Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не се отнася за мен, естествено.
Има различни типове хора. Този малко преекспонира нещата и си е селско момче. Но е работлив и предприемчив.
В днешно време няма приятелство, темата е дълга, но го казаха в "Съдебен спор" тази година. При капитализма "човек за човека е вълк".
иначе продължавай да гледаш бози и да се успокояваш.Last edited by polax; 06.11.2024, 15:55.
- 1 like
Коментар
-
Той наближава 40 г., завършил е икономика във Варна, но е от малко градче.
Споделя комунистически ценности, обаче кара тир повече от 10 г и е добре финансово. Има си нов апартамент, гараж, тир, кола, пари и други неща, за които не е писал.
Няма среда и обича да пише глупости по фейсбук. Казвал ми е, че и на платено ходи и че имал клипове какви глупости правят "възпитаните, красиви и умни българки". Казва, че са меркантилни и мързеливи. Беше си намерил от групите за запознанства по-стара жена, над 45 г., но сега е сам.
Беше дал на някаква 65 000 евро назаем, а тя някога му бъркала в дюкяна.
- 1 like
Коментар
-
Споделя комунистически ценности, обаче кара тир повече от 10 г и е добре финансово. Има си нов апартамент, гараж, тир, кола, пари и други неща, за които не е писал.
Няма среда и обича да пише глупости по фейсбук. Казвал ми е, че и на платено ходи и че имал клипове какви глупости правят "възпитаните, красиви и умни българки". Казва, че са меркантилни и мързеливи. Беше си намерил от групите за запознанства по-стара жена, над 45 г., но сега е сам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Тоя е поредния полуидиот, който ти е "приятел"/кавичките са щото не можеш да имаш фб приятел, който не познаваш ма живо, а в същото време да го водиш приятел/.
Виж хубаво червеното и помисли дали не се отнася и за теб.
Има различни типове хора. Този малко преекспонира нещата и си е селско момче. Но е работлив и предприемчив.
В днешно време няма приятелство, темата е дълга, но го казаха в "Съдебен спор" тази година. При капитализма "човек за човека е вълк".
Коментар
-
Виж хубаво червеното и помисли дали не се отнася и за теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Не мога да разбера каква е целта на занятието-мацки ли е тръгнал да сваля и чука или е горд с караниците си и затова качва тия скрийншотове.Наистина някои мъже са ми непонятни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Еба ти комплексаря тоз “приятел”.
Коментар
-
Еба ти комплексаря тоз “приятел”.
Коментар
-
Разкажи по-подробно за това.
Вчера вечерта си чатих с една жена - мома. Качила само една снимка. Обаче чатът хич не започна хубаво. Била с високи критерии. И ние започнахме да се заяждаме и да се обиждаме. Тя използва много вулгарен и прост език за жена. Аз й казах, че не е готина и сигурно е от софийските села. Тя също не си спести епитетите. И в един момент я блокирах.
Един приятел също е качвал скрийншотове от подобни чатове - той пък им пише, че им е изтекъл срока и за нищо не стават.
Коментар
-
Да ти кажа, че съм мислил много пъти да спра да пиша тук, обаче имотната тема не ми е интересна вече, а в другите теми се пише малко.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Защо е нужно да влизаш в пререкания с тая жена?Проявил си някакъв интерес към нея,значи си искал отношенията ви да се задълбочат. Като видиш, че тя не иска,казваш й чао и дотам. Няма нужда от размяна на обиди. Като не те ще,прав й път, жени много.
Коментар
-
Разкажи по-подробно за това.
Вчера вечерта си чатих с една жена - мома. Качила само една снимка. Обаче чатът хич не започна хубаво. Била с високи критерии. И ние започнахме да се заяждаме и да се обиждаме. Тя използва много вулгарен и прост език за жена. Аз й казах, че не е готина и сигурно е от софийските села. Тя също не си спести епитетите. И в един момент я блокирах.
Един приятел също е качвал скрийншотове от подобни чатове - той пък им пише, че им е изтекъл срока и за нищо не стават.
Коментар
-
На мен пък вече ми е еднакво гнусно тук в тази тема да се обиждат жените и да се говори с презрение за тях само защити конкретен човек не е наясно със себе си
На кривата ракета космосът ѝ крив.
Много мегдан му дадохме и той ептен се самозабравя напоследък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ами имам, аз даже ходя назад понякога, но все се удрям в дръжката на вратата,
Още, за него по никакъв начин не може да се каже, че не знае как да преследва своите цели. ВСЯКА ЖЕНА му е "в кърпа вързана", стига да поискаШЕ това.
Освен палавник той е и много добър артист. Почти всички е убедил в тезата си, че "търси, но не може да намери (жена)".
Дори да "намери" жена - нравът не може да си промени.
Допускам, че и в бъдеще ще постига своите цели, без да се съобразява със странични съвети.
Коментар
Коментар