IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Вие все пак сте били млади тогава ( и сега) и нещата са се случили лесно. За мен е важно жената да е в репродуктивна възраст, което значи до 40-41 г. А се оказа, че дори и малко повече, ако е здрава, пак става с инвитро.

За сега не ми трябва автомобил заради разправиите с ремонти и поддръжка. Ползвам таксита и пътувам със самолет в чужбина и до морето. И съм с нисък въглероден отпечатък.

Дори като правих ремонти на апартаментите ни, пак се оправих без кола. Плащам доставки до нас, ако е нещо леко, аз го нося. С такси Кади съм си пренасял мебели няколко пъти,
    Опа - Евго откри инвитрото. Смущения в силата Увеличава се срокът на годност!

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Ами,щото не му е дремело, затова Калоян го е убил.В тоя живот трябва да имаш и здрав разум.Не е смелост да влезеш в клетката на лъва,а безумие. Вече ако лъвът е извън клетката и си със семейството си е смелост да се биеш с него, за да защитиш децата,ама вече си поставен в такава ситуация от обстоятелствата, а не си я предизвикал сам.
      Тц. Бил е утрепан поради глупост, но е имал дързостта да извърши глупост. Сега само скатавки. А ти не си затворен в кула така че оправдания в твоя случай не се приемат

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

30 и 26, деца имаме да, след 5 години връзка се появи първото. В твоя случай ти трябва някоя 30-35 която знае какво иска, мъж на място дето да иска деца и семейство, автомобила определено е плюс в една връзка, защото е начин за сближаване - да отидем на разходка до парка в другия край на града, на пикник, на екскурзия и т.н. така че работи в тази посока, а и с автомобила се върши работа, пазарува се, ходи се по почивки, екскурзии, носят се мебели ,неща за дома, ходи се по хобита най-различни
        Вие все пак сте били млади тогава ( и сега) и нещата са се случили лесно. За мен е важно жената да е в репродуктивна възраст, което значи до 40-41 г. А се оказа, че дори и малко повече, ако е здрава, пак става с инвитро.

За сега не ми трябва автомобил заради разправиите с ремонти и поддръжка. Ползвам таксита и пътувам със самолет в чужбина и до морето. И съм с нисък въглероден отпечатък.

Дори като правих ремонти на апартаментите ни, пак се оправих без кола. Плащам доставки до нас, ако е нещо леко, аз го нося. С такси Кади съм си пренасял мебели няколко пъти,

Коментар

• анди, много лично приемаш някои коментари в темата
          опитай да се държиш професионално
          препоръка е

Коментар

30 и 26, деца имаме да, след 5 години връзка се появи първото. В твоя случай ти трябва някоя 30-35 която знае какво иска, мъж на място дето да иска деца и семейство, автомобила определено е плюс в една връзка, защото е начин за сближаване - да отидем на разходка до парка в другия край на града, на пикник, на екскурзия и т.н. така че работи в тази посока, а и с автомобила се върши работа, пазарува се, ходи се по почивки, екскурзии, носят се мебели ,неща за дома, ходи се по хобита най-различни
            И аз това му казвам да си купи автомобил. И по възможност по-лъскав,щото за жените автомобилите са символ доколко заможен е един мъж.

Коментар

+1

И аз по това време много влизах там.

Вие на колко години бяхте с нея тогава? Имате ли вече деца?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Е то там е майсторлъкът . Ептен се измързеливихте в тез модерни времена

Ти да не Мислиш, че Балдуин Фландърски когато задявал жената на Калояна от Балдуиновата си кула му е дремело дали е омъжена?

Те сега и франсетата не са това което са били.
                Ами,щото не му е дремело, затова Калоян го е убил.В тоя живот трябва да имаш и здрав разум.Не е смелост да влезеш в клетката на лъва,а безумие. Вече ако лъвът е извън клетката и си със семейството си е смелост да се биеш с него, за да защитиш децата,ама вече си поставен в такава ситуация от обстоятелствата, а не си я предизвикал сам.
                Last edited by Vergil1975; 25.10.2024, 10:57.

Коментар

Ти да не Мислиш, че Балдуин Фландърски когато задявал жената на Калояна от Балдуиновата си кула му е дремело дали е омъжена?

Той я е задявал преди това. Като са го затворили в кулата, тя не е могла да припари. Аз четох книгите на Фани Мутафова. Тя разказва и за брат му.

"Отново тръгна император Анри на последното си пътуване. Този път осолен."

Коментар

Аз съм се убедил, че жените не харесват изрядни и стегнати мъже костюмари.

Българката повече харесва разпасани и разгащени лоши момчета, които й говорят мръснишки.

Те усещат, че някои мъже-"костюмари" са купили скъпарските си костюми с пари от продажбата на недвижимите имоти на тати. Интуиция! Или - просто очакват човекът, със скъпарския костюм да седне в подобаеащ автомобил

Несъответствието вероятно НЕ Е ОК за някои жени, вниманието на които опитваш да привлечеш.

Коментар

Мъжа й беше до нея.Ако е сама или в женска компания щях да си предложа услугите.

Last edited by Selena2024; 25.10.2024, 10:04.

Коментар

И ти не помогна̀ спешно на жената ?!!!
                        Мъжа й беше до нея.Ако е сама или в женска компания щях да си предложа услугите.

Коментар

8 години вече, сега не знам как са тези сайтове, не ме интересува вече. Дано си намериш жена, но трябва дискомфорт и то много, трябва да се преминат едни линии с които си свикнал, за да станат нещата
                          +1

И аз по това време много влизах там.

Вие на колко години бяхте с нея тогава? Имате ли вече деца?
                          Last edited by Evgo; 25.10.2024, 10:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Не баш, казвам, че за да оправиш някоя мадама, не е нужно само да я забавляваш. Има нещо друго с което я привличаш, иначе Мистър Бийн щеше да е най-големия сваляч.
                            Аз съм се убедил, че жените не харесват изрядни и стегнати мъже костюмари.

Българката повече харесва разпасани и разгащени лоши момчета, които й говорят мръснишки.

Коментар

Миналата седмица в едно заведение на съседната маса една така се смя няколко часа.Бяха компания и ми идваше да кажа на мъжете да вземат да я оправят,че да млъкне.
                              И ти не помогна̀ спешно на жената ?!!!

Коментар

Мале.Интересно дали би постъпила така при 120 килограмов ром в българско такси?
                                Зависи. Но аз съм луда глава и подвижна. Би бил дуел между титани

Моите 200 кила срещу неговите 120

Коментар

Working...
                                X