Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И аз съм имал приятелки от Сериозни запознанства, на едната бикините свалих,
Обаче от 2020 г. насам сайтът не е посещаван от жени много и не пишат. Ти кога успя да я намериш от там?
Отделно има и много простакеси - неграмотни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
добре, ти ще ми разказваш а аз съвсем извън контекста на разговора ще се смея с описания от мирко смях
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Пробвай първо да го сложиш зад ушите й. От там най-лесно се надушва.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Бива, бива съвсем по европейски ще го даваме
Днес влизам в един Убер. Шофьорът, елегантен гей облечен в тъмносиня вталена риза с цвят на слива се прави на ударен и ми отваря багажника. Слагам си сама куфара в багажника, влизам в Убера (черна Тойота) и го оставям да гледа тъпо.
Ама, вика, ти не затвори багажника! Отговарям - ама това не е моя работа пич, твоя работа е да си измъкнеш дупето от седалката, да отвориш багажника, да вкараш микро куфара вътре, да затвориш багажника и да ме закараш до гарата, че ти отидѐ “диамантеният” рейтинг.
Гей не гей - да видиш как на излизане си измъкна дупето от седалката, отвори багажника, свали микро куфара и ухилен вика - ей, да не ми свалиш рейтинга!
Обичам Убер. Жалко, че в в бг не го допуснаха.Last edited by Andi11; 25.10.2024, 09:05.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Като събера още пари, ще купя нещо хубаво,
Аз съм малко консервативен икономист. Не вярвам в акции, облигации и биткойни.
Днес разбрах как "събираш още пари".
Чрез "осребряване"! Шегаджия.
Продажбата на имот, който не си купувал - наричаш "осребряване". Това е принос в съвременната икономика. Продаваш имот, разделяш парите на две и почваш да харчиш от "твоята" половина.
И това било "начин за събиране на пари"!
И сега си твърдо решен "да събереш ОЩЕ пари". Кой имот СТЕ нарочили да продадете сега с брат ти, за да "съберете още пари"?
Няма да ви е трудно - вече сте му "хванали цаката" на този процес на "събиране на пари"...
Интересно е друго: когато "събереш ОЩЕ пари" - "ЩЕ КУПИШ НЕЩО ХУБАВО".
Евго, не те разбирам! Продаваш имот, за да купиш "НЕЩО ХУБАВО", което дори не знаеш какво е?
Ти НЕ купуваш, Евго - забравил ли си това? Ти просто харчиш парите, които си получил след продажбата на имот, който ти е оставил твоят баща, който според теб БИЛ С ЛОША ФИНАНСОВА КУЛТУРА!
Баси, изкривеното мислене. Излиза, че няма какво да харчиш, защото имало някаква възможност да ти оставят повече имоти от МНОГОТО ИМОТИ, КОИТО СА ВИ ОСТАВИЛИ И, КОЕТО НИКОГА НЯМА ДА ВИ СТИГНЕ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
На скумрия, щом ги надушва
- 1 like
Коментар
-
мече, на какво миришат когато се смеят?
- 1 like
Коментар
-
добре, ти ще ми разказваш а аз съвсем извън контекста на разговора ще се смея с описания от мирко смях
Днес влизам в един Убер. Шофьорът, елегантен гей облечен в тъмносиня вталена риза с цвят на слива се прави на ударен и ми отваря багажника. Слагам си сама куфара в багажника, влизам в Убера (черна Тойота) и го оставям да гледа тъпо.
Ама, вика, ти не затвори багажника! Отговарям - ама това не е моя работа пич, твоя работа е да си измъкнеш дупето от седалката, да отвориш багажника, да вкараш микро куфара вътре, да затвориш багажника и да ме закараш до гарата, че ти отидѐ “диамантеният” рейтинг.
Гей не гей - да видиш как на излизане си измъкна дупето от седалката, отвори багажника, свали микро куфара и ухилен вика - ей, да не ми свалиш рейтинга!
Обичам Убер. Жалко, че в в бг не го допуснаха.Last edited by Selena2024; 24.10.2024, 22:26.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Е това не го разбрах. Имаш предвид,че носа ти е между краката й ли?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Изглежда ще трябва да обявим никулден за женски празник на мястото на 8-ми март.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Какви неща? Аааа онези неща.
Да ма беше поканил на кафе в София, че да ти разкажа, ама се покри като плъх в брашно
препоръка е
Коментар
-
според мен нещо като на чироз
ако надуши скумрия, да бяга
има един виц
един честити никулден на някаква колежка
и тя
- мерси, но аз не празнувам
- ааа, ти ли не празнуваш, каквато си скумрия
Коментар