки, рускини, чужденки и има мъже, които им се хващат заради хубавата снимка.
Дамите на Витоша са:
- реално съществуващи (не са фейк-образи),
- не носят със себе си снимки от младата си възраст (килограмите и снагата им са реалните),
- нямат нищо за скриване (всичко от тях виждаш 1:1)
- поздравяват и се усмихват (разбирам, че ти в центъра на София поздрвяваш всички край теб, но те не ти отговарят и вер те мислят за човек - "не с всичкия си" )
Да не кажеш сега, че нямаш екип (облекло) и обувки? Може да ползваш и някой от "скъпите" ти костюми. Пак ще те поздравяват. (тръгни поне с удобни обувки!)
Коментар
-
Аз пък гледах кой е онлайн и имаше няколко афроамериканци дежурни. И безплатно нищо не можеше да се ползва от функциите.
Има и сходен сайт THAICUPID.
Вчера по Канал 1 имаше предаване за прехода и промяната от 1989 г. И професорките казаха, че младите хора трябва да са благодарни за хубави живот днес, когато нямаме празни магазини и забрани за какво ли не (да не можеш да пътуваш, да не можеш да си купиш жилище и кола веднага и т.н.).
- 1 like
Коментар
-
Абонамент за 1 месец в Еврокупид ти дава възможност да пращаш съобщения и да четеш съобщения от жени. Мисля че беше 40 лв месечно. Е не е някаква грандиозна сума. Аз по едно време бях активен там и направих контакт с над 10 жени. Нали и сайта трябва да печели. Работещ е и не е измама,лично мога да потвърдя.
Има и сходен сайт THAICUPID.
Вчера по Канал 1 имаше предаване за прехода и промяната от 1989 г. И професорките казаха, че младите хора трябва да са благодарни за хубави живот днес, когато нямаме празни магазини и забрани за какво ли не (да не можеш да пътуваш, да не можеш да си купиш жилище и кола веднага и т.н.).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПробвах EUROCUPID, както ти ми каза и се оказа, че е продукт програмиран за пари.
Пробвам и Тиндър от 6 м. На морето пробвах да забия една украинка, но се оказа, че е семейна.
Ще пробвам и другите неща, за които сте писали. Не обичам да говоря мръснишки на жените, защото не е възпитано и по принцип не се приема добре.
Жените много не са активни онлайн и по фейсбук. Ако някоя е активна, обикновено е бот или фейк профил, то личи по няколко неща. Самотни вдовици, украинки, рускини, чужденки и има мъже, които им се хващат заради хубавата снимка.
Коментар
-
Пробвах EUROCUPID, както ти ми каза и се оказа, че е продукт програмиран за пари.
Пробвам и Тиндър от 6 м. На морето пробвах да забия една украинка, но се оказа, че е семейна.
Ще пробвам и другите неща, за които сте писали. Не обичам да говоря мръснишки на жените, защото не е възпитано и по принцип не се приема добре.
Жените много не са активни онлайн и по фейсбук. Ако някоя е активна, обикновено е бот или фейк профил, то личи по няколко неща. Самотни вдовици, украинки, рускини, чужденки и има мъже, които им се хващат заради хубавата снимка.Last edited by Evgo; 05.11.2024, 11:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение..... каза да ходиш на Витоша, където може да се запознаеш с жени.Не си го направил, а лятото мина...
Вместо да го ядат 2 души тоя тиквеник Евго да го беше взел, да се качи на 1 хижа, да почерпи всички с тиквеника и ще се запознае със сума народ!
Ама Евго е стиснат!
Като се научи да дава /ама от сърце, а не със задни мисли/ - и животът ще почне да му връща!Last edited by Julius_BG; 05.11.2024, 11:04.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Добро утро,
сутринта станах 6 часа и направих тиквеник (с много материал и хубаво изпечен). Стана много вкусен, ще го ядем 2-ма души, и сме поканили и една гостенка и тя да го пробва.
Нарочно съм скрил приятелите си във фейсбук, след като един палавник се опита да сваля семейна колежка и се получи малко конфузно. За по-голяма безопасност. Иначе може да погледнеш кой ми лайква снимките от морето, обикновено ги лайкват хора от реалния живот и малко от Интернетските ми приятели и приятелки.
Ти също търсиш младо гадже от няколко години и не става. Със Селена изобщо не сте прави да правите такива намеци.
Поздрави
Ние тук ти даваме съвети как да сваляш жени,ама веднъж не си казал, че си пробвал даден съвет. И нямам предвид само моите съвети.Ето Михо ни каза да ходиш на Витоша, където може да се запознаеш с жени.Не си го направил, а лятото мина.Всичко си зависи от теб.Last edited by Vergil1975; 05.11.2024, 10:56.
- 1 like
Коментар
Коментар